Seuraa 
Viestejä45973

Käytetäänkö rasvaimua laihdutukseen? kuulemma joku lihava lapsi oli käynyt siellä ja sen jälkeen tullut kouluun hoikempana mutta internetissä lukee monesti että se ei sovi laihduttamiseen

miten asia on?

Kommentit (5)

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

jos oikein olen käsittänyt niin siinä imetään rasvasolukkoa ihon alta, että kai se toimii. eihän se järkevää ole, mutta ei itsensä syöminenkään siihen kuntoon, että tarvitsee rasvaimua.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

katiha
Seuraa 
Viestejä2

Kyllä rasvaimu on yleensä vihoviimeinen ratkaisu, kun painoa on jo niin paljon, että sitä ei ole ilman tätä toimenpidettä edes mahdollista pudottaa. Laihdutus erilaisten dieettien, vihreän kahvin ja muiden lisäravinteiden avulla on todennäköisesti lääkärin suositus 99% tapauksista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Raisku
Seuraa 
Viestejä214

Vihreää kahvia tai muita markkinoimiasi tuotteita eivät suosittele kuin ne, jotka saavat niistä rahaa.

Laihtumista tapahtuu kun syö vähemmän kuin aikaisemmin. Yleensä riittää kun jättää herkut pois.

BCK
Seuraa 
Viestejä6960

katiha kirjoitti:
 Laihdutus erilaisten dieettien, vihreän kahvin ja muiden lisäravinteiden avulla on todennäköisesti lääkärin suositus 99% tapauksista.

Tuskin. Suurin osa lääkäreistä päinvastoin kehoittaa kaihtamaan lisäravinteita ja muuta sellaista hömppää, jonka tehosta tai turvallisuudesta ei ole riittäävää tutkimustietoa.

MJFors
Seuraa 
Viestejä2

Rasvaimu ei ole laihdutuskeino piste. Se on toipenpide, joka voidaan tehdä oikeastaan parista eri syystä, a) esteettisistä syistä tai b) silloin kun laihduttaminen ei tule kysymykseen esimerkiksi vakavan ylipainon takia. Minulle on tehty rasvaimu artiaclinic:lla ihan esteettisistä syistä, koska kyse oli sellaisesta rasvasta, joka ei yksinkertaisesti lähtenyt liikunnalla tai ruokavalion muutoksilla. Nämä ovat aina melko tapauskohtaisia asioita, jonka takia on hyvä käydä juttelemassa lääkärin tai sitten plastiikkakirurgian ammattilaisen kanssa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat