Seuraa 
Viestejä5463

Oulun yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan auton matkustajat vaikuttavat kuljettajan reittivalintaan: kuljettajat kysyvät usein matkustajilta neuvoa reitistä ja pyytävät apua kännykkään vastaamisessa. Mullistava tutkimustulos!

Yhtään perustutkimusta väheksymättä - tulee jotenkin mieleen, että ompa taas apurahat hyvin tienattu Herää kysymys mikä mahtoi olla tutkimuksen hypoteesi ja mitä kauaskantoisia vaikutuksia tutkimustuloksilla lieneekään?

http://www.iltalehti.fi/autot/2010062711944582_au.shtml

Kommentit (4)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35422
Heksu
Oulun yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan auton matkustajat vaikuttavat kuljettajan reittivalintaan: kuljettajat kysyvät usein matkustajilta neuvoa reitistä ja pyytävät apua kännykkään vastaamisessa. Mullistava tutkimustulos!On tosiaan. Ajattele minkä vaaran keskustelu matkustajien kanssa aiheuttaa. Nyt pitää eduskunnan säätää välittömästi laki, että mikäli autossa on kuljettajan lisäksi matkustajia, mukana pitää olla valtion autoturvallisuustarkastaja, joka antaa heti rikesakon, jos joku autossa olija sanoo sanankin. Samoin pitää perustaa virasto, joka värvää 10000 autoturvallisuustarkastajaa. Tarkastajia saa sitten varata virastosta hintaan 100 E per alkava tunti vähintään 4 viikkoa ennen suunniteltua matkaa.

Yhtään perustutkimusta väheksymättä - tulee jotenkin mieleen, että ompa taas apurahat hyvin tienattu Herää kysymys mikä mahtoi olla tutkimuksen hypoteesi ja mitä kauaskantoisia vaikutuksia tutkimustuloksilla lieneekään?Totta, harvoin näkee noin kannattavaa tutkimusta. Tutkija lienee saanut muutaman tonnin, ja tuloksia lainsäädännössä hyödyntämällä voidaan vähentää keskimäärin 132 liikennekuolemaa vuodessa ja lisäksi laskuttaa tarkastajamaksuina vuosittain 87,7 miljoonaa autoilijoilta. Minkähän alan Nobelin palkinto tuosta vielä myönnetään, kun asia ymmärretään kansainvälisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Denzil Dexter
Etenkin taksissa matkustajan vaikutus reitin ja jopa kohteen valintaan voi olla hyvinkin merkittävä. En tosin voi varmaksi sanoa, kun en ole tutkinut asiaa riittävän montaa vuotta.Linja-autossa sen sijaan vaatii kekseliäisyyttä...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat