Seuraa 
Viestejä45973

Miten kreaajat selittävät jääkauden jäljet: salpausselät ja maankohoamisen, jos maailma on < 10 000 vuotta vanha?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Harva niistä yrittääkään selittää. Sen sijaan ne yrittävät vaieta asian kuoliaaksi tai selittävät epätoivoisesti jotakin iänmäärityksen tai teorioiden epätarkkuuksista turavutuen vuosikymmeniä tai jopa -satoja vanhojen laitteiden ja teorioiden aukkoihin.

"YEC:n mukaan yksi jääkausi, joka johtui vedenpaisumuksen seurauksista. Jääkausi siis oli vasta vedenpaisumuksen jälkeen.Kts http://www.answersingenesis.org/home/area/faq/iceage.asp Ja kyllä niitä voi syntyä tulevaisuudessakin, vaikka tällä hetkellä ilmastontutkijat (enemmän tai vähemmän virheellisesti) ennustavatkin ilmaston voimakasta lämpenemistä."

Lähde: http://kotisivu.mtv3.fi/tjt2/evpalpal8.html

pjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotrpjotr

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jonkin ryhmittymän mukaanhan maapallo luotiin muistuttamaan sitä, että se olisi läpikäynyt kaikki nykyisen tieteen tuntemat mullistukset. (fossiilit, salpausselät, yms ovat siis heidän mukaansa "istutettuja")

Tässä eräässä herätyskokouksessa eräs ID/kreationisti todisti, että tiede on erehtynyt koska maan eroosion vuoksi(jos sellaista on) vuorien olisi pitänyt "valua alas" jo ajat sitten.
Ja heti seuraavaan hengenvetoon nisti todisti, että evoluutio on potaskaa, koska jos himalaja nousisi apx. 2cm vuodessa, niin niiden vuorten pitäisi jo ylettää kuuhun asti.
Nauratti niin, että meinasin pudota tuolilta..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat