Seuraa 
Viestejä342

Näyttää olevan suteellisen vaarallista kuljettaa rengasta auton sisätiloissa, jos sattuu posahtamaan. Enpä olis uskonu, että moista tuhoa aiheuttaa.

lapinkansa.fi

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
KBolt
Auton renkaat on heti kiellettävä! Kyseisiltä onnettomuuksilta olisi vältytty jos autoissa ei olisi renkaita!Varmaan terroristien seuraava autopommi ( kun vain ensin lukevat Lapinkansaa!) on vanha ja heikko autonrengas, johon on pumpattu ylipainetta.

Ja se meidän naissisäministeri varmaan kieltää seuraavaksi autonrenkaat. Sitten ajetaankin umpisolukumirenkailla.

V.A.Littaa
Seuraa 
Viestejä873

Nyytinmurtajat joskus testasi jotain renkaanylipaineräjähtämistä, ja eivät löytäneet sellaista vehjettä jolla olisi renkaan saanut räjähtämään, lopulta jollain "överiksi" systeemillä, ja ei silläkään. Taisivat rälläkällä rikkoa rengasta ja vasta sellainen sitten pamahti ylipaineesta. Sen perusteella kyllä ihmetyttää tuollainen talvirengas....

Riippuu renkaan koosta. Traktorin renkaita on poksunut ja yksi tuntemani asentaja loukkaantui vakavasti kun unohti kompuran täyttämään sitä.

-PP74-
Seuraa 
Viestejä342

Ei tuo nyt kummalisen kokoiselta näytä. Mutta ihmeellisesti näytti olevan repeytynyt. Itellä kerran posahtanu ja aika äänekkäästi, vaan eipä ollu kuin pieni orkonen reunassa. Voisko olla jokin valmiste vika, että koko kumi posahtaa rautalankoineen päivineen p*****i?
Luulis sen pinnan olevan suht vankkaa tekoa. Kuvasta jossa poliisi sitä tutkii, se pinta posahtanu eikä reunasta.
Ja vieläkin se suunnaton paine ihmetyttää? Takasivulasit ku ei ihan herkästi hajoa.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Olikohan näillä edes pikakamerat valmiudessa, myytinmurtajaa kun kerran leikkivät.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Ei kai tuo mikään ihme ole jos lasit lähtevät autosta.
Tai siis Opelista.
Tiedetään tapauksia joissa rekkakuski on menettänyt henkesä, kun on pysäyttänyt auton levikkeelle ja mennyt kusem... pissimään renkaan kohdalle, ja rengas on räjähtänyt.
PSI = Pounds / Inch^2
BAR en muista mutta neliösenttejä kun on riittävästi, niin...

Trukkien renkaat ovat tappaneet useita henkilöitä, myös suomessa kuolemantapauksia. Normaalikokoinen mies lentää räjähdyksen voimasta seinää vasten ja kuolee siihen.

AIka monta kuolemantapausta on Suomessakin aiheutunut renkaiden täytöstä. Traktorin, ison trukin ja kuorma-auton renkaissa on riittävästi tilavuutta tosiaankin räjähtäessään heittää vieressä seisova mies, olipa minkä kokoinen hyvänsä, vastakkaiselle seinälle.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat