Seuraa 
Viestejä45973

Pitääkö pieniin kaupunkeihin päästä lentäen? Menin tietty ja heti äänestin että radat kuntoon... mutta... jäin autossa kelaamaan kun joku radoissa pilliti rataverkosta...

Valtio OY/AB maksaa sen rataverkon, juu, ja junat sitten puksuttaa. Olisko sittenkään niin paha jos unohettais se rata ja lennettäis suosiolla, onko sinne pakko mennä monta lentoa päivässä? Pari lentoa viikossa vaikka, sitten sovitaan elämä niin että mennään niillä lennoilla. Eikö semmonen monta vuoroa päivässä ole turhan luksusta...

Viel edittii. vaihtoehtoisin ois kyl voinu lisätä lisää moottoritietä!

Kommentit (3)

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Vaadin valtion kustantamaan kaikille yli 18-vuotiaille uuden auton 3 vuoden välein ja maksamaan kulukorvausta 20 snt/km.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Vierailija

Poliitikot kuvittelevat olevansa yli-ihmisiä, jotka tietävät, missä alamaisten olisi parasta asua, ja miten heidän tulisi liikkua valtakunnan eri osien välillä.

En kannata ostoliikennettä. Sen sijaan voitaisiin selvittää kaupallisen liikenteen mahdollisuuksien helpottamista esimerkiksi deregulaation avulla. Pakkokeinoin, kuten verotuksella, hankittujen rahojen käyttöä minkään alueen tms. tukemiseen en kannata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ertsu
Seuraa 
Viestejä7417

Käsittääkseni alle tunnin lennot ovat turhia. Ei ainakaan suihkukonetta kannata hilata ylös ja heti takaisin alas. Siinä ajassa, mikä menee kentälle/kentältä siirtymiseen, menee junalla jo pitkän pätkän.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat