Seuraa 
Viestejä45973

Iski v.....nen tauti nimittäin kivestulehdus.Lääkärissä totesivat ultraäänellä että vasen lisäkives ja
kives ontulehtunut.Määräsi buranaa ja ciproxia.Aluksi söin pelkkää buranaa 2 viikko josko sillä menisi ohi koska virtsanviljely oli puhdas samoin crp 2.Ei menny buranalla ohi tai ei vaikuttanut oikeastaan mitään vaikka meni 800mg*3.Nyt sitten menee buranan lisäksi ciprox 500mg*2.
Kohta sekin kuuri on lopussa eikä tunnu pallit paranevan,mikähän täänkin homman nimi lienee
pitäskö pallit poistaa,kun kipu on niin pirunmoinen.Olisko tuohon luonnonlääkettä.

Sivut

Kommentit (21)

creep
Seuraa 
Viestejä292

Eiköhän lääkärin määräämät tulehduskipulääkkeet ja/tai antibiootit toimi parhaiten. Kipua voinee lievittää kotikonstein vaikka kylmähauteilla ja levolla. Toisen kiveksen poistamisesta ei periaatteessa olisi mitään haittaa, pärjäät hyvin yhdelläkin, mutta silti tähän ratkaisuun päädytään äärimmäisen harvoissa tapauksissa.

Vähän turhan pitkään venttasit ciproxinin aloituksen kanssa, voip olla että vaatii pidemmät hoidot nyt kun homma on pitkittynyt. Voipi olla myös että sulla on siellä esim klamydian (testattu?) aiheuttama epididymiitti johon ciproxin ei ole optimaalisin lääke.

Suosittelisin että menet lääkäriin tilanteen uudelleenarviointiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No venttasin tosiaan liian pitkään ciproxin aloituksen kanssa,koska lääkäri mainitsi,että voipi
mennä ohi pelkällä buranalla,mutta varalta hän kirjoittaa ciproxia.
Tuskin on kysymys klamydiasta ,koska vieraaseen pesään en ole tökännyt.
Sen sijaan minulla on ollut vuosikymmeniä krooninen eturauhastulehdus varsinkin talvisin
vaivannut tosi pahasti.Liekkö se aiheuttanut kivestulehduksen.No täytynee mennä juhannuksen jälkeen uudelleen lääkäriin,jos ei ala hellittää homma.Jos joutuu tuon toisen kiveksen poistaan
niin vaikuttaako se erektioon?Noh,kun tuota ikääkin on jo yli 60v niin onhan tuota tullu jo tarpeeksim käytettyä,tärkein olisi saada tuo helvetinmoinen kipu pois.Mielestäni burana ei vaikuta kipuuni mitenkään.Mikähän olisi vahvempi kipulääke,ilmeiseti joku narkoottinen aine?

creep
Seuraa 
Viestejä292

Periaatteessa toisen kiveksen poisto ei vaikuta mieskuntoon millään tavalla; jäljellejäänyt kives alkaa tuottamaan testosteronia tuplaten, joten sen taso ei merkittävästi laske. Tosin vanhemmiten testosteronia tuotetaan muutenkin vähemmän, joten en mene vannomaan, pystyykö toinen kives täysin kompensoimaan alentunutta testosteronitasoa vielä vanhemmalla iällä. Lääkärisi pitäisi tietää, erikoislääkärin ainakin.

Kulaushaikara
Seuraa 
Viestejä1023

Kuten virtsatietulkehduksissakin voi runsaan nesteen nauttiminen auttaa. Varsinkin, jos nauttii puolukka- tai karpalomehua (sokeroimatonta). Lisäksi voi koittaa "luonnon antibiootteja" greipinsiemenuutetta (kapseleita) tai kylmäpuristetun kookosöljyn päivittäistä käyttöä (sisäisesti). Näillä konsteilla saattaa ikävä kroonistunut vaiva pysyä poissa. Buranaa ei kannata pitkään käyttää, varsinkaan suoli ei tykkää.

Täytyypi huomenna käydä lekuria puhuttelemassa,josko sillä olisi jotakin annettavaa,tosin vahvasti epäilen että antibiootteja esittää,en tiedä kannattaako niitä syödä koska virtsanviljely oli puhdas samoin crp 2.Yksi kuuri on mennyt tuota ciproxiinia,mutta ei siitä mitään hyötyä ollu,
Täytynee sitten kokeilla noita luonnon antimia josko niistä olisi jotakin apua.Tosi v....stä kun
käveleminen sattuu samoin ei voi istua ja saman puolen jalka on kipeä jossa se kiveskipu on.
Että tälleen täällä.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
triglyt
Tuskin on kysymys klamydiasta ,koska vieraaseen pesään en ole tökännyt

Klamydia voipi piillä vuosia oireettomana. Ei tarvitse sinun edes olla tökännyt vierasta pesää kun joku muinainen on joskus antanut jonkun tökätä. Tosin tuskimpa sulla enää klamydiaa kun eikös se lähde ihan antibiooteilla veke?

Hämmentää.

nyt on lekuria puhuteltu oikein urologi antoi ohjeita seuraavanlaisesti:
antibiootteja ei kannata enää kokeilla vaan mennä eteenpäin 2400mg buranaa päivässä,toivottavasti sisuskalut kestää moisen rääkin.Mikäli ei kuukaudessa tokene niin sitten
munat vekeen.Kyllä ottaa pattiin,että ruunaksi joutuu.Olisi heti kun oireet alkoi asettua levolle
eikä juosta joka päivä 10km lenkkiä,kuten pöljyyksissä tein.Luulin että lenkkelemällä kivekset
saa enemmän verta ja toipuisi paremmin,mutta toisin kävi.
Kuinkahan yleistä lienee tällainen ruunaksi tekeminen kivestulehduksen takia?

Voihan nenä kivestulehdus palasi takaisin,ilmeisesti lähdin liian aikaisin juoksemaan 15km lenkkejä ei kestänyt sitä,voi v.....ttu taas ties kuinka kauan pitää olla liikkumattomana. ja tosi kipeenä.Eikö tosiaan lääketiede ole keksiny tuohon parannuskeinoa.Syy on erään urologin,joka meni noin 15 vuotta sitten leikkaamaan lisäkiveksestä kystan vaikka se ei haitannu mitenkään ,oli sattumalöydös vain.Olen lukenut,että lisäkiveksen kystaa ei saa leikata,koska siitä ei kehity
koskaan syöpää,ainoastaan siinä tapauksessa voi leikata,jos siitä on muuten harmia.
Jos tää tieto oli silloin mulla en olisi antanut leikata, voi v...ttu meni koko kesä pilalle ja tää raastava kipu,kuin olisi kokoajan munille potkittu.

Tää kivestulehdus vain jatkuu,ei loppua näy 3 kuukautta menny ja hermot myös.Vaikea kävellä ja ei voi istua vain maata.Olen käyny 2:lla urologilla toinen sano,että lisäkives pitäisi poistaa ja toinen sano ,ettei siitä mitään hyötyä ole,eli keneen tässä uskoo.
Ciproxfaxinit on syöty ja burana 800x 3 päivässä.lisäksi otin vielä zitromaxin kuurin,jos siellä
piilevä klamydia oisi ollu.Selkä on ki eytyny myös ilmeisesti noista buranoista munuaiset ei oikein tykkää pitäneekö lopettaa niiden käyttö.Joku oli lähettäny mulle yksityisviestin jossa sanottiin että kannattaa kokeilla Cognicorea nimistä ainetta,jotakin luontaistuotetta vissiin,lienekkö ollu sen kauppias,kun ei ollu uskaltanu nimeänsä panna.Tietääkö joku ko aineesta kivunhoidossa?Olen kokeillu luontaisainetta Fortodol S mutta ei siitä mitään hyötyä ollu.

SI-nivelen virheasennon, eli lantion kiertymän, yksi oireista on kiusallinen kiveskipu.. kuten on päkiäkipu, polvikipu, reisikipu, lonkkakipu, nivuskipu, selkäkipu, jne.. En tietenkään väitä, että niin aina on, mutta joskus.
Voit vaikka mennä maaten ja pyytää kaveria katsomaan onko jalat saman mittaiset...

Jäärä
Seuraa 
Viestejä3802

Jaa klamydia piillä oireettomana vuosia? No oletetaankin että tilanne olisi tämä, niin saako mahdollisesta tartunnasta selville kuinka vanha se on, meinaan muuten voi mennä lautasten heittelyksi koko homma

Vai SI-nivelessä vika,voihan olla jalat on olleet lapsesta saakka hieman eripituiset.TUSKIN KENELLÄKÄÄN NE ON TÄYSIN SAMANPITUISET.MIKÄ IHMEEN SI NIVEL?

triglyt
Iski v.....nen tauti nimittäin kivestulehdus.Lääkärissä totesivat ultraäänellä että vasen lisäkives ja
kives ontulehtunut.Määräsi buranaa ja ciproxia.Aluksi söin pelkkää buranaa 2 viikko josko sillä menisi ohi koska virtsanviljely oli puhdas samoin crp 2.Ei menny buranalla ohi tai ei vaikuttanut oikeastaan mitään vaikka meni 800mg*3.Nyt sitten menee buranan lisäksi ciprox 500mg*2.
Kohta sekin kuuri on lopussa eikä tunnu pallit paranevan,mikähän täänkin homman nimi lienee
pitäskö pallit poistaa,kun kipu on niin pirunmoinen.Olisko tuohon luonnonlääkettä.Johtuuko se sikotaudista? Jos johtuu, niin kyllä se ohi menee. Mutta on tiettävästi kivuliaimpia tiloja, mitä maailmasta löytyy.

Ennen se sikotauti yritettiin väellä ja vängällä tartuttaa alle kymmenvuotiaisiin pikkupoikiin, koska se antoi immuniteetin sitä kivestulehdusta vastaan. Minuunkin sitä yritetiin tartuttaa naapurin pojasta juomalla samasta limsapullosta, olin varmaan jonkin verran ylikin kymmenen, mutta kuitenkin täysin pikkupoika. Ei tarttunut, eikä ole ainakaan toistaiseksi tarttunut myöhemminkään. Sitä paitsi tartuttamisesta saattoi saada immuniteetin, vaikkei olisikaan sairastanut.

Ei johdu sikotaudista tämä tulehdus,mutta kivulias on ja kun jatkuu vaan eikä lääkärit voi mitään.
Miksi kaksi eri urologia haluaa hoitaa eri tavalla tätä tautia.TOinen syöttäs vielä 2kk antibiootteja
ja mikäli ei auta niin .leikkais lisäkiveksen pois.Toinen taas ei tee mitään vaan sanoo,että aika parantaa ,mutta kestäppä kipua,joka samanlainen kuin olisi munille potkastu ,siis koko ajan
jo 3kk,kyllä siinä hermot menee ja hasarti hommia ajttelee jo.

Paha pitkä tila! Kokemuksesi ei ole mitenkään helppo. Mikään lääke ei ole turha, koska kipu on tuollainen (vois vaikka auttaa). Olisikohan helteilläkin jotain tekemistä asian kanssa? (nestekierron muuttuminen, turvotuksen paheneminen). Ne lenkit kannattaa varmaan unohtaa toistaiseksi. Liikuntaa voi harrastaa vaikka yläkropalla, vai voiko? Nyrkkeilysäkin mätkiminen? Vanha kunnon uinti. Entäs vesijuoksu - siinä ja siinä?

Jaksamista

triglyt
Vai SI-nivelessä vika,voihan olla jalat on olleet lapsesta saakka hieman eripituiset.TUSKIN KENELLÄKÄÄN NE ON TÄYSIN SAMANPITUISET.MIKÄ IHMEEN SI NIVEL?

Parantunut tarjoaa nikamien virheasentoa syyksi melkein mihin vaan. Siinä ei oikein ole järkeä, mutta pisti miettimään, kun olet kertonut saaneesi vaivan juoksemisesta. Hmm?

Eihän se kai ota, jos ei annakaan tarkistaa asia. Kai sitä ennen käy jossain niksauttajalla, kuin palleistaan luopuu? Noin niinkuin oljenkortena.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat