Seuraa 
Viestejä45973

Uusnatseilta meni vuosikymmeniä hyväksyä erilaisuutensa. Juuri kun he ovat sen saavuttaneet, ja osa jopa tullut pois kaapista, niin nyt seta-aktiivit ovat viemässä heiltä vapauden mielipiteen ilmaisuun, eli ihmisoikeudet.

Pahin vainoaja on tietenkin planeetan historian rumin presidentti, Tarja Halonen.

Kommentit (12)

Käytännössä ilmenee siten, että gay-pride iskun teki 3 henkeä, mutta poliisi on pidättänyt jo kymmenen, koska presidentti ja muut painostivat poliisia.

Voin hyvin kuvitella että ulkoministeri (kulkueen suojelija), oikeusministeri (vihreä lesbomielinen) ja presidentti (entinen lesbo-aktiivi) ovat painostaneet poliisia.

Se siitä vallan kolmijaosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Päästäiskö me eroon äärioikeistosta, jos rakennettais ympyrän muotoinen sali eduskuntaan? Ongelma vaan olis, että vasemmisto ei tykkäis.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
Phony
Vaan johan se on pyöreä!
No jopas. Ei tarttis kuin siirrellä riviedustajien paikat kokoympyräksi ja sit hallitus kumppaneineen vaikka ekoille riveille.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

Saksassa taitaa olla aika fasistinen asenne uusnatseja kohtaan (jostain kumman syystä ). Melko vaarallista minusta, kun on kiellettyjä mielipiteitä. Eri asia olisi toki, jos alkaisivat toteuttaa fantasioitaan ja nyt en puhu vain luonnonsuojelusta.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Lektu-Elli
Voin hyvin kuvitella että ulkoministeri (kulkueen suojelija), oikeusministeri (vihreä lesbomielinen) ja presidentti (entinen lesbo-aktiivi) ovat painostaneet poliisia.Niin voi tosiaan kuvitella. Voi myös kuvitella tulevan vielä lisää sivullisten pidätyksiä. Voisi jopa kuvitella, että uhrit viedään syvälle Muumilaaksoon, presidentin Liskoluolaan, tuhannen vuoden vankeuteen. Liskoluolassa mielipidevangit joutuvat syömään kasviksia kuusipäisen oikeusministerin varpaiden välistä ja esittämään Stalinin helvetissä säveltämiä rap-kappalaleita. Samaan aikaan Suomessa homous lisääntyy räjähdysmäisesti, koska kaikki on niin saatanan sukupuolineutraalia. Tätä jatkuu miljoona vuotta, mutta Suomen toivot ovat edelleen luolassa, sillä Demla uusii heidän tuomionsa ainakin tuhat kertaa. Mikään ei näytä lopettavan hulluutta. Lopulta yhtenä sateisena päivänä taivas repeää ja Päivi Räsänen laskeutuu sädekehineen kertomaan jotain. Kukaan ei kuitenkaan kuuntele Päiviä, koska ymmärrettävästi kaikki ovat joko homoja tai muslimeja. Ovelana enkelinä Päivi ajaa itsensä kaljuksi, jolloin hänet kyyditetään Muumilaakson tyrmään. Kivensisässä Päivi toteuttaa suunnitelmansa puhkoa oikeusministerin kaikki silmät, mikä johtaa vankien vauhdikkaaseen pakomatkaan. Matkalla Suomeen miljoonavuotiset vangit saavat vihdoin harjoittaa sananvapauttaan, jonka eliitti riisti koko kansalta heidän poikamaisenviattoman kaasuleikin ja ajatuksia herättävän spraymaalitaiteensa takia. Kaiken puheen porinan keskellä sankarit eivät kuitenkaan huomaa, että heitä kuljettava hevonen onkin itse ulkoministeri, joka vie heidät suoraan Afganistaniin avustamaan Suomen hinausjoukkoja kondomien jaossa. Afganistanissa Päivi ja pojat kokeilevat ensimmäistä kertaa kondomia, mutta huomaavatkin, ettei siitä voi rakentaa pakenemiseen tarvittavaa kuumailmapalloa...

Loput tapahtumat huomisen Mielikuvitus-lehdessä, ei missään eliitin vessapaperissa.

No, ei tässä ole mitään pointtia, paitsi että kaikkea voi kuvitella. Mielikuvitus on lähde

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639

No kiva. Kirjoitin jo eilen tuota, siideriä nautiskellessa. Sitten muistin, ettei kannata, jos ei ole aivan täysin skarppina, lähettää mitään. Tänään katsoin eilistä tallennusta todeten lähetyskelposeksi, tosin tällä kertaa vähän useamman siiderin jälkeen.

Alveron, alkoholisti. Kuten useimmat ei-maltilliset gayt.

Ei-maltilliset gayt kuvittelevat että ovat työttömiä siksi koska ovat homoja,
mutta todellisuudessa ovat siksi koska ovat niin alkoholisoituneita.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat