Seuraa 
Viestejä45973

Vastaavaa positiivista meininkiä on mahdotonta havaita pohjois-Euroopassa.
Venäjällä myös rattijuopumusraja laskettiin nollaan promilleen. Ne menee pian Suomen ohi joka sektorilla ja hyvä niin. Tilaa ja mineraaleja riittää, rantaa ja populaa piisaa, johtajat ovat kunnollisia urheilullisia miehiä eikä jotain rimppakinttu noitia, Islannissa vieläpä kuuskymppinen lesbo.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201008 ... 1_ul.shtml

Moskovalainen meijeri uhkaa potkuilla niitä työntekijöitään, jotka ovat tehneet abortin tai antaneet vihkiä itsensä avioliittoon vain siviilimenoin.

Russkoje Moloko -meijerin johtaja sanoi Eho Moskvy -radiolle, että aborttiin päätyneet naiset eivät enää ole tervetulleita yhtiön palkkalistoille.

- Abortti on murha. Emme halua tehdä töitä murhaajien kanssa, Vasili Boiko-Veliki perusteli.

Siviilimenoin vihityt ortodoksit saavat firmalta kehotuksen kirkolliseen avioliittoon. Aikaa tähän on 14:nteen lokakuuta, muutoin tulee kenkää.

Firma aikoo komentaa kaikki työntekijänsä - myös muut kuin ortodoksit - ortodoksisen kulttuurin kurssille.

Ortodoksikirkko on noussut Venäjällä uuteen kukoistukseen kommunistivallan kaatumisen jälkeen.

Kommentit (8)

iMuke
Seuraa 
Viestejä1352

Tuo abortti/vihkimishomma menee minusta ääriuskonnollisen fundamentalismin puolelle ja on juuri sitä mistä mm. musulmaaneja syytetään. Ja onhan näitä abortti-idiootteja jenkeissäkin, tappavat lääkäreitä ja puuhastelevat ties mitä. Pahalta näyttää kyllä naapurissa. Nollatoleranssi ratissa on kyllä ihan ok, pitäisi tulla sama tänne Suomeenkin.

Siis kyllähän maallinen Suomikin suhtautuu fundamentalistisesti moniin asioihin esim murhiin, petoksiin, raiskauksiin ja pedofiliaan.

Monissa vapaamielisissä maissa esim lahjonta, lunttaaminen, huumeet ja kännissä ajelu on ihan normaalia ja hyväksyttävää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Hollanti ja jopa Jamaica on allekirjoittanut YK:n huumausaineiden rajoittamissopimuksen. Ei kannabis ole alankomaissa laillista, vaan se on dekriminalisoitu siellä, eli resurssit suunnataan oikeisiin rikoksiin pelleilyn sijaan. On väärin kuvitella, että alkankomaissa järjestäytynyt rikollisuus olisi hallinnon suojeluksessa, vaan asia on juuri päinvastoin.

Mielestäni on aivan järjestöntä kieltää päihde jonkun pienen vähemmistön takia, joka ei jotain päihdettä osaa käyttää. Mielestäni baareissakin pitäisi kiertää joskus poliisit, jotka sitten puuttuisivat, jos joku käyttäytyy asiattomasti. Jos kadullakin joku tulisi poliisilta kyselemään kelloa tai muuta sekoilua, niin pampusta vian niin kauan, että veri valuu suupieniltä ja ei enää liiku, jonka jälkeen peräkontissa viedään putkaan yöksi ja aamulla sakon kanssa pois. Baarit pistettäisiin luonnollisesti määräajaksi kiinni, jos jonkun taskusta löytyy tuliase tai siellä on tapahtunut muuta laitonta. Muuttuisi päihdekulttuurikin Suomessakin paremmaksi, kun ei olisi känniääliöitä. Sen jälkeen voisi poistaa koko huumausainelain.

Kalifornia sallii kannabiksen ensi marraskuussa, tai siis voimassaolo alkaa varmaan 2011 puolella.

Piilaakson yrittäjät esim Androidin ja Applen omistajat, voivat olla sitten hieman ihmeissään, kun heidän suunnittelijat vetää kahvitunnilla huumetta, mutta kilpailevan Nokian suunnittelijat paiskivat hommia koko päivän, mitä nyt välillä käyvät WC:ssä ja siellä on heidän jäljiltään kirpeä sperman tuoksu.

t. nimim. "p-surfaajien kanssa työskennellyt"

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654
Lektu-Elli
Piilaakson yrittäjät esim Androidin ja Applen omistajat, voivat olla sitten hieman ihmeissään, kun heidän suunnittelijat vetää kahvitunnilla huumetta, mutta kilpailevan

Ei se ole sattumaa muutenkaan, että Piilaakso sijaitsee nimen omaan San Franciscon tuntumassa. Sehän ollut perinteisestikin kaiken vapaamielisyyden keskus Yhdysvalloissa. Äly ei viihdy ahtaassa mielessä.

We're all mad here.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat