Seuraa 
Viestejä9190

Tähtitieteen vuosikirja 2006 ilmaiseksi verkosta:

Ladattavissa osoitteessa: What's Up 2006 - Download it Free

Kirja on PFD-muodossa (13.9 Mtavua) ja siinä on artikkeli vuoden jokaiselle päivälle. Paljon hienoja kuvia, tähtitieteen historiaa ym.

This is a FREE 407-page downloadable book containing What's Up material for every day in 2006. You can download the book to your local computer, go to the day you like and print off the page to take outside with you nicely formatted. It's also got tons of other material including general skywatching advice, equipment selection, and hundreds of beautiful photographs. We've been working pretty hard on this.

Tosin allakka hämmästyttää: Tänään on kirjan mukaan "Sunday, 7 January" ja huomenna taas "Sunday, 8 January".

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Tuo on hyvä vihje ja kannattaa ehdottomasti imuroida ja printata. Ei myöskään pidä unohtaa Ursan julkaisemat ja Heikki Ojan & knit kirjoittamat kotimaiset Tähtitieteen vuosikirjat, nyt siis tittelillä "Maailmankaikkeus 2006". Nämä tosin eivät löydy netistä, mutta eivät ne kirjakaupan hyllystäkään ostettuna järin kalliita ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat