Seuraa 
Viestejä45973

http://www.aamulehti.fi/uutiset/pirkanm ... sti/185486

Hah hah hah..

Ensin on tutkailtu mikä nysselinja tuottaa voittoa ja sitten se on annettu yksityiselle.
Manselaiset matalapalkkayksinhuoltajat ja muu hoiva-alahenkilökunta työmatkailemassa Linja 2:sella pohjoismaiden valtavimpaan vanhusten"huolto"kolossiin. Takuuvarma voitto ja naminamia oikeiston äänenkannattajalle Aamulehdelle.

Siis: Temppu ja näin se tehtiin!

Koukkuniemen vanhainkoti on näämmä oikeistopopulismin saalis monessakin suhteessa.
"Ei ne mummut mitään hoitajia yällä tartte, nheän nukkuu".. Päivi Sillanaukee a'la Kokoomus.

Nyt sitten sama onnikkatesti siten että myydään se kaikista vähiten liikennöity linja yksityiselle ja katotaan paljonko sitä voittoo karttuu.

- - -

Mikä siinä omassa navassa on NIIN ihmeellistä että julkinen liikennekin pitää tuhota että pari kolme hyypiöö saa siitä nopeesti voittoo?
Millä helvetillä kukaan sitten vie lapsiaan tarhaan, kuka pääsee kouluun, opistoon, kuka töihin kun sekin on viety?

Mikä vittu vaivaa näitä yksityistäjiä? Tyhmyyskö?

Kommentit (8)

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Pönni

Mikä ***** vaivaa näitä yksityistäjiä? Tyhmyyskö?

vallanhimo, pelko vallan menetyksestä, itsekkyys, omaneduntavoittelu, röyhkeys, ahneus...

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

Veronmaksajien piikkiin tehtävä tappiollinen bussibisnes on lopetettava.

Tietysti, jos joku yksityinen haluaa bussilla alkaa päristeĺemään tappiollisesti/voitollisesti, niin siitä vaan. [size=85:335w24ph](Eikä yksityistämisiä niin pidä tehdä, että tilataan palvelu kaupungin puolesta.)[/size:335w24ph]

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

ID10T
Seuraa 
Viestejä3915

Tämä hieman ihmetyttää:

Eroa tulee siitäkin, että TKL ostaa paljon palveluja kaupungin omalta tuotannolta kuten hallinto- ja korjaamopalveluita. Yksityinen voi ostaa, mistä halvimmalla saa.Eikö julkisella sektorilla nimenomaan ole velvoitteena kilpailuttaa kaikki hankinnat?

ID10T
Tämä hieman ihmetyttää:

Eroa tulee siitäkin, että TKL ostaa paljon palveluja kaupungin omalta tuotannolta kuten hallinto- ja korjaamopalveluita. Yksityinen voi ostaa, mistä halvimmalla saa.Eikö julkisella sektorilla nimenomaan ole velvoitteena kilpailuttaa kaikki hankinnat?
Se riippuuvägän jos otat palvelun julkisen sektorin laitokselta sitä ei pidä välttämättä kilpailuttaa mutta jos otat palveluja yksityiseltä puoleleta niin silloin pitää kilpailuttaa pääsääntöisesti.

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654
idiotus
Veronmaksajien piikkiin tehtävä tappiollinen bussibisnes on lopetettava.

Moni kannattava liiketoiminta voi riippua niistä kannattamattomista busseista, jotka kuljettavat maksavia asiakkaita kaupoille. Se on sitä infraa.

We're all mad here.

Fuck'ta
Julkisen maksaa yksityinen.Pitäiskö tähän nyt taas kerran selittää koko infran muodostuminen pala pala palalta?
Kuka maksaa? Jokainen kansalainen veroina tai sitten suorana maksuna.

Treella on Kertamaksu 2,5€, mummonmarkoissa se on n. 15mk. Ennen euroa se oli 2mk. tuo bussilippu. Monet muut maksut on muuttuneet ikäänkuin markoista ois vaan siirrytty €uroon ilman että tapahtui hintojen kuusinkertaistuminen. Samaan aikaan valtion sisästä tulonjakoa rukkaamalla on saatu aikaiseksi suurentuneet tuloerot, vauraampien vaurastuminen, köyhempien köyhtyminen ja syrjäytyminen on vauhdittunut.

"Julkisen maksaa yksityinen".. mitä tuo tarkoittaa? Sitä että alhaisemmilla työttömyyskorvauksilla ja matalapalkkaisemmilla on nyt ystäpaljon maksettavaa kuin varakkaammilla.. ei.. varakkaammathan saa enemmän verohelpotuksia ja kaikenlaisia välillisiä tukia.. Pitää siis olla rehellinen ja sanao että köyhimmät yksityiset maksaa suhteessa enemmän.

Kyllä se on palkanansaitsija, työvoimansa myyjä ja kuluttaja, ne ihan "tavalliset pulliaiset", joiiten pitää uutterasti ahertaa töissä ja päästä sinne työmaalle, tai työmaille ja harrastuksiin, hakemaan lapsiaan tarhasta, rientämään kauppaan jne. jotka kustantaa enimmän osan ihan kaikesta.

Toki taustalla on yritykset, missä ihmiset on töissä mutta ei ne ole olemassa ilman lainsäädäntöä ja valtavaa määrää byrokratiaa, joka kustannetaan verovaroista.

Tietenkin kaiken takana aina on yksittäiset ihmiset. Aika omituinen möläytys taas tuokin eikä ole kiinni edes aiheessa. Pakko kait oli päästä puuskahtamaan pieni puoluepoliittinen totuus? voi hellanduudeli. Silisili, ose Kokoomus hyvä on se, joskaan ei ole minun susosikkini. En o riittävän pöhkö uneksimaan juoksupojasta johtajaksi yms.

Jos osa julkisista palveluista ei ole kannattavia, mutta osa on, niin silloin ei pidä yksityistää niitä kannattavia, koska niistä tulevilla voitoilla katetaan kannattamattomat julkiset palvelut, eikä raharikkaiden etelänmatkoja.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat