Seuraa 
Viestejä45973

Viikko sitten huomasin rintalastan alapuolella aristusta. Tunnustellessani tuota kohtaa, huomasin ihon alla noin pingispallon kokoisen pullistuman.
Lievästi sitä painaessani pullistuma painui johonkin vatsanpeitteen sisätiloihin.
Googlelta hain tyrästä tietoa, mutta minua jäi kummastuttamaan se seikka, kun en huomannut siellä sopivaa kohdenimikettä. Oli palleatyrä ,nivustyrä, napatyrä jne. Minulla tuo pullistuma on heti rintalastan keskikohdan alapuolella (1-2sm)

Ehkä turhanpäiväinen ketjun avaus, mutta jos teillä jollain olisi jotain kokemusta ja tietämystä tuosta vaivasta, niin nimimerkki Kohaon varautuu tarvittaessa varaamaan sinulle pientontin oman taivasosuuteni lähiöstä. Hoida vain ensin tuohon varaukseen kuuluvat esimuotoseikat kuntoon.

Tilaan tänään lääkärissä käynnin.

Kommentit (4)

Lippa Luke
Seuraa 
Viestejä484

Kunhan ensin kayt laakarissa ja ottavat kuvat niin olet viisaampi, turha lahtea arvailemaan ja voipihan se olla korvien valissakin

Ihminen kuolee muutenkin… Miksi siis tapamme toisiamme? Me kuolemme ennemmin tai myöhemmin kuitenkin. Maa jää, mutta me poistumme. Miksi siis sotia maan vuoksi,..

On sielläkin.
Juu kävin terveyskeskuksessa lääkärillä
Sanoi sen olevan tyrän. Kutsu tulee kirurgin luokse aikanaan. Totesi, että tuossa vaiheessa ja kun siinä ei ole kipua, niin luultavasti kirurgi tulee asettamaan sinut seurantaan.
Että näin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olisin kyllä mielelläni lukenut niiden nimimerkkien kokemuksia, jotka ovat kokeneet tuon vaivan.
Niin. Tänään keskussairaalasta tuli ilmoitus, että kutsu tarkastuksiin tulee aikanaan.
Jumalten myllyt jaujavat hitaasti ja varmasti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat