Seuraa 
Viestejä45973

Eikös olekin jännä ajatus, että juuri SINÄ selviydyit kilpailusta miljoonia siittöitä vastaan ja ehdit ensimmäisenä munasoluun sekä kehityit onnistuneesti sikiöksi?.. Voisi sanoa, että jokainen on ehdottomasti voittaja tässä elämässään

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Wiisas
Minusta on hyvin vaikeaa eläytyä siittiöksi. Ja lisäksi voi olla etten ole mikään voittaja vaan vain hyvä toiseksi tullut.Niin kauan on turha puhua kilpailusta mitään kun 50% geeneistä tulee siittiöstä ja toinen puoli paikallaan odottavasta munasolusta. Voihan se olla että siittiö on muiden siittiöiden toimesta työnnetty väkisin hedelmöittämään jokin kämänen munasolu ja sitä on sitten sen seurauksesta heikoin ja vähiten hanttiin kykyenevä epäkelpo yksilö.

Onkohan luonnossa sellaisia olentoja joss sekä siittiöitä vastaava osapuoli että munasolua vastaava osapuoli kilpailuttavat kumpainenkin reservinsä.

Ja sitten vielä kun miettii että mistä voidaan edes päätellä että parhaat geenit majailee parhaiten uivassa siittiössä. Se voi olla siinä mittakaavassa vaikka etu jos on jotain kromosomihäiriöitä ja 2 häntää, mutta lopputulos on surkea.

Katsokaapa ympärillenne. Tässäkö on ne voittajat?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat