Seuraa 
Viestejä45973

NÄKY: Saatu 16.07.2010.
SAIN NÄYN YÄLLÄ, LÄHES KESKELLE ATLANTIA TULEE 3250 KM PITKÄ VAJOAMA JA SITTEN TULEE PITKÄ PURKAUMA, JOSTA ALKAA TULLA VULKAANISTA TUHKAA ENSIKSI. SYNTYY UUSI MANNER, SUUREMPI KUIN EUROOPPA! 235.178 NELIÖÄ. KORKEUSN. 8-17M VULKAANISTA MASSAA, JOSSA MAANJÄRISTYKSIÄ N. 3-4V JA VIELÄ EDELLEENKIN.
Purkaumasta alkaa nousta tulivirrat, nousten noin 11km.234m, lähes koko pituudeltaan. Tulivirran keskeltä ei nousu ole ihan sama, vain 234,5m. Ulottuu lähes Islantiin asti!
Tulee valtava hyökyaalto noin 93.5m keskeltä, tullen Eurooppaa ja osin Afrikkaakin kohti. Hollannin padot eivät kestä. Ei kuitenkaan hollanti kokonaan tuhoudu.
Tanska peittyy veteen 3,4m parhaimmillaan, vähäsen jää jäljelle 6500 n.metr. Alava Ruotsin eteläosa peittyy n. 32m veteen, lähes Tukholmaan asti.
Suomen pohjanmaa pellot peittyvät veteen n. 1,5m, Kauhajoelle asti, kirkonkylä jää ehjäksi.Sitten tulee maanjäristys n. 5.6 ast. sitten 7,9 ast. kolmen päivän kuluttua. Ulottuen Kainuuseen asti.
Suomi menee jokseenkin kahtia, ollen n. Laatokan koolta lahtena. Ulottuen Tornioon asti pohjoisessa.Suomelle tulee suuret vaikeudet. Pohjanmaalla hukku n. 6000 ihmistä suurinpiirtein
Florida peittyy vedellä n. 3.4m paksuudelta. Suuria Tsunameja idässä ja lännessä.Suuret tuhkapilvet tulevat yli maapallon, tuhkamäärä on 23 miljard nk. tuhkamäärä on mailmankaikkeuden suurin.
Tuntematon näyn saaja.

Kommentit (4)

"SYNTYY UUSI MANNER, SUUREMPI KUIN EUROOPPA! 235.178 NELIÖÄ. "

Todellakinko? Suurempi kuin Eurooppa! Jos tarkoitat 235,178 neliömetriä, se on suurehkon asunnon kokoinen. Jos tarkoitat 235 178 neliömetriä, se on tyypillisen puiston kokoinen alue. Jospa päivittäisit käsityskykysi ja menisit takaisin näkyjesi lähteille sekä pysyisit siellä.

Mistä näitä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197
Neutroni
IFEUN_2.0
Mistä näitä...

Mielenterveystoimiston väki on ilmeisesti kesälomilla.

Samoin lomailee suurin osa asiakaspalvelutyypeistä, kuten minä. Alkukesästä juuri porukassa puhuimme, kun kaikki asentajat, huoltomiehet ja muut asukkaiden kotona käyvät saavat nykyisin hoitaa sosiaalipuolen hommat siinä oman työn ohessa. Isännöitsijät siirtävät nämä avuntarvitsijat ihan sujuvasti vaikka sähköasentajalle, eivät viitsi yhtään itse selvittää, mihin asiakas oikeasti kuuluisi. Me (sekalaisen sortin asiakaspalvelutyöntekijät) sitten selvitämme sosiaalipäivystyksen kautta apua tai hätyytämme jotain omaista paikalle. Joku tolkku systeemiin pitäisi saada.

Tämä oli tällainen kesäpurkaus, mutta älkää ihmetelkö, jos joku putkiasentaja laskuttaa teistä korkeaa tuntiveloitusta. Hommaan kun ei enää kuulu pelkästään omat ammattihommat.

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

Neutroni
IFEUN_2.0
Mistä näitä...Mielenterveystoimiston väki on ilmeisesti kesälomilla.
MENE IHMEISSÄ JO HOITOON, KUN ET VOI ENÄÄ NAAMAASIKAAN NÄYTTÄÄ!
OLE NÄKÖJÄÄ JO ENNEMMIN MENETTÄNYT KASVOSI!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat