Seuraa 
Viestejä45973

Tesla suunnitteli enrgian siirtämistä ilman galvaanista yhteyttä. Mehän tiedetään että se toimiin.
HAARP projektilla manipulidaan yläilmakehää ja masennetaan USA:n kansalaisia, jotta prozacit menisivät kaupaksi.

Tehdään tehokas teslacoil ja kytketään se resonoimaan onnelisen hipin foliopipaan lähettämään sotaa vastustavia ajatuksia.

Onnellinen hippi on rotua X. Tesla jakaa kukkaisajatuksia riitaa haastaville roduille Y.
Rotu Y alkaa väsyä räyhäämiseen ja kivien linkoamiseen.

Okei, nythän alkaa sitten ajtuksestamme kuulua pauhua rodun Z suunnalta, joka sanoo ettei rotuja ole ensinkään. On vain tasavertaisia ihmisiä.
Tällaisia ajatuksia ei suvaita. Ihmiset ovat samanlaisia joka puolella maapalloa. Me olemme kaikki yksilöitä ja sivistys ja koulutus auttavat sitten joskus. Joissain päin maailmaa on vain biljoona kivenlikoajayksilöä valmiina rähäkkään kun tilaisuus sen sallii tai sille on riittävä tekosyy.

Onko se oikeasti niin, että kysymys on vain koulutuksen puutteesta suhteessa väentiheyteen, että joissain päin maailmaa on aina hässäkkä päällä?

Siinä on pakko olla muutakin kuin sosiaalista perimää, kun jotkut ihmiset jaksaa mellastaa porukalla- oli sitten rotuja eli ei.
Levottomat paikat voisi merkkaustussilla ympäröidä pallokartalle ja havaita että siellä mellakoidaan aina ja on mellakoitu jo vuosisatoja.

Mikä mättää että ihmiset tietyn paikoin palloa jaksaa meuhkata?

Kommentit (3)

Väinö Leopold Merikallio (15. marraskuuta 1897 Oulu – 25. kesäkuuta 1942) oli suomalainen jääkärieversti. Hänen vanhempansa olivat varastonhoitaja Aleksander Hellman ja Edla Erika Åhlberg. Hänet vihittiin avioliittoon vuonna 1922 Sirkka Petterssonin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tehokkaammat aseet ja energianlähteet tarkoittavat vain sitä, että pelissä on enemmän ja väärään väliin (välikäteen) joutuneiden elävien kirjoistapoistamiskynnys on matalampi, mutta avoimen konfliktin vaara laskee. Vrt. Kylmä Sota. Jahka ihmiskunta joskus kehittyy avaruuteen asti kunnolla, ydinaseetkin käyvät "peruskauraksi".

Luultavasti siinä käy niin, että rauhaisat hipit levittävät aikansa kukkiaan, kunnes tulee rähinöivä ja aseistautunut sakki X ja pistää hipit ojennukseen ja kaivoksille tekemään ikävät työt.

Ihmisten teknologinen kehitys ja älykkyys eivät suoranaisesti ole rotu- vaan geologissidonnaisia. Afrikassa riittää, että käy välillä ampumassa apinan alas oksalta ja tunkee sen suustaan alas, meillä täällä pohjoisessa täytyy rakentaa kunnon vehkeet ja neuvokkaat menetelmät mm. talvea varten. Intelligenssi on sitten siirtynyt sellaisille alueille, jossa se on helppo toteuttaa, ja rähinät ja yhteenliittymät ovat edelleen kehittäneet ja vahvistaneet näitä kulttuureita.

Syyt sodille ja muille ovat erittäin moninaiset, eivätkä yleensä johdu siitä, että jonkun vaan tekee mieli pistää naapurin vehkeet paskaksi. Ideologiset ja taloudelliset intressit ovat olennainen osa kaikkia kiistoja.

Mitä tulee Teslan energiasiirtoon, se voi ajan mittaan tulla hyvinkin mahdolliseksi kvanttifysiikan edetessä ja säieteorian ja muiden vastaavien ilmiöiden tutkimisen myötä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat