Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

On vain valheelista monikultturistajien tietotusmonopolin ja mafian valhetta se, ettei muka eri rotuja olisi vaan se on vain "sosiaalinen konstruktio", aivan kuten äärifeministien mielestä sukupuolikin on "sosiaalinen konstruktio".

En tässä nyt rupea kaikkia todisteita ja faktoja käymään läpi, mutta totean vain nyt muutamia faktoja, jotka minulle ovat selvinneet Ihan ylen dokumenteista ja Suomalaisista tiedotusvälineistä, esim. Tiede lehdestä tai Turun Sanomista.

Eli siis neandethalin ihmiset. Nämähän lasketaan eri lajiksi mutta nythän on selvinnyt, että nämä tuottivat keskenään lisääntymiskukyisiä jälkeläisiä. Eli siis oliko se sitten eri laji vai ei, koska tähän asti olen luulut, että lajimääritelmään kuuluu oletus,että eri lajit eivät pysty saamaan lisääntymiskykyisä jälkeläisiä. Voi tietenkin olettaa, että koska neanderthalilaiset oli aika rujon näkösiä tai niiin ainakin luullaan, niin jos nämä olisi samaa lajia niin sehän tietty olisi arveluttaa monikultturistajille jotka pitää mustia ei pelkästään samana lajina vain myös täysin samana rotuna. Miksi väitetään ettei mustien ja valkoisten perimärakenennetta pystytä erottamaan toisistaa, jos kerran nämäkin ja paljon muuta kerran on pystytty erottamaan??

Anyways, jutun poinntihan on se,että kun valkoisten ja mustien kantamuodosta hajaantui Afrikasta 200000 vuotta sitten, niin sinne jääneistä tuli änkereitä ja pois lähteneistä muut rodut. Neandterthalilaiset olivat lähteneet afrikasta jo 300000 vuotta aikaisemmin eurooppaa kohden. Niinpä sitten nykyihminen ja neandertalilainen kohtasivat ja elivät yhdessä osittain samoilla alueilla kymmeniä tuhansia vuosia. Ja siis keskenään lisääntymistä tapahtui kuten olettaa sopii.

Nyt on käynyt ilmi, että nykyihmisessä siis kaikissa muissa paitsi sinne Afrikaan jääneissä on NOIN 2,5 prosenttia neanderthalilaista perimää geenitasolla. Afrikkalaisissa tämä on nolla, koska neandethalilaiset olivat hävinneet Afrikasta ennen esi- ihmisten lähtöä sieltä.

Neanderthalilaisilla oli itseasiassa isommat aivot kuin nykyhomosapienssilla luisusta otsasta huolimatta. Afrikkalaisilla sensijaan on nykyihmistäkin jonkin verran pienemmät aivot jotka patologi kyllä pystyy erottamaan yhdellä silmäyksellä valkoisten aivoista.

Teoriani on siis se, että tämä geenienvaihto neanderthalilaisten kanssa on hyvinkin voinut olla jonkinlainen laukaiseva tekijä aivojen kehitykselle, koska olemme saaneet jonkin ratkaisevan joko geenin tai mutaatiokatalyytin neandethalilaisilta, joka sitten laukaisi kyvyn korkeakulttuuriseen aivokapasiteettiin joka alkoi ilmetä ensimmäisenä Kaksoisvirtojen maassa noin 7000 vuotta sitten.

NÄistä asioista on muitakin tuloksia mutta ne salataan poliittisista syistä ja näitä tutkimuksia tekevät tai julkaisevat tuomitaan rasisteiksi tms. Mutta jo näitä itsessään "laillisia" tiedotusvälineistä poimittuja johtolankoja yhdistelemällä voi päätellä, että niitä rotueroja alkaa tosiaankin löytyä.

Wikipedia: "Saksalaisessa Max Planck -instituutissa tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että neandertalilaiset ja nykyihmiset ovat risteytyneet. Nykyihmisten geeneistä noin 1-4 prosenttia on peräisin neandertalilaisilta. Neandertalilaisten geenejä on eurooppalaisilla, aasialaisilla ja Tyynenmeren kansoilla, mutta ei afrikkalaisilla. [15]" http://fi.wikipedia.org/wiki/Neandertal ... nivirrasta

Lisäksi on tämä ASPM aivogeeni, joka aiheutti korkeakulttuurin synnyn, onko tämä tekemisissä risteytymisen kanssa neandethalilaisiin??? Tämän aivorakenne geeni on myös yleinen ellei vallitseva maailmassa, paitsi Afrikassa. Nyt jostain kumman syystä kun etsin linkkiä niin entiset ovat hävinneet ja wiipediassakin on vain tynkä jossa puolessa osassa kiistetään sen yhteys älykkyyteen vaikka tämä geeni nimenomaan säätelee aivojen kokoa Liberalit siis tietävät , että tämä on kuumaa kamaa ja ne koko asia on sensuroitu. Lienee siis sattumaa, että ensimmäiset korkeakulttuurit ilmeistyivät heti kun tämä aivogeeni oli yleistynyt. Paitsi tietenkin siellä missä sitä ei ollut ei syntynyt savimajakultuuria kummoisempaa.

Sivut

Kommentit (275)

Kyllä se eriytyminen alkoi jo simpansseista. Tämäkin simppa on puoliksi valkoihoinen:

Sinivalaalla on muuten nykyihmistä suuremmat aivot ja geenit.

Debatoija
On vain valheelista monikultturistajien tietotusmonopolin ja mafian valhetta se, ettei muka eri rotuja olisi vaan se on vain "sosiaalinen konstruktio", aivan kuten äärifeministien mielestä sukupuolikin on "sosiaalinen konstruktio".

En tässä nyt rupea kaikkia todisteita ja faktoja käymään läpi, mutta totean vain nyt muutamia faktoja, jotka minulle ovat selvinneet Ihan ylen dokumenteista ja Suomalaisista tiedotusvälineistä, esim. Tiede lehdestä tai Turun Sanomista..Taidat kuulua noihin hupiporukoihin:

http://patriootti.com/ideologia/tavoitt ... e_lyhyesti

Kyllä nuo naurettavat (oikeasti) uusnatsiporukatkin pitää kuitenkin lopulta ottaa vakavasti samoin kuin monikulttuuriset Bandidosit ja Helvetin enkelit Black Cobrasta puhumattakaan. Lycka till vaan poliisille, jolla ei ole käytännössä mahdollisuuksia rikollisjärjestöjä vastaan.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28076
Liittynyt13.5.2005
Rere
Kyllä nuo naurettavat (oikeasti) uusnatsiporukatkin pitää kuitenkin lopulta ottaa vakavasti samoin kuin monikulttuuriset Bandidosit ja Helvetin enkelit Black Cobrasta puhumattakaan. Lycka till vaan poliisille, jolla ei ole käytännössä mahdollisuuksia rikollisjärjestöjä vastaan.Totta, nykyisessä poliittisessa ilmapiirissä poliisin on käytännössä mahdotonta ennaltaehkäistä se, että imaami tulee puskista.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Debatoija
Eli siis neandethalin ihmiset. Nämähän lasketaan eri lajiksi mutta nythän on selvinnyt, että nämä tuottivat keskenään lisääntymiskukyisiä jälkeläisiä.

Uskomatonta! Painokoneet seis. Mullistava tieteellinen löytö: Neanderthalit tuottivat keskenään lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009

Itse ainakin olen hyvin kiinnostunut neandertalin henkisistä kyvyistä. On paljon mahdollista, että he olivat nykyihmisen kantamuotoa älykkäämpiä. Voi olla myös mahdollista, että kun kaksi rotua risteytyi keskenään, niin se vahvisti monien kansojen perimää. Toivottavasti pian voitaisiin herättää neandertali henkiin geenitekniikan avulla. Ehkäpä he katosivat maapallolta liian sivistyksen takia, kun eivät lisääntynneet niin kuin somalit.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28076
Liittynyt13.5.2005
Tuppu L 2.0
Itse ainakin olen hyvin kiinnostunut neandertalin henkisistä kyvyistä. On paljon mahdollista, että he olivat nykyihmisen kantamuotoa älykkäämpiä. Voi olla myös mahdollista, että kun kaksi rotua risteytyi keskenään, niin se vahvisti monien kansojen perimää. Toivottavasti pian voitaisiin herättää neandertali henkiin geenitekniikan avulla. Ehkäpä he katosivat maapallolta liian sivistyksen takia, kun eivät lisääntynneet niin kuin somalit.Onko se siis somalien ansiota, ettemme me - valkoiset hetero miehet – kuolleet sukupuuttoon, vaan juuri neandertalit?

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Debatoija
On vain valheelista monikultturistajien tietotusmonopolin ja mafian valhetta se, ettei muka eri rotuja olisi vaan se on vain "sosiaalinen konstruktio", aivan kuten äärifeministien mielestä sukupuolikin on "sosiaalinen konstruktio".

En tässä nyt rupea kaikkia todisteita ja faktoja käymään läpi, mutta totean vain nyt muutamia faktoja, jotka minulle ovat ..
..mieluisia?

Tuliko jo bingo?

Minäpä sanon että hellanduudelis mitä lokiikkaa, ihan minnuu haukotuttaapi kun on niin terävää päättelyä. Sissus.

Onpas harvinaisen kusisukkaista vasta-argumentaatiota. Hauska huomata että aihe on niin no-no ettei edes kyetä muuhun kuin **ttuiluun. Lycka till.

kse
Seuraa 
Viestejä1308
Liittynyt21.11.2009
Dominatus
Onpas harvinaisen kusisukkaista vasta-argumentaatiota. Hauska huomata että aihe on niin no-no ettei edes kyetä muuhun kuin **ttuiluun. Lycka till.Turha stressata - humanisti-aivokääpiöt vain runkkailevat jälikijättöisessä postmodernismihuumassaan ja lässyttävät kaikenlaista jonninjoutavaa. Olisihan se nimittäin vallan vastenmielistä, jos joutuisi uskonsa vastaisesti tunnustamaan, että neekerit ovat ihan oikeasti roduista tyhmimpiä - saati, että pitäisi miettiä, että mistä moiset erot voisivat johtua.

Anonyymi mielipide 15 mg

Mahdolliset haittavaikutukset

Sairauden tunne, suun kuivuminen, lisääntynyt hikoilu, näköhäiriöt, ärtyneisyys, unihäiriöt, masennus, pyörtyminen, hegenahdistus, oksentelu, ripuli, hiustenlähtö, impotenssi ja gynekomastia.

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654
Liittynyt9.10.2008

Ongelmallista tuossa "tuottavat lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä" -lajimääritelmässä on se, että siitä ei saada transitiivista relaatiota, eikä se siten tuota hyvää luokittelua.

Tämä oli helmi.

ISKTR
Taistelemme vastaan integraatiota, kulttuurista rappiota ja uhkaavaa kansamme sulautumista muiden rotujen ja kansanryhmien kanssa.

Opettelisivat vittu ensin kirjoittamaan suomen kieltä. Siitä se kulttuuri ja identiteetti lähtee.

Debatoija
On vain valheelista monikultturistajien tietotusmonopolin ja mafian valhetta se, ettei muka eri rotuja olisi vaan se on vain "sosiaalinen konstruktio", aivan kuten äärifeministien mielestä sukupuolikin on "sosiaalinen konstruktio".

Kuka kieltää rodut? Tuleeko lähde vai laitetaanko hevosen pää postiin?

We're all mad here.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009
abskissa
Kuka kieltää rodut? Tuleeko lähde vai laitetaanko hevosen pää postiin?Jos uskoo rotuihin, niin silloin on racesti. Raceismiin uskominen on Suomessa lailla kiellettyä. kuten laissa lukee:
11. Luku 3 § (11.4.2008/212)
Rikos ihmisyyttä vastaan

Joka osana siviiliväestöön kohdistuvaa laajamittaista tai järjestelmällistä hyökkäystä

1) surmaa tai orjuuttaa toisen, käy hänellä kauppaa tekemällä tarjouksen, ostamalla, myymällä tai vuokraamalla taikka kiduttaa häntä tai aiheuttaa hänelle muulla tavoin suurta kärsimystä tai vaikean vamman taikka vahingoittaa vakavasti hänen terveyttään taikka tuhoaa väestöä asettamalla sitä tai sen osaa hävittäviä elinehtoja tai muulla tavoin,

2) karkottaa tai pakolla siirtää alueella laillisesti oleskelevaa väestöä,

3) vangitsee toisen tai muuten riistää häneltä vapauden kansainvälisen oikeuden perustavaa laatua olevien määräysten vastaisesti taikka aiheuttaa vapautensa menettäneen tahdonvastaisen katoamisen,

4) raiskaa toisen, orjuuttaa häntä seksuaalisesti, pakottaa hänet prostituutioon, raskauteen tai sterilisaatioon taikka harjoittaa häntä vastaan muuta vastaavaa törkeää seksuaalista väkivaltaa tai

5) harjoittaa rotuerottelua taikka vainoaa tunnistettavissa olevaa ryhmää tai yhteisöä poliittisen mielipiteen, rodun, kansallisuuden, etnisen alkuperän, kulttuurin, uskonnon tai sukupuolen perusteella taikka niihin rinnastettavilla muilla perusteilla,

on tuomittava rikoksesta ihmisyyttä vastaan vankeuteen vähintään yhdeksi vuodeksi tai elinkaudeksi.

Yritys on rangaistava.

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat