Seuraa 
Viestejä45973

Mitäs tässä älykkyystestissä nyt on muka niin mullistavaa?

http://lpfi.glomobi.com/lp.aspx?LpID=19592

Tietysti markkinointikikka, mutta...noin tutkijaksi ihan fiksun näköinen likka. Hyvä koukku?

PS. En suosittele kenellekkään em. testin tulosten tilaamista. Lue ainakin mihin sitoudut kun loggaat sisään pin-koodilla, minkä saat antamalla matkapuhelinnumerosi. Testin kysymykset voi selailla läpi sitoutumatta mihinkään.

Sivut

Kommentit (25)

Ovatkohan nuo 'suosituksien' antajatkaan oikeita ihmisiä? Tai voihan sennimisiä henkilöitä Suomessa olla, ei siinä mitään. Kuitenkin vähän epätodellista kun tuossa joukossa ei ole yhtään ulkomaalaisperäistä etu- tai sukunimeä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Puhelinlaskun yhteydessä, 19 euroa/kuukausi (min. 5 viestiä)." Taitaa ketjun avaaja promota omaa tuotettaan. Ensimmäinen älykkyyden testauskohta on se, että osaa säästää rahansa parempaan tarkoitukseen kuin tuollainen huuhaa. Vähän väärä palsta mainostaa tuollaista, koska täältä varmaan ei kukaan lankea moiseen.

Älykkyystesti on alareunassa:

Puhelinlaskun yhteydessä, 19 euroa/kuukausi (min. 5 viestiä). Yhteenveto ehdoista: Kirjautumalla tähän palveluun ja antamalla henkilökohtaisen PIN-koodisi, joka lähetetään tässä verkkosivustossa antamaasi matkapuhelinnumeroon, tai lähettämällä avainsanan numeroon 17212 hyväksyt tilaavasi palvelumme. Asiakkaana saat Glomobi-tuotteita hintaan 19 euroa/kk. Tämän lisäksi, voit pelata arvoituksia kerätäkseen korkeimman pistemäärän ja voittaakseen palkinnon. Operaattorien data-sekä tekstiviestikulut saattavat vaihdella. Kestotilaus uusiutuu automaattisesti. Viesteihin voi liittyä perus- tai muita tekstiviestimaksuja. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa lähettämällä tekstiviestin LOPETA numeroon 17212 Puhelimesi on otava yhteensopiva moniäänisten soittoäänien kanssa, internet on oltava käytössä ja tekstiviestien lähettäminen on oltava mahdollista. Kaikki kulut näkyvät matkapuhelinlaskussa tai ne vähennetään prepaid-liittymän saldosta. Sinun on oltava laitteen omistaja tai sinulla on oltava lupa omistajalta. Lisäksi sinun on oltava vähintään 18-vuotias tai sinulla on oltava vanhemman tai huoltajan lupa. Glomobi ei liity, eikä sitä spronsoroi eikä suosittele mikään luetelluista tuotteista tai jälleenmyyjistä. Tuotemerkit, palvelumerkit, logot (mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta tuotteiden yksittäiset nimet tai jälleenmyyjien henkilökohtaiset nimet) ovat omistajiensa omaisuutta. Lisätietoja saat soittamalla numeroon 0942415801 (ilmainen) tai sähköpostitse osoitteesta fi@glomobi.com. Palvelun tarjoaa RD Media Europe B.V., P.O. Box 15748, 1001 NE, Amsterdam, Alankomaat. Voittajan valinta 5. tammikuuta 2011, 23.59. Maailmanlaajuinen kilpailu.

Tuon kun älyää, niin säästää 19€ kuukaudessa!

equipa
"Puhelinlaskun yhteydessä, 19 euroa/kuukausi (min. 5 viestiä)." Taitaa ketjun avaaja promota omaa tuotettaan..Jos nyt vaivaudut avausviestini lukemaan, niin siitä kyllä selviää, että promot in my ass.

Nimenomaan kehotan olemaan tilaamatta em. palvelua - ainakaan lukematta mihinkä sitoutuu.

Sen sijaan testikysymykset voi kelata läpi ilmaiseksi. Vittuilut sikseen, näsäviisaat. Kysymykseni koski nimenomaan noita kysymyksiä ,mitä niissä on muka sellaista, mitä ei olla ennen nähty IQ-testeissä?

jees
Toi on mainos.Tottakait se on mainos. Mutta on siellä muutama IQ-kysymyskin ja pohdintani koski niitä.


Saman yrityksen tuotteita hintaan 19€/kk
http://lpfi.glomobi.com/lp.aspx?LpID=17 ... dbxe000000No höh. Yritätkö piilomainostaa yritystäsi? Kyseinen tietohan selviää pienellä pränttynä jo antamani sivun alamarginaalista. Siitähän varoitin jo - mutta tämähän ei ole lainkaan pointti jauhaa tuosta 19 e/kk jutusta. Em. palvelua ei todellakaan pidä tilata - tai ainakin kannattaa tarkkaan harkita.


Mitä sanoo Google?
http://www.lmgtfy.com/?q=glomobi&l=1 Eli lukkoa.Olipas näppärää. Luetaan kuitenkin ne avausviestit, ennenkuin ruvetaan näppäriksi. Ei mitään lukkoa, ennekuin asia on käsitelty.

Onko tosiaan näin, ettei kukaan ymmärtänyt alkuperäistä kysymystäni vaan alkaa vittuilu ja jeesustelu tuosta 19 e/kk jutusta???

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
hOx
Onko tosiaan näin, ettei kukaan ymmärtänyt alkuperäistä kysymystäni vaan alkaa vittuilu ja jeesustelu tuosta 19 e/kk jutusta???

Se oli se toinen älykkyystesti.

Pastees tänne kyssät

Hämmentää.

Vierailija

Kyseessä on koukku ja toi tohtori on malli. Sivusto kusetusta ja kysymykset jostain kopioituja.

V: IHAN TAVALLISIA KYSSÄREITÄ, EI SEN KUMMEMPAA. NIIDEN TARKOITUKSENA ON HERÄTTÄÄ KIINNOSTUSTA, JOTEN OVAT MAINOSKIKKOJA JOTKA IKÄVÄ KYLLÄ VIELÄ TOIMII!

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

tämän testin minä haluaisin suorittaa kyseisen tohtorin kanssa ilman vaatteita kynttilänvalossa.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Mainostaa voi mitä ja miten vain, eri asia on kuinka moni menee halpaan. Vissiin aika monessa TV-mainoksessakin on kaunis nainen tai tietyn näköinen mies luomassa kiinnostavuutta tai uskottavuutta tuotetta kohtaan. Tuokin kuvassa oleva nainen lienee palkattu malli/näyttelijä tms. Ainahan sitä voi väittää mainoksessa kaikenlaista soopaa ja sitten laittaa hyvin hyvin pienellä jonnekin taakse: Ehkä, voi olla, kenties, saattaa, todennäköistä on jne... Rahaa tuolla on tarkoitus kerätä, eikä olla jotenkin muita parempi älykkyystestinä.

iileskotti
Se on numero 1 älykkyystesti verkossa 2010! On saanut viisi (5)! tähteä, ajatelkaa.Juu, komeat on sertifikaatit

Paljonkohan tommoisella kusetuksella tekee muuten hilloa?

Aikuisten oikeasti hei: Eihän tommoisen fuulauksen rakentaminen ole kovin vaikeaa.

Jos sillä tekee itsestään miljoonäärin alle 10 vuodessa, niin miksei?

Raha ei tee onnelliseksi, mutta miljona riihikuivaa pankkitilillä on paljon kivempi olla onneton

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat