Seuraa 
Viestejä45973

"Kravun- ja Kauriinkääntöpiireillä taitaa olla parhaat viljelymaat. Joka kuu keskilämpötila 31-33C+korkea sadanta. Tuolla vaan on aika riippuvainen ilmastoinnista koska korkea ilmankosteus tekee helteestä suhteellisen sietämätöntä, ellei ole tottunut siihen. "

Pitääkö tämä paikkaansa?

Kommentit (4)

Barbaari
Eikö sahara ja kalahari ja muut aavikkoseudut keräydy juuri näille kääntöpiireille. Taisi olla joku ilmastotieteellinen juttu. Peruskoulusta on jonkin verran aikaa joten en muista syitä miksi näin ja voin olla väärässäkin elleivät johdu näistä kääntöpiireistä.

Sahara ja Kalahari osuvat kyllä, mutta jää aavikkoseutuja ulkopuolellekin.

Eräs autiomaa muualla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Hyvin monipuoliset olosuhteet. Suurin aavikko ja suurin sademetsä. Ihminen sitten kaikessa riemussaan luo alueesta yhtenäisen aavikon.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Voyant
Seuraa 
Viestejä7
Barbaari
Eikö sahara ja kalahari ja muut aavikkoseudut keräydy juuri näille kääntöpiireille. Taisi olla joku ilmastotieteellinen juttu. Peruskoulusta on jonkin verran aikaa joten en muista syitä miksi näin ja voin olla väärässäkin elleivät johdu näistä kääntöpiireistä.Käsitykseni mukaan mannerten länsirannikoilla on juuri kääntöpiirien kohdalla aavikoita, koska napojen suunnalta tulevat kylmät merivirrat kuivattavat ilmastoa. Tämä näyttäisi pätevän aika yleismaailmallisesti kaikilla alueilla, joilla on lännenpuoleista rannikkoa kääntöpiirillä. Mieleen tulevat ainakin Sahara, Kalahari, Sonora, Atacama ja Länsi-Australia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat