Seuraa 
Viestejä45973

Miten tulee mielestäsi menestys?

Sivut

Kommentit (28)

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Pelisilmä, pitkäjänteisyys, ahkeruus, kehittynyt tunneäly.

Jos pelisilmä puuttuu, puuttuu kaikki.

Jossain hommassa "sairauden asteella oleva pakkomielle asiaan" on mahdollinen reitti menestykseen, mutta kokonaisvaltaiseen, sekä taloudelliseen, että henkiseen menestykseen, johon luettakoon laadukas elämä, sillä ei pääse.

Kunnianhimoa ja kilpailuhenkeä en pidä niinkään voimavarana kuin häiriötekijänä. Niiden myötä tulevat tunteet mukaan päätöksiin.

- Ubi bene, ibi patria -

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä31287
Pacanus Rusticanus
Kunnianhimoa ja kilpailuhenkeä en pidä niinkään voimavarana kuin häiriötekijänä. Niiden myötä tulevat tunteet mukaan päätöksiin.Riippuu mitä tarkoitetaan menestyksellä. Jos sillä tarkoitetaan huipputasoa omalla alallaan (olkoon se sitten liiketoiminta, urheilu tai vaikka taide), ilman intohimon tasolla olevia kunnian- ja voittamisen himon tunteita ei kukaan pysty tekemään huipulle nousuun vaadittavaa työmäärää, ei edes kansallisen tason huipulle pääsemiseksi puhumattakaan kansainvälisestä tasosta. Ei sitä voi millään muotoa järjellä perustella.

Jos taas menestyksellä tarkoitetaan kykyä tehdä elämästään onnellinen, sitten vaaditaan aivan toiset ominaisuudet - ja usein jokaiselle omansa. Itse kuitenkin oletin nykymaailman määritelmän olevan se haluttu.

Ei ole kysymys tuurista vaan rajattoman tietoisuuden antamasta avusta. Perityille ominaisuuksille kuten älykkyydelle annetaan yliarvo. Kaikkihan tietävät maailman olevan täynnä alkoholisoituneita 4 ällän ylioppilaita. Toisaalta maailmassa on Nobel-palkittu henkilö, jonka ÄO on 105. No noista palkinnoista saa olla mitä mieltä haluaa, mutta kyllä se on niin että keskinkertaisilla synnynnäisillä kyvyillä varustettu ihminen, jonka asenne on erittäin hyvä, voi yltää erittäin hyviin suorituksiin.

Jari Sarasvuo kysyi kerran Brian Tracyltä, mikä on menestyksen salaisuus puristettuna yhteen lauseeseen. "Success is goals! All else is complementary." Kyky asettaa ja saavuttaa tavoitteita.

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654
VHM
Perityille ominaisuuksille kuten älykkyydelle annetaan yliarvo.

Minä en tarkoittanut niinkään perittyjä ominaisuuksia, vaan kaikkea muuta sopivaan ympäristöön syntymisen mukana tulevaa hyvää.

Sarasvuon valitettavasti tiedän, mutta kuka on Brian Tracy?

EDIT: No mitäs sitä turhaan kyselemään, kun voi Googlettaa: "a self-help author". Voi kiesus.

We're all mad here.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Menestys on sitä että saa muut tekemään likaiset työt ja vieläpä olemaan tyytyväisiä asemaansa.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Saw:
”Menestys on sitä että saa muut tekemään likaiset työt ja vieläpä olemaan tyytyväisiä asemaansa.”

Oikea asenne! Menestyminen lyijykynän pätkien myymisellä ei tuota voittoa kuin pidemmällä jollain hulppean 2000 vuoden tähtäimellä. Ympärillä ajelehtivien ylimääräisten elinten, kuten sarveiskalvojen tai munuaisten kauppa tuottaa nopean ja tuskattoman voiton.

Nopean voiton ja sen kautta menestymisen tavoittaa käsi kädessä moraalittomuuden kanssa, joka salli mutkien suoristamista ja normien asettamien rajoitteiden ylittämistä, ohittamista ja mieluiten uudelleen kirjoittamista.
Moraalittomuus ei missään nimessä vaadi kuutta laudaturia tai yli 105 älykkyysosamäärää.

Menestyksen salaisuus on kuhunkin tilanteeseen sopivan elastinen luonne.

Täytyy vain oppia pitämään menestyksenä juuri sitä, mitä itse sattuu tekemään tai elämäntilannetta, jossa sattuu olemaan. Jos tähän ei kykene, ei auta mammona, kunnia eikä ulkopuolisten kehut.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat