Tenox

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Käytetäänkö tenoxia ahdistuneisuushäiriön hoitoon?

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Onko se edes varsinainen lääke yleistyneen ahdistuneisuushäiriön hoidossa?

Tiedän ainakin että sitä voidaan käyttää väliaikaisesti akuuttiin ahdistuneisuuteen hoitojen alussa busbironin ja SSRI-lääkkeiden rinnalla kun ensisijainen hoito ei riitä.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä26853
Liittynyt16.3.2005
Telep
Miten vaarallista on tenoxin ja alkoholin sekakäyttö?Se lukee sen Tenoxin mukana toimitetussa paperissa. Jos olet saanut Tenoxin pimeältä myyjältä ilman asianmukaisia papereita, se ei ole turvallista.

Vierailija

Minulla ei ole tenoxia enkä ole käyttämässä alkoholin kanssa mitään, mutta aihe kiinnostaa ja tiedän erään joka käyttää joskus 100-200 mg tenoxia parin oluen kanssa.

Internetistä en ole löytänyt määriä, milloin sekakäyttö tulee hengenvaaralliseksi.

Vierailija
Telep
Onko miten todennäköistä kuolla 100-200 mg tenox annostuksesta kun siihen päälle juo vielä pari olutta?Se on todennäköisempää kuin jos jättäisit ne oluet juomatta ja tenoxit ottamatta.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä26853
Liittynyt16.3.2005
Telep
Internetistä en ole löytänyt määriä, milloin sekakäyttö tulee hengenvaaralliseksi.Ei niitä internetistä löydäkään, kun vaste on aika yksilöllinen, ja myös elimistön tottuneisuus kasvattaa sietokykyä valtavasti. Paatuneella sekakäyttäjällä ei vältämättä tunnu missään annos, joka tappaa 90 % tottumattomista.

Toimiva nyrkkisääntö kuitenkin on, että päihteiden sekakäyttö on aina erittäin vahingollista ja sitä harrastavan on syytä ottaa yhteys päihdehuoltoon riippuvuudesta irroittautumisprosessin järjestämiseksi, jos turvallisuusnäkökohdat oikeasti painavat mieltä.

Dreamfuel
Seuraa 
Viestejä49
Liittynyt30.10.2009

Tottakai aina "vaara" piilee eikä semmoista kai voi kenellekkään suositella, mutta itse en stressaisi asiasta..

Ei ole vaarallista. Kolminkertainen määräkään molempia ei ole vaarallinen, mutta tosiaan riippuu täysin henkilöstä.

"Seems like everyone sleepwalk into their wake state and wakewalk into their dreams."

Vierailija

Koetin googlella etsiä asiasta mutta ei oikein löytynyt mitään joten kysynpä nyt sitten täällä.
Jos tätä voi kysyä jossain toisessa aiheessa, niin linkatkaa sinne kiitos.

Voiko tenox yksinään tai joidenkin muiden unilääkkeiden kanssa otettuna vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti saavuttaa rem-unen? Kuulin juttua, että tällä menetelmällä voisi huijata narkolepsia-tutkimuksissa. Narkolepsiassahan ihminen siirtyy nukahdettuaan hyvin nopeasti rem-vaiheeseen kun taas terveellä ihmisellä siihen menee noin puolitoista tuntia.

Vierailija

Avasit tänään uuden ketjun, jossa kyselet

Telep
Jos tätä voi kysyä jossain toisessa aiheessa, niin linkatkaa sinne kiitos.Voi. Esimerkiksi tässä, jonka itse avasit 4.7.2010!

Jos aiot jatkaa kysymys/vastausleikkiäsi, voin vakuuttaa, että se loppuu lyhyeen! Ja kun kerran olet lopulliset bannit palstalle hankkinut, niin ne ovat sananmukaisesti lopulliset!

Keskustelua, kiitos.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat