Seuraa 
Viestejä1628

Olenpa ihmetellytä seuraavanlaista ristiriitaa:

Miksi ennestään rikkaita johtajia kannustetaan antamalla heille käsittämättömät tulot, bonukset, optiot ja tulospalkkiot? Vieläpä suurta osaa tuloista verotetaan pääomatulon 28%:lla. Vastuu ei voi olla syy, koska monissa suurissa yrityksissä vastuu on sysätty alihankintaketjun päässä kituuttavalle yksityisyrittäjälle.

Miksi taas köyhää kannustetaan viemällä häneltä vähäkin pois? Työttömyystuet eivät varmaan pysy edes inflaation mukana. Samoin muistaakseni keskimäärin työläistä verotetaan 32- tai 34%:lla tuloista.

Eli ennestään köyhää ja huonolla ostovoimalla varustettua kepitetään ja ennestään vauraalle annetaan lisää!

Kuten on tullut ilmi "Millä rikastun"-kerjussa ei ole välttämättä työttömän oma syy jos on työtön.
historia-kulttuurit-ja-yhteiskunta-f13/milla-rikastun-t46260.html

Ja niitä työtä vieroksuvia on vain 2% kaikista työttömistä!

Kommentit (9)

Tarkoitatko että työtä vieroksuvia on 2% kaikista suomalaisista vai kaikista suomalaisista työttömistä. Dekadin ero luvuissa joten vähän voisit olla tarkempi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
CE-hyväksytty
"Köyhät" pitää poistaa. He kaljapäissään levittelevät huonoja geenejään ja sitä kautta epäonnistumisen mahdollisuutta. Ei Jyrkikataisella ole huonoja geenejä. Hän on alfa.

alfat eivät ole kääpiöitä. Jyrkillä ei muuten taida olla mitään muitakaan alfan piirteitä, silmälasejakin käyttää. toki nykypäivän illuusioalfa toiselta nimeltään selkäänpuukottava ja valehteleva pyrkyri.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654
kohveeman
Miksi ennestään rikkaita johtajia kannustetaan antamalla heille käsittämättömät tulot, bonukset, optiot ja tulospalkkiot?

kohveeman
Miksi taas köyhää kannustetaan viemällä häneltä vähäkin pois?

Passiivin käyttö piilottaa sen, mistä se raha tulee. Siis kuka "kannustaa"? Sehän tuossa oleellista on.

Kannustaa-sanan käyttö silloin, kun sillä tarkoitetaan köyhien etuuksien leikkaamista tai rajoittamista, on tietenkin poliittista mainoskieltä, eikä sillä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

We're all mad here.

kohveeman
Seuraa 
Viestejä1628
Hybrid
Tarkoitatko että työtä vieroksuvia on 2% kaikista suomalaisista vai kaikista suomalaisista työttömistä. Dekadin ero luvuissa joten vähän voisit olla tarkempi.Työttömistä.

kohveeman
Seuraa 
Viestejä1628
Piru Naiseksi
Työvajeisuuttaan köyhän paras kannustin on työ.Mielenkiintoiseksi tilanteen tekee korkea työttömyysaste. Teoriassa rikkaiden rikastuminen vie vähäisetkin mahdollisuudet uusien työpaikkojen syntyyn, koska on todettu suurten tuloerojen vähentävän investointeja ennemmin kuin lisäävän niitä. Rikkaat sen sijaan pelaavat pörssissä näillä rahoillaan.

kohveeman
Seuraa 
Viestejä1628
abskissa

Passiivin käyttö piilottaa sen, mistä se raha tulee. Siis kuka "kannustaa"? Sehän tuossa oleellista on.

Heh, juuri näin.
abskissa

Kannustaa-sanan käyttö silloin, kun sillä tarkoitetaan köyhien etuuksien leikkaamista tai rajoittamista, on tietenkin poliittista mainoskieltä, eikä sillä ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.Orwell kutsui tätä "newspeak":ksi, uuskieleksi. Muita samankaltaisia on "rakennemuutos", PARAS-hanke, .. mitä muita tulee mieleen?

Wiki
Uuskieli (engl. newspeak) on englantilaisen kirjailija George Orwellin teoksessaan Vuonna 1984 kehittämä kuvitteellinen kieli. Se pohjautuu englantiin (kirjan maailmassa oldspeak), mutta on virallisesti ohjailtua ja rajoitettua. Uuskielen tarkoitus on Orwellin kuvaamassa maailmassa tehdä toisinajattelu ja poliittinen kapinallisuus mahdottomaksi viemällä kansalaisilta käsitteet, joilla ilmaista poliittisesti vääräoppisia mielipiteitä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Uuskieli

kohveeman
Seuraa 
Viestejä1628

Voi että on kivaa, kun meitä kannustetaan!

KL
Valtionvarainministeriö kannustaa Jyrki Kataisen mukaan uusilla veroilla suomalaisia hankkimaan lämpöpumppuja.
----
Valtiovarainministeriön mukaan veroon sisältyy ympäristökannuste, joka tekee bioraaka-aineiden käytöstä fossiilisia polttoaineita kannattavampaa.

Öljy- ja Kaasualan Keskusliiton mielestä valtiovarainministeriön valmistelemassa energiaverouudistuksessa on vielä harkittavaa, vaikka polttoaineen energiasisältöön ja päästöihin perustuva uudistus yleisesti ottaen onkin askel oikeaan suuntaan.

- Ei ole oikeudenmukaista, jos kotitalouksilla maksatetaan yritysten kela-maksun poistoa nostamalla huomattavasti lämmityspolttoaineiden verotasoa, toteaa Öljy- ja Kaasualan Keskusliiton toimitusjohtaja Helena Vänskä.

Vänskä pitää kuitenkin myönteisenä sitä, että esityksessä on otettu liikennepolttoaineiden osalta teknologianeutraali lähestymistapa.


http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=201...

Helena Vänskä kommentoi hyvin asiaan..

Joka saivartelee, että onhan se hyvä, että mennään kohti parempia energiaratkaisuja.. Miksei ole otettu mallia Ruotsista? Siellähän ilmeisesti esim. maalämpöön on kannustettu positiivisella meiningillä, eikä keppiä heiluttamalla.

Esim. sähköautot olisivat jo markkinoilla ilman erinäisiä puuttumisia niiden markkinoille tuloon:

Who Killed the Electric Car? on vuonna 2006 valmistunut dokumenttielokuva, joka kertoo sähköautojen hetkellisestä ilmaantumisesta Yhdysvaltojen markkinoille 1990-luvun lopulla ja niiden katoamisesta 2000-alussa. Se kuvaa erityisesti General Motorsin EV 1-auton tarinan: sen julkistamisesta syntyneestä kohusta aina sen markkinoilta poisvetämistä seuranneeseen hiljaisuuteen. Elokuva pyrkii selvittämään mikä rooli sähköautomarkkinoiden lopahtamisessa oli öljyteollisuudella, Yhdysvaltain hallituksella, akku-teknologian kehitysasteella, vetyautojen julkistamisella sekä tavallisilla kuluttajilla.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Who_Killed_the_Electric_Car%3F

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat