Seuraa 
Viestejä6506

http://www.karjalainen.fi/Karjalainen/U ... 07039.html

Ei ole poliisit vielä ihan yhtä mätiä, kuin meidän kansanedustajat. Eikä Suomen poliisi ole "kehittynyt" vielä Venäjän miliisin tasolle. Venäjällä Petri Salon lahjontayritys olisi onnistunut antamalla 500 - 1000 ruplaa suoraan miliisin taskuun.

Kommentit (6)

ovolo
Seuraa 
Viestejä6506
jees
Paitsi että toi Petri Salo on vanhempi konstaapeliOlisko tuo tulkittavissa siten, että kansanedustajiksi pyrkivät (ja pääsevät) ovat nykyisin järjestään opportunisteja ja moraalittomia mätäpaiseita siviiliammattiin katsomatta? Ei tainnut olla ensimmäinen kansanedustajaa kohdannut lahjusepäily...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Dresden
Seuraa 
Viestejä1191

Harvemmin kansanedustajaa kyllä epäillään lahjuksen tarjoamisesta. Kokkareiden toivotalkoot ovat näköjään siirtyneet uuteen vaiheeseen.

Die Lust zur Zerstörung ist eine schaffende Lust. - Jules Elysard

Vierailija
ovolo
jees
Paitsi että toi Petri Salo on vanhempi konstaapeliOlisko tuo tulkittavissa siten, että kansanedustajiksi pyrkivät (ja pääsevät) ovat nykyisin järjestään opportunisteja ja moraalittomia mätäpaiseita siviiliammattiin katsomatta? Ei tainnut olla ensimmäinen kansanedustajaa kohdannut lahjusepäily...Oikealla se on liiankin yleistä ja pragmaattinen minäni on osittain siksi vasemmalla.

En sanoisi esimerkiksi Paavo Arhinmäkeä, tai Erkki Tuomiojaa mätäpaiseiksi.
En myöskään usko että Sauli Niinistö olisi paska jätkä ja jos Sauleja olisi enemmänkin Kokoomuksessa, varmaankin kääntyisin Kokoomuksen linjoille.
Sitä odotellessa olen Paavon kelkassa. Ehkäpä jopa sen jälkeenkin. Paavon ongelma on, että hän on parempi oppositiossa kuin hallituksessa perstuntumalla.

Jos tuo tuomitaan tuosta lahjomisen yrityksestä, niin onko sille miten helppo antaa kenkää nykyisestä luottamustehtävästään? Jos kuka tietää niin valaiskoon minua, kiitos.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239
jees
Paavon ongelma on, että hän on parempi oppositiossa kuin hallituksessa perstuntumalla.Olen samaa mieltä Paavosta, mutta ongelma ei ole yksin Arhinmäen syytä sillä vähintään yhtä syyllisiä ovat olleet myös niin Lipponen kuin Väyrynenkin.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat