Seuraa 
Viestejä45973

Hejsan alla härifrån öl
Tähän saa kertoa, mitkä geenit ovat samoja ihmisessä ja muissa eläimissä
Ensimmäinen, jonka keksin aamulla:
Ihmisen mieltymys kapulakieleen on geneettistä!
Suora lainaus vielä kehitysvaiheessa olevalta blogikirjoitukseltani:
Geenit, jotka saavat harakan pomppimaan kiiltävän lusikan tykö, saavat ihmisessä aikaan poliittista kapulakieltä, sillä niin kaukaa ihmisen geenit ovat peräisin!

Kommentit (4)

Geenit eivät saa harakkaa pomppimaan kiiltävän esineen luo. Harakat eivät ole enää nykyään kiinnostuneita kiiltävistä esineistä. Geeneissä voi kylläkin olla uteliaisuus, joka johti tuon älykkään linnun pomppimiseen ennenvanhaan, kun melkeinpä ainoita kiiltäviä esineitä olivat herrasväen hopealusikat.

Geenit, jotka saavat harakan pomppimaan kiiltävän lusikan tykö, saavat ihmisessä aikaan poliittista kapulakieltä, sillä niin kaukaa ihmisen geenit ovat peräisin!

Geenit, jotka saavat harakan keräämään kiilteleviä esineita, saavat ihmisen ihastumaan hienoihin sanoihin: Oudot vierassanat riivaavat ammattinimikkeitä

Tieteen mukaan kaikki asiat voidaan "palauttaa" fysiikkaan. Katin mukaan ihmiskielikäsitteineen ja sanoineen voidaan "palauttaa" geeneihin. Näin siis geeneissä on valmis ohjelma sille, miten ihminen arvottaa sanoja; kauniimmat ensin, joka on sama, kun harakan geenit on ohjelmoitu: kiiltävät ensin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mei long
mensaani
Tähän saa kertoa, mitkä geenit ovat samoja ihmisessä ja muissa eläimissä
Kaikki?

Niin. Suuripiirteisyys lienee myös muidenkin eläinten geneettinen piirre, mutta en tähän hätään keksi sen geenejä. Sitä vastoin nappasin psykologia-ryhmästä aivan loistavan geneettisen toimintamuodon, joka on sama eläimillä ja ihmisillä; Leimaantuminen
Surffaaja
Ihmisillä on nähtävästi myös taipumus kiintyä ensimmäisiin kohtaamiinsa asioihin (toinen esimerkki olkoon vaikkapa musiikkimaku), tällöin ensiksi omaksuttu maailmankuva ei muutu helposti.

Kuten vastakuoriutunut linnunpoikanen leimaantumisfunktion avulla saa heti selville, kuka on hänen äiskänsä, niin samoin juuri temppeliin astunut tietämättään kokee itsessään leimaantumisprosessin, joka leimaa hänelle pikkuaivoihin, mikä on hänen totuutensa.

Kuten linnunpoikanen mieltyy emonsa visertelyyn, niin myöskin pikkulapsi alkaa tykkäämään siitä musiikista tai metelistä, jota hänen vanhenpansa kuuntelevat. Joskus tietysti sattuu, että lasten huoneen ikkuna on auki, jolloin luonnon äänet voivat leimata lapsen musiikkimaun. Esimerkiksi metallimusiikki johtuu juuri siitä, että lasten huoneisiin alkoi kuulua entistä enemmän kaikkea kilkatusta ja surinaa, ja teinipoikien mopopäristelyä...

Vielä ennen teknologian aikakautta lapset leimaantuivat harmoniaan, mutta todellakin nykyisin yhä useampi lapsi leimaantuu pienenä pelkkään meteliin, joka saa heidät tuskaan. Tämä on rock- ja metalli"musiikkimaun" tieteellinen selitys

Nämä leimaantumisgeenit ovat todella ihmeellinen geeniryhmä, koska ne ovat vastuussa jopa ateistien ideologiasta, puhumattakaan muihin uskontoihin leimaantumisesta.
Aikuisella leimaantumisgeenit ovat muuntuneet matkimisgeeneiksi, joka ilmentyy aikuisten peilisoluina ja sitä kautta puolueuskovaisuutena; ideologiat ovat uskovaisten peilisolujen välillä kimpoilevia käsitteitä, joita uskovaiset yrittävät ottaa kiinni. Sitä taasen kutsutaan tulkitsemikseksi, joka luo ainoastaan uusia käsitteitä uskovaisten peilisolujen väliseen, jo ennestäänkin sekavaan tilaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat