Seuraa 
Viestejä45973

Sana on vapaa, sen käyttäjät vangitaan.

USA:ssa edustajahuoneen demokraatiedustaja Edward Markey on ehdottanut että ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoshypoteesin kiistäjät pitäisi eristää omalle maalleen. Apartheid-kannanottoaan kongressimies perustelee mm. suuren jäälohkareen irtoamisella pohjoisella napa-alueella sekä tosiasiassa virheellisellä väitteellään että kulunut vuosi olisi kaikkien aikojen lämpimin. (tilaston voi tarkistaa tästä.)

“An iceberg four times the size of Manhattan has broken off Greenland, creating plenty of room for global warming deniers to start their own country," Markey said in a statement. “So far, 2010 has been the hottest year on record, and scientists agree arctic ice is a canary in a coal mine that provides clear warnings on climate.""unclear how many giant blocks of ice it will take to break the block of Republican climate deniers in the US Senate who continue hold this critical clean energy and climate legislation hostage."http://thehill.com/blogs/blog-briefing- ... 2#comments

Markeyn kunniakkaita edeltäjiä lopullisen ratkaisun suunnittelussa/toteuttamisessa:

Heinrich Muller

Lavrenti Berija

Kommentit (12)

Missä tuossa sanotaan, että "skeptikot on suljettava omalle alueelleen"

Senaattorihan sanoo, että irronut jäävuori on niin iso, että ilmastodenialistit voisivat perustaa sille vaikka oman valtion.

ralf64

Markeyn kunniakkaita edeltäjiä lopullisen ratkaisun suunnittelussa/toteuttamisessa:

Heinrich Muller

Lavrenti Berija


Ja nämä:

Lapuan liikkeen johto: pankinjohtaja Iivari Koivisto, maanviljelijä Vihtori Kosola ja maanviljelijä Vihtori Herttua. Lapuan liike mm. kyyditti vasemmistolaisina pitämiään Venäjän rajalle. Kosola kutsui Suomen sisällissotaa "vapaussodaksi". Hannu Salama totesi osuvasti taannoin TV:ssä, että hän kutsuu Mannerheimia lahtari-Mannerheimiksi niin kauan kuin joku kutsuu Suomen sisällissotaa vapaussodaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
surreal
Seuraa 
Viestejä978

Suhteellisen viaton vitsi Markeylta. Jos tämän ottaa tosissaan ja vertaa kommenttia natsien lopullisiin ratkaisuihin, niin ansaitseekin denialistin leiman otsaansa. Ylläpito voisi poistaa koko ketjun. Täysin turha.

Vannomatta paras. Kaavaillaanhan maailmalla paraikaa "ympäristötuomioistuimia" ja niissä on myös oma ilmastonmuutosulottuvuutensa. Ja ilmastonmuutoksen vastaisilla marsseilla viljellään tuhka tiheään sanontoja kuten "Worst Climate Criminals".

Jo pitemmän aikaa on ollut havaittavissa se mielenkiintoinen ilmiö, että sananvapaus ilmastonmuutosasiassa on ollut erityisen vaikea pala juuri alarmisteille. Sen sijaan skeptikot kannattavat ehdottomasti vapautta lausua mielipiteensä. Juuri skeptikot saavat herkästi leimakirveestä otsaan ja leimassa lukee "öljy-yhtiöiden asialla".

Ja kun silmiinpistävän samankaltaista väkeä liikkuu turkistarhauksen vastustajissa kuin alarmisteissakin ei liene ihme, että metoditkin ovat samaa tasoa.

Lisäksi huomautettakoot että Edward Markey syyllistyi asiavirheeseen väittäessään, että vuosi 2010 on ollut mittaushistorian lämpimin. Sitähän se ei ole. Samoin hänen kauhistelemansa lautan koko on aivan liian pieni 4 miljardille ihmiselle. Markey on poliittinen pelle, joka todistaa myös sen että USA:n politiikassa idiootteja voi tulla myös New Englandista, eikä vain etelävaltioista.

ralf64
Vannomatta paras.Kyllä otsikon väite on ihan omasta päästäsi vedetty ja lähteesi ei sitä mitenkään tue. Eli aivan turha ketju.

surreal
Seuraa 
Viestejä978

Olen skeptikko. En usko ilmastonmuutoksesta tulevan suurta ongelmaa. Kannatan muuten myös EVR:ää, joten sosiaaliseen teoriaasi tuli nyt ristiriita.

Jos seuraavasta vitsistä, "Neljä kertaa Manhattanin kokoinen jäävuori on irronnut Grönlannin jäätiköstä, luoden paljon tilaa ilmastonmuutoksen kieltäjille aloittaa oma valtionsa.", vetää tosissaan suoria vertauksia natsien rotupolitiikkaan, apartheidiin jne. niin silloin lokaa omaa pesäänsä. Tuollainen saa ulkopuolelta katsottuna skeptikot näyttämään tärähtäneiltä.

Anthony Watts ja moni muukin skeptinen bloggaaja näyttää hypänneen samaan suohon. Markeyn kommentti on ihan sama asia kuin japanilaisten sulkeminen leireille toisessa maailmansodassa, voi hyvä jumala. Näin se järkeä latistava polarisaatio etenee.

http://www.climatedepot.com/a/5738/Fait ... zing-temps

Loistava kavalkadi jossa uskonnollinen käyttäytyminen on tunkeutunut koko AGW:hen. Kannattaa lukea!

We're Saved?! Politicians at UN Announce They Will Control Earth's Thermostat! Climate Deal 'sets a cap on worldwide temp increases at no more than 2°C'

Climate Depot's Morano: G8 Leaders embrace 'climate astrology' - Trying to control Earth's thermostat is 'madness of our age' - July 10, 2009

Princeton Physicist: 'The idea that Congress can stop climate change is just hilarious' - Warns of 'climate change cult' - July 8, 2009

________________________

En näe tässä aikamme global warming-hysteriassa kovinkaan suuria eroja satoja vuosia sitten Eurooppaa villinneeseen noitahysteriaan.

“All religions are founded on the fear of the many and the cleverness of the few.” (Stendhal)

Presidentti Obaman näkemys että hän pystyy kontrolloimaan ilmastoa ei ole mitenkään ainutlaatuinen. Primitiivisissä kulttuureissa tavataan samanlaista uskoa joka perustuu "ilmastoastrologiaan".

Richard Lindzen onkin nähnyt mielenkiintoisen ilmiön: tavalliset ihmiset näyttävät näkevän tiedemiehiä paremmin ilmastonmuutospelon läpi, kun taas tiedealan ihmiset näyttävät olevan haavoittuvaisempia.

"We are too smart for that. You look at the polls, ordinary people see through this, but educated people are very vulnerable,"

http://www.climatedepot.com/a/1812/MIT- ... vulnerable

Pielke jr kiteytti tämän tuskallisen tilanteen paniikilla San Franciscon sumusta sen uskotusta yhteydestä ilmastonmuutokseen:

More fog is consistent with predictions of climate change. Less fog is consistent with predictions of climate change. I wonder if the same amount of fog is also "consistent with" such predictions? I bet so.

Ehkäpä meidän on hyväksyttävä se tosiasia, että ilmastohysteria ja sen synnyttämä poliittinen loiskiehunta ("worst climate criminals" ja "öljy-yhtiöiden asiamiehet") on tauti joka tulee vaivaamaan tätä nykyistä sukupolvea. On jokseenkin varma, että seuraavat sukupolvet eivät samalla innolla niele tätä uskontoa. Sitä seuraavat arkistoivat asiat ja naureskellen puhuvat 2000-luvun alun hysteriasta ihmetellen miten oppineet ihmiset rikkaissa maissa saattoivat hurahtaa tuollaiseen juttuun.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat