Seuraa 
Viestejä6251

Rämps. Rämps. Rööööööööööööööl Rööööööööööööööl Rämps. Rämps. Rämps. Rööööööööööööööl Rööööööööööööööl Rämps. Rämps. Rämps. Rööööööööööööööl Rööööööööööööööl Rööööööööööööööl Rämps. Rämps. Rämps. Raks. VITTU!!!! Rööööööööööööööl Rööööööööööööööl Rämps.

Skeittaaminen on ihan kivaa, tuleehan sitä itsekin otettua joskus lauta alle ja lähdettyä rullailemaan... Mutta mitenkä on, miten kakarat voitais ajaa tuosta kadulta ja sisäpihalta metelöimään muualle?

Sisäpihalta vissiin voi häätää kolisevat kakarat taloyhtiöiden päätöksellä? Vai voiko?

Entäpä tuosta talojen välistä missä kulkee kävelytie? Onko se vapaata metelöimisaluetta?

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ertsu
Miksei skeittilautaan ole keksitty kumipyöriä? Se olisi huomattavasti hiljaisempi.Nykyäänhän ne ovat uretaania(?), eli ne ovat aika kovat. Jos pyörät olisivat pehmeämmät ja samalla kitka olisi suurempi, muuttuisi rullalaudan ominaisuudet radikaalisti. Pehmeämmät pyörät myös kuluisivat huomattavan nopeasti. Aktiivisella rullaajalla menee rengas-sarjoja käsittääkseni useita kesässä.

Devil
Seuraa 
Viestejä1328

Meillä ainakin on. Heti kukon laulun aikaan alkaa naapurien pennut huutaa suoraa huutoa tuossa pihalla, juurikin tuossa parvekkeen alla, ikään kuin tällä kylällä ei mitään muuta paikkaa ole, jossa voisi huvikseen huutaa niin kovaa kuin äänijänteistä lähtee.. prkl!!

X

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
pnuq
Nykyäänhän ne ovat uretaania(?), eli ne ovat aika kovat. Jos pyörät olisivat pehmeämmät ja samalla kitka olisi suurempi, muuttuisi rullalaudan ominaisuudet radikaalisti. Pehmeämmät pyörät myös kuluisivat huomattavan nopeasti.Aivan, ei laakereiden ympärille mitään purkkaa voi laittaa. Ja joo, renkaat ovat polyuretaania, niitä on eri kovuuksia. Sama materiaali on ollut käytössä jo ainakin parikymmentä vuotta. Ennen oli myös ns. saippuarenkaita, jotka murenivat ja lommuotuivat helposti. En muuten tiedä, ehkä nekin olivat jotain uretaania. Ennen renkaat olivat myös paljon suurempia. Mitä ääneen tulee, niin en usko renkaiden kovuuden ja koon vaikuttavan paljonkaan. Kyllä se on se laudan vaneri, joka siellä enimmäkseen kolisee.

Elekää höpöttäkö. Kerrankin lapset saavat motoriikalleen harjoittelua. Olettehan itsekin joskus olleet pienempiä, ja varmaan muistatte kuinka karsealta se tuntui, kun hauska kiellettiin - eritotenkaan kun tästä nimenomaisesta ei varsinaista haittaakaan koidu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat