Seuraa 
Viestejä45973
  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Mää haluun perunatykin...

Jos ois rahhaa nii kävis ostaan palloventtiillin, pari pätkää PVC-putkea, putken pään, ja kuulaventtiilin(pyöränkumin venttiili)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kannattaa pyytää isältäsi. Hänkin saattaa innostua asiasta, kun kuulee mitä aiot tehdä(tai sitten ei).

Kova ääni niistä ainakin lähtee. Eka kertaa kun kajautin, niin mietin että haulikko jää kyllä tässä pelissä toiseksi.

Puolen kilometrin luokkaa taitaa olla nykyinen pituusennätys amatöörivehkeillä. Jotkut väittävät että kilometriin saa ammuttua hyvällä kulmalla, mutta epäilenpä.

Mitään painavaa projektiiliä ei kotikutoisilla vehkeillä kannata edes yrittää ampua. Halkeaa pyssy ampujan silmille. Itse kun tein, niin rakensin kaukaa viisaasti varoventiilin piipun juureen ja eikö käynyt niin, että koko piippu lensi huis helvettiin kun pisti ammukseksi pussillisen hiekkaa.

wizard
Kannattaa pyytää isältäsi. Hänkin saattaa innostua asiasta, kun kuulee mitä aiot tehdä(tai sitten ei).

Jos minulle sanoit, niin valitettavasti en tunne enkä ole koskaan nähnyt faijaani. Joten pyytäminen voi olla vähän hankalaa.

Mutta kyllähän se naissukupuolen vanhempi on olemassa, ja hän on onneksi suostunut yleensä kaikkiin hullutuksiini, joten jos rahhaa joskus saapi niin voisi tuo pottaattikanuunan rakentaminen kuulua tuhlausmahdollisuuksiin.

Tietääkö kukaan muuten kuinka paljon tuommoinen PVC-putkilo maksaa per metri tai muuten vaan? Yritin löytää kaikkialta rautakauppojen sivuilta tuotetietoja, mutta ohjasivat vain valmistajien sivuille, eikä sieltä nähnyt muuta kuin paksuutta ym. tällä hetkelle turhia tietoja.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat