Seuraa 
Viestejä174

Onko tätä hyvin veistoksellista tervehdystä (oikea käsi eteen ojennettuna 45 asteen kulmassa ryhdikkäästi seisten) esiintynyt aiemmin historiassa vai onko se Hitlerin & kumppaneiden aivoriihen tuotos?

Vastaukset on siellä mistä ne löytää

Kommentit (14)

Occipitale
Onko tätä hyvin veistoksellista tervehdystä (oikea käsi eteen ojennettuna 45 asteen kulmassa ryhdikkäästi seisten) esiintynyt aiemmin historiassa vai onko se Hitlerin & kumppaneiden aivoriihen tuotos?Jostain kuulin kerran, että Hitler kosketti volkkarin konepeltiä ja poltti kätensä, josta tervehdys on peräisin. "Sic Haill"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
RaahenTiikeri
kyllä minulla on mielikuva että tää tuli mussolinin porukoilta italiasta.Ja varmaan ne sitten ottaneet siellä roomalaisesta perinteestä.
Rooma on nykyään Italian pääkaupunki.
Rooma ennen Italian olemassaoloa, oli Kristinuskon pääkaupunki.
Rooman nimi ennen Kristinuskoa, ja ennen lukusuunnan vaihdosta, oli Amor.
Näin ollen Roomalaiset ja Italaialaiset eivät ole sama asia, ja Kristillset ja Kristinusko ei ole sama asia (Kristinusko vainosi Kristillisiä (ristiretket alkoivat) jo "Paavalin" aikaan.

[size=85:1iv2ydhe]Kuvasta puuttuu m m Ying - Yang -symbooli, joka myös on Hakaristi. [/size:1iv2ydhe]

Kristinusko käytti vihollisilta valtaamiaan merkkejä, joista Hakaristi on yksi. Se leimattiin kuitenkin Kristinuskon taholta pakanalliseksi. 1800 -luvun lopulla Papit Friedrich Naumann ja Göhre perustivat Kansallis-Sosiaalisen Yhdistyksen, joka myöhemmin muutettiin Kansallis-Sosiaaliseksi Puolueeksi. Sen ideologia pohjautui esimerkiksi Martin Lutherin, Georges Sorelin, Joseph de Gobineaun, Houston Stewart Chamberlainin, Herbert Spencerin, Friedrich Nietzschen, Heinrich von Treitschken, Henri Bergsonin ja Alfred Rosenbergin ajatuksiin. Koskien uskontoa, keskeinen osa ideologiaa on Martin Lutherin koulutustason ja mielen laadun mukainen uskonto ja hänen ajatukset "Juutalaisista", sekä pyrkimykseen luoda uusi rotu-uskonto, "herra-rotu joka hallitsi alempiarvoisia rotuja", joka perustui Ruotsissa keksittyyn "Viikingit: kuninkaallinen puhdas rotu joka ei koskaan ole sekoittunut toiseen rotuun", kallojen mittaukseen, rotujalostamoihin y m v sig hailuun. Symbooliksi valittiin Hakaristi koska sillä oli yhteys Kristinuskoon joka oli vallannut sen vihollisiltaan; maailman kaikki kansat. Hakaristi on erittäin vanha, muinainen pyhäksi luokiteltu symbooli, joka on tunnettu maailmanlaajuisesti jo 5000 EAA. Kaikista yksinkertaisin kuvaus Hakaristin käytöstä on, että Hakaristiä niinkuin Raamattuakin on käytetty väärin. Se ei ole ihmiskunnan häpeä, vaan väärinkäyttäjän häpeä.

Hitler ajeli sillä kuplavolkkarilla ja vähän välillä koittaa puhaltaako lämmintä tuulilasille. Niin sitten alko kaikki vastaantulijatkin vastailla.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Onko natsitervehdys laiton tahi kielletty muualla kuin saksassa ja PV:ssa?

Tupakaveri kutsuttiin puhutteluun tervehdittyään luutnanttia saksalaisittain. En tosin tiedä, mitä siellä puhuttiin.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Matti E Simonaho
Occipitale
Onko tätä hyvin veistoksellista tervehdystä (oikea käsi eteen ojennettuna 45 asteen kulmassa ryhdikkäästi seisten) esiintynyt aiemmin historiassa vai onko se Hitlerin & kumppaneiden aivoriihen tuotos?Jostain kuulin kerran, että Hitler kosketti volkkarin konepeltiä ja poltti kätensä, josta tervehdys on peräisin. "Sic Haill"Itse kuulin, että Hitler olisi ajellut talvella volkkarilla ja kokeillut puhaltaako ikkunalämmitin

EDIT: Oho, sori Lyde

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Lettu Haimakainen
Itse kuulin, että Hitler olisi ajellut talvella volkkarilla ja kokeillut puhaltaako ikkunalämmitinNimenomaan näin. Sutkautushan on sangen moniulotteinen ja yleissivistystä vaativa - harva nykyään muistaa folkkarin moottorin olevan ilmajäähdytteinen, joten lämmitys toimi sangen kehnosti. Lämmitysilma otettiin pakoputken ympärillä olevasta vaipasta, ja pakoputken ruostuessa puhki folkkari muuttui mobiiliksi kaasutusvaunuksi.

Heksu
Lettu Haimakainen
Itse kuulin, että Hitler olisi ajellut talvella volkkarilla ja kokeillut puhaltaako ikkunalämmitinNimenomaan näin. Sutkautushan on sangen moniulotteinen ja yleissivistystä vaativa - harva nykyään muistaa folkkarin moottorin olevan ilmajäähdytteinen, joten lämmitys toimi sangen kehnosti. Lämmitysilma otettiin pakoputken ympärillä olevasta vaipasta, ja pakoputken ruostuessa puhki folkkari muuttui mobiiliksi kaasutusvaunuksi.Kiitos Heksu tästä elintärkeästä tiedosta. Nyt olen kokonainen ihminen.

No sori. Oli pakko vittuilla.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat