Seuraa 
Viestejä45973

Microsoft Security Essentials.
Mitä mieltä olette?

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Varaktori
Seuraa 
Viestejä777

Olen omissa Windows 7 koneissani siirtynyt pelkästään tuon käyttöön. Se on kevyt ja ei kuormita konetta. Palomuurina käyttöjärjestelmän oma palomuuri ja kun vielä selaimena on testienkin mukaan tietoturvallisin IE8, niin eipä ole pöpöt kiusanneet.

Kulmikkat silmälasinlinssit. Ymmärtäisin, jos lastensadun kuutiopäinen robotti haluaisi sellaiset, mutta ihmiselle ne eivät sovi.
http://www.youtube.com/watch?v=PLNR4xfh1Qc

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Asentelen tuota ohjelmaa Windows-työasemiin, joiden ylläpidosta vastaan. Se on löytänyt koneilta muutamia troijalaisia, joita Avast Free tai Symantecin turva eivät ole aikaisemmin havainneet.

Security Essentials on ilmainen, koska sen kehitys ja ylläpito maksetaan Windows-lisenssin hinnasta. Ohjelma ei tule valmiiksi asennettuna Windows-koneiden mukana, sillä siinä tapauksessa tietoturvalla rahaa tekevät tahot saisivat hepulin.

Tietoturvassa ei ole yhtä ohjelmistotaloa ylitse muiden. Microsoft Security Essentialsin etuja ovat helppo asennus ja se, ettei se oikeasti varaa älyttömästi resursseja. Automaattinen päivityskin siinä on, mikä nyt tuleekin olla. Mitään ärsyttäviä rekisteröitymisiä ei myöskään tarvita.

Yksi häiritsevä puoli perusasetuksissa on. Nimittäin varoittelee pelottavalla "Tietokone saattaa olla suojaamaton"-ilmoituksella mikäli ajastettu tarkistus on jäänyt välistä. Mutta asia korjautuu klikkaamalla tarkistuksen aloittavaa painiketta.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

PeterH
Seuraa 
Viestejä2875

Parasta tuossa on mielestäni paitsi keveys, myös sen helppkäyttöisyys ja huolettomuus. Tämän asentaisin mieluiten sen tutun/sukulaisen, joka ei tiärä tiatokoneist mittä, koneeseen.

Esimerkiksi AVG on myös varsin hyvä ja ilmainen, mutta se pitää välillä päivittää kokonaan uuteen versioon, joka ei yllämainitulta henkilöltä omin neuvoin onnistu. MSE:n kanssa tätä ongelmaa ei ole tullut vastaan - ei ainakaan vielä. (Ilmeisesti se versio-päivittää itseään Windows Updaten välityksellä?)

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
PeterH
(Ilmeisesti se versio-päivittää itseään Windows Updaten välityksellä?)
Näin se tekee. Päivityksiä tulee melko harvakseltaan verrattuna vaikkapa Symantecin turvaan. Mutta mahtaako päivittelytahti olla mikään arvo...

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Nostellaanpas vanhaa ketjua. Mikäs MSE:n tilanne tänäpäivänä? Päiviteltyä ykköskone XP:stä vihdoin tälle vuosituhannelle, Win7 Pro. Kevyt, kivuton ja huomaamaton tietoturvapaketti hakusessa, joka kuitenkin ajaa asiansa. Harmaan ja mustan alueen surffailut tehdään jatkossakin tietoturvallisesti toisella koneella.

ovolo
Seuraa 
Viestejä6594
Kohaon
Microsoft Security Essentials.
Mitä mieltä olette?Tuo ohjelma, Microsoftin kun on, huomaa senkin, jos Windowsin aktivointi on ohitettu jollain vippaskonstilla, eli aktivoinninpoistotyökalulla. Eli jos Windows ei ole aito, niin siitä tulee herjaa. Xp:hen ei voi tämän jälkeen kirjautua ja Win 7:äänkin tulee herjaa, että ei ole aito käyttis. En tiedä, lakkaako seiskakin pidemmän päälle toimimasta.

Aina on tuo ollut ja hyvin on pelittänyt, taisivat eka koneeseen pakkomyydä jonkun Nortonin vuodeksi. Ilmasilla on menty vuosikaudet.
Muutama erilainen ilmainen cleaneri on kans.

Kurkö
Seuraa 
Viestejä179

Minulla harvoin löytää mitään viruksia. Eikö niitä sitten ole, vai eikö se vain halua löytää? Kevyt se on ja sopii kannettavalle.

''Mikään ei ole niin varmaa, kuin epävarmaa.''

ovolo

Tuo ohjelma, Microsoftin kun on, huomaa senkin, jos Windowsin aktivointi on ohitettu jollain vippaskonstilla, eli aktivoinninpoistotyökalulla. Eli jos Windows ei ole aito, niin siitä tulee herjaa. Xp:hen ei voi tämän jälkeen kirjautua ja Win 7:äänkin tulee herjaa, että ei ole aito käyttis. En tiedä, lakkaako seiskakin pidemmän päälle toimimasta.Oikea Windows niin ei tarvii kikkailla. Maksaa se, mutta pidemmän päälle todennut fiksummaksi. Säästää aikaa ja hermoja. Piraatti-XP, Genuine-Advantage-mikälie ja yksi virheklikkaus, voi vee mitä helvettiä tietokoneen käyttö jälkeen sen, koettu on. Laillisia lisenssejä löytää sitäpaitsi aika halvalla kun pitää silmät auki.

Kurkö
Minulla harvoin löytää mitään viruksia. Eikö niitä sitten ole, vai eikö se vain halua löytää? Kevyt se on ja sopii kannettavalle.Luultavasti niitä ei ole. Koko virushössötys enemmänkin pelottelua, saadaan ihmiset maksamaan tyhjästä. Toimiva palomuuri se oleellinen. Kannettavalle ei tule, työkoneelle jota mahdollisimman vähän rasittaa millään turhalla. Tähän nyt kallistuin, testiin MSE.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat