Seuraa 
Viestejä45973

http://www.itella.fi/kokonaisratkaisut/green/

Onko todella hiilineutraali? Vaikka aluejakaja tuokin sen kirjeen jalkaisin kärryn kanssa postilooraan, niin silti se kirje matkaa moottoroidussa ajoneuvossa jossain vaiheessa.

Kommentit (3)

Yhden kirjeen kuljettamisesta aiheutuu 22 grammaa hiilidioksidipäästöjä. Valtaosa päästöistä tulee autokuljetuksista, osa myös esim. lajittelukeskusten sähkönkulutuksesta. Pyrimme jatkuvasti vähentämään päästöjämme mutta vielä ei omissa prosesseissamme nollapäästöihin päästä.

Itella Green –tuotteiden hiilineutraalius perustuu siihen, että varmistamme että toisaalla tuotetaan tuo 22 grammaa vähemmän päästöjä. Päästöt siis nollataan osallistumalla ilmastoprojekteihin, eli kompensoidaan. Osallistumme vain Gold Standard-sertifioituihin ilmastoprojekteihin kehittyvissä maissa - tuulivoimaa, biokaasun talteenottoa, energiatehokkuutta, jne.

Tavoitteemme on vähentää omia CO2-päästöjämme 30% vuoteen 2020 mennessä (suhteutettuna liikevaihtoon); 2008-2009 päästöt vähenivät 6,9%. Keinoista enemmän: http://www.itella.fi/kokonaisratkaisut/ ... toohjelma/

t. Hanna Kaustia
Ympäristöohjelman hankejohtaja
Itella Oyj

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Green-ominaisuus sisältyy jo kaikkiin paketteihin ja suoramainontaan, näiden tuotteiden osalta siitä ei tule asiakkaalle lisäkustannuksia. Yritysasiakkaiden lähettämien kirjeiden ja lehtien osalta kyse on lisäpalvelusta, jonka hinta on 0,1 snt/kpl.

Facebookiin KIMPPAcard-sovelluksella lähetetty aito postikortti on ilman lisäkustannuksia Green (www.posti.fi/kimppacard). Kuluttajat voivat ostaa myös Green-postimerkkejä, jotka maksavat 5 snt 1 lk-merkkiä enemmän. Postimerkin kautta tuemme myös Suomen ensimmäisen aurinkovoimalan valmistumista.

t. Hanna Kaustia
Ympäristöohjelman hankejohtaja
Itella Oyj

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat