Seuraa 
Viestejä45973

Jos uhkaa keskenmeno, niin sairaalassa annetaan konjakkia. Eikö kossu aja samaa asiaa? Jos ei, niin miksi ei?

Kommentit (9)

Carloz
Kysyin oraakkelilta:
"Eikö kossu aja samaa asiaa? Jos ei, niin miksi ei?”

Hän vastasi:
"Valitettavasti en voi auttaa, koska sinun sydämesi on suljettu eikä siihen saa mitään yhteyttä."

http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/index.php


Tässä asiassa sydämeni sanoo täysin avoimesti, että potilaana otan mieluummin konjakkia, jos se sisältyy vuorokausimaksuun. Veronmaksajana sydän on taas kossun kannalla, jos sen terveysvaikutus on sama kuin konjakilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä35428

Käsittääkseni tuo on joku ikivanha hoitomuoto, ja konjakkia annetaan niin pieni määrä, ettei se vaikuta mihinkään. Varmaan harva nuorempi lääkäri määrää yhtään. Kustannusten puolesta teelusikallinen lääkekonjakkia (eli jotain halvinta ö-luokan brandya) on yhtä tyhjän kanssa hoidon muihin kuluihin verrattuna.

RaahenTiikeri
Seuraa 
Viestejä973

Valtakunnallisen ajattelijan ja mielipideautomaatin asemaan politiikan,kirjallisuuden ja elokuva-alan kautta ajautunut Jörn Donner ainakin tokaisee radiohaastattelussa "hyi helvetti.Kuka saatana konjakkia juo.Koskenkorva on parasta juomaa!" kun häneltä tiedustellaan nykyisiä alkoholin käyttötottumuksia ja aineiden laatuja.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Onhan se konjakin psykolooginen vaikutus huimempi kuin kossun. Kossuhörpystä tulee vain äkäiseksi. Jotain kummaa lisäainetta siinä on kun se aiheuttaa vihaa ja tuskaa.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Konjakki tarjotaan aina ainakin kevyiden rutiinileikkauksien jälkeen. Kun oot toipumassa.

Kai se rauhoittaa olotilaa, ei kai sitä muuten anneta. Onhan alkoholi vanha rauhoittava lääke. Ennen vanhaa annettiin pullo tai pari konjakkia ennen kuin joutui leikkaukseen kun ei ollut muuta puudutus tai vastaavaa keinoa. Sitten keksittiinkö jo muut keinot hoitaa asia paremmin.

melkein kaikki puudutukset ja nukutukset varmaan hoidettiin ennen 1849 viinalla tai jollain huumausaineilla. Jokus ei käytetty mitään nukutus tai puudutuskeinoja kun piti kysellä miten potilas jakselee.

Ertsu
Seuraa 
Viestejä7455

Kyllä konjakki hyvää on. Parhaimmillaan se on tumma puku, valkoinen paita ja kravatti päällä. Jos tuohon vielä lisäisi, ettei itse tarvitse maksaa, niin konjakki on yli kaiken. Nimim. Kokemusta on.

apoc
Seuraa 
Viestejä187

Psykologisesti konjakin lempeä maku ja haju rauhoittaa pirtua paremmin. Nyttemmin EU ja muutkin ovat rajoittaneet konjakkien metanolipitoisuuksia, mutta aiemmin metanolia saattoi olla kaksikin prosenttia. Metanolia juoneet ja elossa selvinneet ovat kertoneet metanolin aiheuttavan euforisen ja paremman humalan kuin etanoli. Laimeaa metanoliliuosta etanolissa voi juoda, mutta en kehota edes myytinmurtajia tähän.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat