Seuraa 
Viestejä45973

-

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (30)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hamppu
Seuraa 
Viestejä1160

Jos meinasit alkaa sen ammoniumnitraatin kanssa leikkimään niin unohda koko juttu. Pian on poliisit ovella. Etkä saa sitä edes räjähtämään ku se vaatii kunnon nallin.

tomppeli
voi ...! kuka on sanonut et alan tekkee siitä joitaki pommeja!!!!ei millää pahalla

No, olet jo eri ketjuissa kysellyt mm. eräästä valkaisuaineesta ja KCl:stä,
KCl:n erottamisesta NaCl:stä ja KCl:n puhtaana saatavuudesta.
Unohda koko juttu, jos täältä pitää kysellä. Siinä menee omat ja
naapurin sormet.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Ei kannata ihmetellä, jos tuollaisten kysymysten esittämisen jälkeen löydät yksi kaunis päivä poliisit suorittamassa kotietsintää.

Taannoisten tapahtumien vuoksi kaikenlainen kiva harrastusmielessäkin tapahtuva puuhastelu räjähdysaineiden kanssa muuttui kertaheitolla laittomaksi.

Jopa ohjeiden antaminen tulkittaneen rikokseen yllytyksenä, joten voisit ajatella jotain muuta harrastuksen aihetta. Elektronisia laitteita saa ainakin vielä toistaiseksi harrastella...

an+c on ruudin oloista, mutta järkevämpää on mielestäni purkaa ilotulitteita.. annm on sitten ihan eriluokan kamaa, en suosittele aloittelijoille (kuten itse tällä alalla )

Joo lopetat sen pommien tekemisen, rapsutat sitten vaikka marsua tai teet jotain muuta hyödyllistä, kunhan lopetat sen pommien tekemisen.

Ja marsunrapsutushan laskee kyseisen ötökän adrenaliinitasoja joten: stressittömämpää elämää marsulle, hyvä mieli sinulle.

Win-win, over 'n out.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä47466
tomppeli
en tiennykkää et tääl on näin tosikkoa porukkaa...

Nyt tiedät. Katsos kun sinä menetät ne silmäsi ja sormesi, niin etkös vain ole poliisille laulamassa "netissä ne kertoivat". Tuo ammoniumnitraatti on tosiaan sen luokan tavaraa, että unohda se. Siksikin, että et luultavasti saa sitä räjähtämään, mutta jos kuitenkin onnistut, tuottanee aine ikävän yllätyksen. Se on nimittäin ihan oikeaa räjähdysainetta, aivan toista kuin ruudit ja kloraatit.

Jos olet toisaan jotain räjäyttämässä, etkä vain leikkimässä ruutileikkejä, helpommalla ja halvemmalla saat ostaa varastettuja louhintaräjähteitä. Samalla tulet tutustuneeksi piireihin, joiden kanssa hyvää pataa oleminen voi helpottaa oloasi vankilassa.

Tässä on myös ihan yleisinhimillinen huoli turvallisuudestasi. Kysymystesi perusteella olet vain lukenut jotain epämääräisiä ohjeita. Kaunistelematta sanoen vaikuttaa siltä, että ymmärrät siitä mitä olet tekemässä täsmälleen saman verran kuin sika pohjantähdestä. Voit tietysti hankkia tiedot muualta, ei kemia mitään salatiedettä ole, mutta samalla luultavasti opit myös jotain siitä mitä olet tekemässä. Jos tiedät riskit, teet pommin ja se tulee silmille, niin siitä on helpompi selvitä, kuin jos seuraat jotain epämääräisiä ohjeita, jotka tuottavat tietämättäsi voimakasta räjähdysainetta ja sattuu vahinko. Usko vaan, että "en minä tiennyt" on henkisesti pahempi kuin "tiesin, mutta otin harkitun riskin".

Loptio
Seuraa 
Viestejä1187

Paljon mukavampaa ja vaarattomampaa käyttöä ammoniumnitraatille pommien valmistamisen sijaan olisi tietenkin typpioksiduulin valmistus. Hauskuuttavaa, eikä siitä joutune vankilaankaan tai vahingoita ketään. Rakentava ratkaisu tuhoavan sijaan.

Loptio
Paljon mukavampaa ja vaarattomampaa käyttöä ammoniumnitraatille pommien valmistamisen sijaan olisi tietenkin typpioksiduulin valmistus. Hauskuuttavaa, eikä siitä joutune vankilaankaan tai vahingoita ketään. Rakentava ratkaisu tuhoavan sijaan.

Parempi jos ei näissä ketjuissa kerro mitään asioita, monet jutut vaativat tietoja joita ei saa kaavoja katselemalla.
Typpioksiduulin valmistaminen on vaarallista puuhaa vaikka tietäisi mitä tekee, en suosittele.

Kalkkiammoniumnitraatti tietääkseni on samaa, tai ainakin oli ennen, kuin
oulunsalpietari. Semmoisenaan se on lannoite, jota kylvetään peltoon, ei se sinänsä räjähdä. Mutta kuten muita salpietareita, varsin kalisalpietaria KNH3, sitä voi käyttää ruudinkin valmistamiseen. Labrakokeiluja ei ole kielletty. Sen sijaan suurempien määrien valmistukseen, säilytykseen ja jakeluun tarvitaan viranomaisten luvat. Niiden vastuulla on tarkastaa, että ruudinkeksijäkin käyttää ruutiaan vain yhteiskunnallisesti hyväksyttäviin tarkoituksiin.

Aslak
Niin että mitä se tomppeli sitte teiltä toisilta tomppeleista oikhein kysy ?

_ _ ?

Ja jos et ite ole tomppeli, niin pystys päätellä aiheen suurinpiirtein lukemalla tämän ketjun viestit. Amoniumnitraatista kyseli ja uteli räjähteiden valmistukseen tarvittavia aineita/menetelmiä ym...

Räjähdysaineiden ja pommien tekeminen on viimeistään just sitä hommaa missä kannattaa tasan tietää mitä tekee ja vähän päälle... Siinä kun ei riitä kuin yksi virhe, niin sun ura voi olla siinä... Itse pienenä valmistelin ruuteja ja niistä raketteja/pommeja. En enään, enkä varmaan haluiskaan, mut onhan iso räjähdys aina viehättävä.

Niin että mitä päätellään nitraatteja ostavasta, joka joko ei viljele maata tai ostettuun määrään nähden viljelee ilmeisen liian vähän? Tai tyypistä, joka ostelee rikkihappoa, eikä sillekään ole ilmeistä hyväksyvää käyttöä?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat