Seuraa 
Viestejä45973

Onko niin, että suomalainen kulttuuri "pyrkii tekemään meistä samanlaisia harmaita laumaeläimiä" kuten Tony Halme kirjassaan sanoo?

Kommentit (7)

VHM
Onko niin, että suomalainen kulttuuri "pyrkii tekemään meistä samanlaisia harmaita laumaeläimiä" kuten Tony Halme kirjassaan sanoo?

En ole lukenut Tonyn kirjoja. Mutta asia on juuri niin.

Kysymys on siitä, että nykyisin kukaan ei enää uskalla antaa ajatuksensa lentää, koska moderaattorit... Moderoitu internet on luonut meistä jokaisesta oman itsensä moderoijan, jolla tehokkaasti estetään vapaa assosiaatio, joka on se ainoa keino, jolla tieteeseen saataisiin uutta. Meissä kaikissa on pieni moderaattori.
Tiede on nykyisin enää tekniikkalaji; kaikki suuret ideat tapetaan ennen kuin ne ehtivät edes syntyä, ja juuri siksi tieteessä ei enää "sataan" vuoteen ole esitetty mitään mullistavaa -- joka merkitsee sitä, että tiedeuskovaiset julistavat, että kaikkeuden perustoiminnot on jo saatu selville, joten siksi ihmiset eivät voi enää keksiä mitään mullistavaa. Kehäpäätelmä siis;
koska mullistavia ajatuksia ei voi enää esittää, koska moderaattorit, niin siksi tieteen parissa julistetaan, että kaikki mullistavat ajatukset on jo keksitty (jotta vältytään banneilta)

Internet on liian suuri porukka; pienessä porukassa ihmiset voivat täysin vapaasti kertoa täysin hullujakin ajatuksia, mutta täällä semmoiset bannataan heti, tai ainakin paikalle ilmestyy välittömästi verenhimoinen lauma internetlääkäreitä, joilla on pillerit valmiina...

Tieteen edistymisen a ja on on täydellisen vapaa ajatus. Koska internissä ei enää saa esittää vapaasti mitään muuta kuin sellaista, jonka kaikki tietää huuhaaksi tai sitten lässyttää jostakin hiton miiteistä jossakin viikinsaaressa, niin juuri siksi tiede ei ole pystynyt esittämään mitään niin huimaa, mitä tiede sai aikaan sata vuotta sitten, kun ei ollut vielä yhtään moderaattoria --
tosin Einstein meinattiin silti bannata tieteestä, mutta onneksi silloin ei vielä ollut internetiä, jonka olemassaolo kieltää kaiken tieteellisen kehityksen - joka huomataan vaikka P.S.V. jutuista; kaikki täällä vain vittuilevat hänelle. Itse asiassa: P.S.V. ei edes pysty esittämään vapaita ajatuksiaan, vaan hänkin joutuu koko ajan moderoimaan pois kaikki ne huimimmat ajatukset, koska hän ymmärtää, että ne kuitenkin täältä poistettaisiin....

Täällä netissä (joka ulottuu pimeimpäänkin fysiikan labraan) on sallittua puhua ainoastaan Big Bangista, mustista aukoista, laajenevasta avaruudesta -- vallitsevan teorian puitteissa. Heti, jos joku esittää muuta, niin paikalle ilmestyy kuin tyhjästä moderaattorit henkilääkäreineen. Tämä koskee joka ikistä foorumia.

Nyt jo USENETkin on täysin saastunut medoraattoreista; vielä kahdeksantoistatoista vuotta sitten siellä oli todellista ajattelua, mutta nyt kaikki se on padottu ja tilalla on pelkkää tyhjänpäiväistä paskanjauhantaa, tai miittikeskusteluja.

Olen satavarma, että esim poliitikot keskustelevat pienissä porukoissaan sellaista, joka moderoitaisiin internetissä välittömästi. Muistelkaa vaikka miittitapaamistenne keskusteluja, niin tajuatte, että siellä te saitte vapaasti esittää ajatuksia, joista täällä teille oltaisiin annettu bannit. On siis täysin hullua bannata muita vain siksi, että asia esitetään suuremmalle joukolle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Thomas Alva Edison meinattiin toimittaa mielisairaalaan, koska hän teki jatkuvasti kokeita, jotka epäonnistuivat. Ilmeisesti hän oli maanpaossakin.

Mensaani, onko täältä mielestäsi joku bannattu mileipiteidensä takia? Jos, niin kuka?

Täältä ei ole poistettu yhtään mielipidettä sen tyhmyyden, typeryyden, viisauden, älykkyyden tai muunkaan tuon kaltaisen ominaisuuden takia. Jos mielestäsi on, niin tarkennatko mitä tarkoitat?

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Tonyja ja Johannoja on pilvin pimein Suomessa, mutta spagettihirviön kiitos, heistä alle promille on politiikassa tai hyppii lehden sivuilta silmille.

Taas tulevien vaalien jälkeen uuden eduskunnan alkuaikoina tullee voittamaton halu nirhiä ranteita hampailla auki ennen kuin siedättyy tonyihin ja johannoihin ja muihin kulttuurihenkilöihin.

Hullummaksi menee joka vuosi, joten ei voida sanoa, että harmaantuminen ketjun idean puitteissa olisi tosi.

- Ubi bene, ibi patria -

Tony taisi kyllä bännätä ihan itse itsensä, yhteiskuntammehan tarjosi hänelle hyvinkin hulppeat mahdollisuudet tuoda näkemyksiään esiin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat