Seuraa 
Viestejä45973

ostinin crossi pyärän joka on 2 tahti koneella mitenkäs saan siihen bensaa kun kukaan ei enää myy huoltsikoilla niinkuin penskana

Sivut

Kommentit (30)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
läski bodari
sekottuukko se öljy muka bensan kanssa?? mitä bensaa pitäs laittaa 95 vai 98

2-tahtibensa on bensaa, johon on sekoitettu öljyä. Koneessa itsessään kun ei öljyä ole, se pitää olla polttoaineessa.

Koska olet läski bodari, arvelen että pyörä joutuu koville. Suosittelisin varmuuden vuoksi 98:a ja 4% seosta.

läski bodari
enemmän ölppää ja parempi koneelle

Ei niinkään, ei kannata liioitella. Liika öljy karstoittaa koneen. 3-4% on sopivasti.

Jos 2t on uusi tuttavuus niin ei sitten moottorijarrutuksia, tuon voitelutavan vuoksi. Risiiniöljyä käytettäessä on hyvä hölskyttää tankkia ennen lähtöä koska se erottuu bensasta seisoessa. Tiedä sitten onko nyt löydetty ratkaisu tuohon.

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

Voihan olla että ko. Vehkeessä on tuorevoitelu sydeemi. Eli se kannattaa ensinnä selvittää sillä muutoin seostus voi olla jopa 10%.

Son sellainen pikku tankki johon puhdas 2-t ölppä kaadetaan sellaisenaan ja se sitten automaagisesti sekoittaa oikeassa suhteessa pumpulla ölpän pensaan.

tämähän on tietysti omaa vajavaisuuttani mutta kuinka joku ei voi tuntea 2-t toimintaa?

toisen polven pilkkuvirhe

Kuulin yhdestä pienkone korjaamosta jutun,että ylimääräinen öljy tiputtaa poltoaineen oktaani lukua dramaattisesti alaspäin,et jos haluut mäntään reiän,laita vaan öljyä huolella....

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Pacanus Rusticanus
Ysikasi palaa kylmempänä kuin ysiviis. Kohtelee hellemmin siis.

ei nyt niinkään sillä siihen vaikuttaa onko seostettu rikkaaksi vai laihaksi joka taas määrää onko sytytystulpan oltava matala vai korkea lämpöarvoltaan. jos rikas seos niin korkea lämpöarvoltaan oleva tulppa -> kone käy viileämmin, laiha seos on tulpan oltava matala lämpöarvoltaan notta se sytyttää seoksen -> kone käy kuumempana.

matala on ns. kuuma ja korkea taas ns. kylmä tulppa.

edit2: jos oikein hifistelemään haluaa alkaa niin sitten kylmällä ilmalla pitäisi laittaa matalemman lämpöarvon omaava tulppa paikoilleen ja vastaavasti lämpimällä kelillä korkeamman lämpöarvon. (tämä osio menee jo aavistuksen osaamisestani ohitse)

tulpilla voi myös vähän vaikuttaa sytytyksen ajoitukseen matalemman arvon tulpalla voi sytytystä aikaistaa jolloin yläkierroksille saadaan enemmän tehoa mutta vastaavasti vääntö tippuu sitten matalilla kierroksilla. sama toistuu vain käänteisesti tietysti korkean lämpöarvon omaavalla tulpalla.

toisen polven pilkkuvirhe

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat