Seuraa 
Viestejä45973

Huomenta

Näin lauantai-aamusella krapulassa mietin, että onko eilen "Ajoneuvolla ajo liikennemerkin" huomioimatta jättämisestä saaneeni rikesakko voimassaoleva. Poliisi ehdottomana halusi saada minut olemaan seuraavalla kerralla tarkempi ja määräsi 50 euron rikesakon ja vielä useaan kertaan muistuttaen, että ehkä näkökykyni paranee tämän jälkeen.

Poliisi oli kuitenkin ite laittanut jokaiseen kohtaan väärän päivämäärän eli 2.8.2010, jonka huomasin vasta nyt aamulla. Harmi etten päässyt kuittaamaan hänen omasta näkökyvystään Onko kyseinen tiketti ihan lainvoimainen kun se käytännössä ilmoittaa minun rikkovan lakia kuukauden päästä? Onko jollain kokemusta/tietoa kyseisestä asiasta. En löytänyt googlen avulla ainakaan vielä mitään.

Kommentit (4)

Itse voimassa olemisesta en tiedä, mutta kannattaa ehkä maksaa, jos kerran rikesakolla selvisit... Tuosta "Ajoneuvolla ajo kielletty" (jos tätä tarkoitit) noudattamatta jättämisestä rapsahtaa päiväsakkoja... (tosin päiväsakkojen summa voi jäädä alle viidenkympin, jos tulot on pienet).

edit: sori hittuilun tyyppinen kirjoitus, mutta on vähän pinna kireellä

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006

Siinä käy niin, että sitä sakkoa ei tarvitse maksaa. Uusi lappu tulee postissa jos ilmoitat asiasta. Jos maksat nyt, pykälien mukaan poliisi palauttaa viiskymppisesi takaisin ja laittaa uuden maksuvaatimuksen. Käytännössä niin ei käy. Eli maksa vaan, niin sun ei tartte puhua puhelimessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Saw
Seuraa 
Viestejä6251

En ole sakkoja saanut. Tuleeko sakkolappuun myös rikkojan nimikirjoitus? Allekirjoitusvaiheessa täytyy aina katsoa, millaisiin ehtoihin nimmarillaan sitoutuu.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat