Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Mut mikä auttaa jos peräpäässä persaukon kutina on vaivannut jo 6-8 kuukauttaa. Kannattaisko jo mennä peräti lääkäriin astin, vai odottelenko jos katoo.

Tuskin ny matoja on, mut jotain ihottumaa voi olla, Mistä tietää vaikka perssuolessa oli syöpä. Tai jos on dibetes ja noi tollaset paikat haavautuu. Oon lääkinnyt itseäni antiseptisellä puhdistusaineella ja myöskin jonkinnäköisellä voiteella milä voi parannella haavoja.

veikkaan että ihan perusjuttuja nyt, mutta ilmeisesti lääkäri sedältä tai tädiltä saa kunnon rohdot millä kutina lähtee.

Ei noi itsehoito tuotteet auta mitään.

Kommentit (12)

Johtuu yleensä ihan vaan siitä että iho tuolla seudulla on ärtynyt esim liian rankasta (karkealla) paperilla pyyhkimisestä. Iho vaurioituu ja parantuessaan kutisee...

Voi olla myös oire peräpukamista, erilaisista ihosairauksista jne.

Kandee kokeilla välttää alueen mekaanista hankaamista ja pesemistä kuivattavilla pesuaineilla... Yleensä ihan huolellinen vesipesu riittää, ilmakylvetys myös hyväksi

Lyhyinä kuureina (n.max vk) voi kokeilla mietoja kortisonivoiteita

Ertsu
Seuraa 
Viestejä6842
Liittynyt8.11.2007

Persreiän suihkuttaminen jokaisen kakkimisen jälkeen auttaa. Pitäis olla sellanen suihku, jolla saa kovan paineen. Siis suuri virtausnopeus.

Kutina voi johtua haavaumista, Bebanthen voide korjaa nopeasti. Mutta varmaan kannatta mennä lekuriin jos vaiva ei itsehoidolla parane...

Turbokameli
Seuraa 
Viestejä890
Liittynyt26.10.2009
tiäremiäs

Tuskin ny matoja onMistä tiedät? Kihomadot ovat varsin tavallinen syy peräaukon kutinaan. Suosittelen tällaista menetelmää asian tutkimiseksi: Kun tunnet kutinaa, kääri läpinäkyvää teippiä käteesi niin, että liimapuoli jää päällepäin. Taputtele peräaukkoa ja sen ympäristöä tällä käärityllä teipillä. Katso sitten teippiä. Jos siinä näkyy lyhyitä vaaleita juovia, ne ovat kihomatoja.

Kihomatoihin auttaa Pyrvin-niminen lääke, jota saa apteekeista. Hoito-ohjeita kannattaa noudattaa tarkkaan.

Occipitale
Seuraa 
Viestejä169
Liittynyt18.2.2010

Pyrviniä vaan popsimaan

Sen voi syödä ns. turhaanki, sillä se ei imeydy ruoansulatuskanavasta, ainakaan mitattavissa määrin

Vastaukset on siellä mistä ne löytää

Kulaushaikara
Seuraa 
Viestejä1023
Liittynyt27.4.2009

Kihomadot kutittavat kai pääasiassa yöllä, hiiva taas varsinkin vessakäynnin jälkeen. Hiivasta et pääse eroon muuta kuin vaihtamalla ruokavalion. Pois nopeat hiilihydraatit, siis sokerit, vehnä, peruna ja myös kaikki lisäaineet. Hiivan aiheuttamaan kutinaan auttaa kylmäpuristettu kookosöljy, sitä sivele peräaukon tuntumaan, niin ei kutise.

Alkoi vuonna 2010, kun pitkä lentomatka USA:han ja siellä autolla ajoa 10h heti perään. Kesti ja kesti, mutta TV:mainoksen avulla apu löytyi ja helpottui. Kauppanimi on Ac kolme comfort. Koukuttaa, kun helpottaa.
Ja aamupaskan kannattaa huuhtoa pöllönsilmästä viileällä vedellä ja säästää paperia.
Pukamat eivät aina ole ulkoisia.
Nämä ovat keski-iän iloja ja puheenaiheita.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
Liittynyt20.6.2009

Mulla jo parinkymmenenen kilometrin polkeminen pyörällä kurittaa persettä niin että kirvelee. Pitäis kait housuja vuorata jotenkin, ettei satula hankaa.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Cargo
Seuraa 
Viestejä979
Liittynyt27.8.2007

Jos olis vaikka peräpukamat siellä muhimassa, kun laiskiaisena vaan istut koneen äärellä päivät pitkät!

Ilmainen vinkki: kokeile tärpättiä

" sähkö (se sähkö, jota tuotetaan mm. voimalaitoksissa) ei ole energiaa "
- Vastaaja_s24fi

“Jos et ole kaksikymppisenä vihreä, sinulla ei ole sydäntä. Mutta jos et ole nelikymppisenä perussuomalainen, sinulla ei ole aivoja.”
- Cargo

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat