Seuraa 
Viestejä45973

Olen jo kolme vuotta sairastellut oudoista oireista. kausittaista päänsärkyä joka kestää useita viikkoja, jopa kuukausia. Samaan aikaan on päivittäin pahaolo ja korkea syke. Tätä kestää muutaman kuukauden ja sitten se on ohi ja voi olla poissa useita kuukausia, kun se sitten jo taas palaakin.
Herään yölläkin siihen kun on todella oksettava olo. Päivisin kun olen töissä ( asiakaspalvelua) on todella vaikea tehdä töitä jatkuvan pahanolon ja oksetuksen takia. Tekisi vain mieli jäädä kotiin makaamaan, mutta se on pakko liikkua että saa syödyksi ja rahaa tienatuksi.

Onko kenelläkään samantyyppisiä oireita kuin minulla? Mitä ihmettä tämä voisi olla? Haluaisin elää normaalia elämää ja käydä erinlaisissa paikoissa, mutta ei pysty. Satoja kertoja lääkärissä käynyt mutta kukaan ei vain tiedä mikä minua vaivaa!!!

Kommentit (12)

Pitäisi saada enemmän tietoa sinusta. Nuo oireet voivat olla melkein mistä tahansä sairaudesta. Eli kerro ikäsi, pituutesi, painosi, (siviilisäätysi ) ja mitä lääkäri on diagnosoinut.

Minulla ainakin pitkään jatkuva päänsärky saa aikaan pahan olon ja jatkuttuaan riittävän kauan laattakin lentää. Eli paha olo voi olla "vain" seurausta päänsärystä.

Migreeniksi tuo olisi aika epätyypillinen, mutta ei kai ihan mahdoton. Kertomasi mukaan sinua on paljon tutkittu, vai onko? EEG särkyvaiheessa voisi tuoda migreenityyppisen päänsäryn päivänvaloon.

Itselläni oli tuon ikäisenä migreeni, joka alkoi 14:n ikäisenä ja loppui vähän yli parikymppisenä. Se tosin oli aika lailla erilainen oireiltaan näkö- ja mm. puhehäiriöineen.

Tämä on arvailua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos sinua on paljon tutkittu ja mitään oikeaa sairautta ei ole löydetty, on syy varmaan elintavoissasi. Eli mitä syöt ja syötkö ylipäätään säännöllisesti ja tarpeeksi. Oletko alipainoinen tai laihdutuskuurilla? Ja tuo päänsärky voi johtua niinkin yksinkertaisesta syystä, kuin huono työskentely- ja istuma-asento.

Ei noihin oireisiin tarvita mitään vakavaa sairautta, vaan ne voivat johtua pienistä päivittäisistä asioista.

kabus
Jos sinua on paljon tutkittu ja mitään oikeaa sairautta ei ole löydetty, on syy varmaan elintavoissasi. Eli mitä syöt ja syötkö ylipäätään säännöllisesti ja tarpeeksi. Oletko alipainoinen tai laihdutuskuurilla? Ja tuo päänsärky voi johtua niinkin yksinkertaisesta syystä, kuin huono työskentely- ja istuma-asento.

Ei noihin oireisiin tarvita mitään vakavaa sairautta, vaan ne voivat johtua pienistä päivittäisistä asioista.


Ymmärtäisin, ettei tuollainen jaksottainen vaihtelu - viikkoja tai kuukausia päänsärkyä ja kuukausien normaali jakso - oikein voi johtua ravinnosta tai elintavoista, elleivät nekin sitten vaihtele samalla rytmillä.

Ei sairauden tarvitse olla vakava ollakseen sairaus, tai oireen, vaikeuttaakseen elämää huomattavasti.

Sepi
En olisi ikinä arvannut - ei kun aika Jouko Holman niksauttelupajasta ja risti- tai joku muu luu on paikallaan parantaen kokonaisvaltaisesti piinatun kehon kaikki vaivat.Tuskin tässä kuitenkaa SI-nivelen virheasennosta on kyse vaan pikemminkin ns. jännitysniskasta, jos syy löytyy siitä osastosta. Jännitysniskassa osannee muutkin "korjauspajat" auttaa, ei tarvitse varmaan Jouko Holmaa vaivata.

hOx
parantunut
Hänellä oli. Kertoo myös mikä hänellä oli syynä.
http://www.youtube.com/watch?v=Boa6m9o0TxA

Hassua, että puhut itsestäsi "hän" muodossa.

En ole kuvassa. Olen siellä kameran takana kyselemässä.
Laitan piakkoin toisen videon miehestä, jolla vastaavia oireita. Kuvasin sen pari viikkoa sitten...

hOx

Tuskin tässä kuitenkaa SI-nivelen virheasennosta on kyse vaan pikemminkin ns. jännitysniskasta, jos syy löytyy siitä osastosta. Jännitysniskassa osannee muutkin "korjauspajat" auttaa, ei tarvitse varmaan Jouko Holmaa vaivata.

Niin. Syy on lantion virheasennon aiheuttama lihaskireys ja lukot rintarangassa, jotka aiheuttaa kiristystä niskaan. Missä kohtaa täsmälleen sitten on sen pahoinvoinnin syy, niin sitä en osaa sanoa.

Tässä joku ergonomiasivu kertoo myös tuosta pahoinvointisuudesta:

"Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kineettinen muutosten ketju jatkuu siirryttäessä lannerangasta ylöspäin rintarankaan ja yläselkään. Rintarankakin pyrkii painumaan kumaraan lannerangan jatkona. Rintarangan painuessa kumaraan olkapäätkin kiertyvät ja painuvat eteenpäin. Olkapäiden asennon muutos saa aikaan sen että lapaluut loittonevat selkärangasta samalla hieman ulospäin kiertyen.

Jos lantiota ja lannerankaa ei otettaisi huomioon yläselän ja hartioiden asentoa korjattaessa, olisi korjattua asentoa lähes mahdoton ylläpitää tai ainakin se vaatisi todella paljon asentoa ylläpitävää lihasaktiviteettia Pelkällä rintarangan asennon täsmäkorjauksella saataisiin aikaan oienneita rintarankoja, joissa liikkuvuus sekä toimintakyky olisi huomattavan rajoittunut ja fasettiniveliin kohdistuva paine kasvanut.
Tyypillisiä sympaattisen hermoston oireita ovat kylmän hikisyys ja huonovointisuus. Toinen rintarangan erityispiirre ovat siihen niveltyvät kylkiluut ja niiden välissä kulkevat hermot. Ne voivat säteillä kipua rintakehän etupuolelle, (varsinkin vasemmalle puolelle) saakka, jolloin vaivat saattavat vaikuttaa sydänperäiseltä. Kipu etenkin syvään hengittäessä on yksi tyypillinen oire rintarankaperäisissä vaivoissa. Tämä johtuu siitä, että keuhkojen sijaitessa kylkiluiden muodostamassa ontelossa, aiheuttaa hengitys, etenkin syvään hengitys merkittävää liikettä rintarankaan, kylkiluihin ja niihin vaikuttaviin pehmytkudosrakenteisiin (lihakset, jänteet ja nivelsiderakenteet)."
http://hyvatyo.poliklinikka.fi/ergonomi ... anatomiaan

Toinen:
"Akuutisti alkanut kaularangan liikerajoitus, toispuoleinen niskakipu, joka heijastuu takaraivolle, korvalliselle ja hartian päälle ja tähän liittyvä päänsärky, huimaus ja huonovointisuus viittaa yläniskan liikehäiriöön, minkä ensisijainen hoitovalinta on täsmällinen nivelmobilisointi. "
http://www.tampereenfysiatripalvelu.fi/ ... tiohoidot/

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat