Seuraa 
Viestejä13176

1000 euroa ja vähän päälle, maksoi 1998 vuoden renault twingo.

Just oli kuukausi ennen tehty yli 700 euron remontti autoon ja alle 90 tuhatta ajattetu. En yhtään ihmettele miksi noin vähän ajettu, kun ehkä huonoin auto mitä voi olla ajettavuus niin persiistä että ei voi mitään. Mutta lähinä autolla ajan paikasta toiseen niin ei väliä minkälainen kottero on kysymyksessä.

Kesärenkaatkin vähän kuluneet, menee tämän kauden loppuun astin.

kottikärry missä on moottori.

Sivut

Kommentit (76)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31287
tiäremiäs
1000 euroa ja vähän päälle, maksoi 1998 vuoden renault twingo.Tuosta olisi jäänyt aika paljon bensarahaa, jos olisit ostanut '89 Corollan. Ja olisit saanut menopelin, jolla on enemmän sekä kilometrejä että vuosia ja paljon vähemmän korjausta ja katsastushylkyjä edessään. Mutta ei se mitään, erehtyminen on inhimillistä ja virheistään voi oppia.

Mutta lähinä autolla ajan paikasta toiseen niin ei väliä minkälainen kottero on kysymyksessä.Erityisesti tuossa käytössä on erittäin suuri merkitys sillä, millainen auto on. Monet mallit, esimerkiki kaikki ranskalaiset, on tehty lähinnä teknisen näpertelyn harrastajille. Niitä korjataan viikko pari, pestään kädet, ajetaan lenkki tai pari tallin ympäri, ja lyödään taas kourat vaseliinipurkkiin. Paikasta toiseen kulkemista varten on toiset autot.

Kesärenkaatkin vähän kuluneet, menee tämän kauden loppuun astin.No ei renkaiden kunnolla ole juuri väliä tuossa yllämainitussa käytössä.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Kuuluvatko Peugeotit siihen samaan yleisesti tunnettujen näpertelyautojen ryhmään? Onko pikkupösö ihan huono ostos?

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei kannata ajaa kurveja kovaa, koska pyöränlaakerit hajoaa helposti.

Lämmityslaitteen kenno luultavasti vuotaa, varo ettei kone keitä.

Käsijarrua kannattaa käyttää usein ettei se jämähdä kiinni.

Jos vilkku lopettaa toimimasta, niin vika ei ole sulakkeessa tai hehkussa, vaan piirilevyssä, joka on ratin alla. Hae romuttamolta uusi ja vaihdata. Ainakin 3 tunnin työ.

Rasvaa kaikki saranat ja vivut, edellinen omistaja ei kuitenkaan ole tehnyt sitä.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31287
tiäremiäs
Ranskalaisten autojen tekniikkan huonous on myytti ja perustuu rättisitikka aikaan, paitsi että sekin oli hyvä moottori ja kestävä.Meillä oli aikanaan rättisitikka, jossa jauhettiin kaksi moottoria (suunnilleen ensimmäinen muistoni autoista on, kun isä vaihtoi sitikkaan moottorin). En kyllä muista, paljonko sillä oli kilometrejä, mutta sihen aikaan taisi sata tuhatta olla jo paljon (muille kuin diisselimersuille).

Toivon että olet oikeassa. Kyllähän jotkut ovat noihinkin tekeleisiin tyytyväisiä. Olisiko sitten vain maanantaikappaleiden osuus kohtuuttoman korkea ja siitä maine, ja hyvät yksilöt ovat kelpo autoja. En kyllä omilla rahoilla osta ranskalaista autoa niin kauan kuin muitakin saa.

Pösöt ja sitikat (rautajousi) on ainakin omien kokemuksien mukaan ihan hyviä autoja, erityisesti hinta-laatu-suhde on hyvä. Porukoiden Xsaraan on kahden ja puolen vuoden aikana vaihdettu muistaakseni takapönttö, mittariston polttimot, takaluukun pumput, koiranluu eteen ja tietty erinäisiä muita polttimoita ym. pikkuhiluja. Kuskin sivuturvatyynyssä oli häikkää joka selvisi puhdistamalla liittimet. Alustasta kuuluu naputusta monttuihin ajettaessa, en ole saanut sitä vielä paikallistettua mutta eipä haittaa leimalla.

Vanhoja japanilaisia ei huvita enää hitsailla. Nyt ostin sitten -98 fiiatin kun sai halvalla. Hyvin toimii.

Onhan tuo Twingon hankkiminen kieltämättä nolo homma. Tämän palstan yksi niistä hyvistä puolista on, että pääsee kirjoittamaan anonyymisti?
Aikoinaan itse tulin hankkineeksi todella kauniin, hopeanvärisen Alfa Romeon, joka tuli kotoisasti tutuksi nimellä: Vi**n Romu! Käytin hellittelynimeä yleensä 120 desibelin voimalla.
Oli nöyryyttävää lämpötilan laskettua alle +5 asteen huudattaa starttia, joka kuullosti sementtirummulta, jossa on pelkkiä kivenmurikoita. Kukahan Alfan maahantuonnissa päätti, että Twin Sparksin koekappaleita pitää lähettää asiakkaiden testattavaksi napapiirin yläpuolelle? Pimeinä iltoina työnsin VR:n eri paikkoihin ympäri pihaa, että vahingoniloiset naapurit aamuisin luulisivat Alfan jossain vaiheessa liikkuneenkin.

Alfa Romeo 157 TwinSpark – auto, jonka päälle laatutietoinen lokki se suostu paskomaan!

Oletko miettinyt uusiokäyttöä Twingollesi. Senhän voisi pistää takapihalle, ottaa renkaat irti ja antaa epämieluisille sukulaisille vierasmajaksi. Ikkunoitu ja hyvin ilmastoitu kasvihuone herkkusienille ja cannabis ruderaliksen jalostamiseen? Käyhän se ulkohuussistakin, jossa on näköala metsään, naapurikerrostalon tai vieressä olevan peruskoulun pihalle. Tai parhaassa tapauksessa jokaiseen niistä.
Kyllähän lapset tai lapsenlapset leikkivät siinä mieluummin kuin väärin kasatussa leikkimökissä?
http://www.savonsanomat.fi/multimedia/d ... 41448b.jpg

Voihan sillä juhannusyönä tehdä mieluisia miehisiä taikoja, kuten muuttaa sen rahaksi. Edellyttäen, että palovakuutus on kunnossa.

Saw
Kuuluvatko Peugeotit siihen samaan yleisesti tunnettujen näpertelyautojen ryhmään? Onko pikkupösö ihan huono ostos?Ethän nyt sotke tiäremiehen Renua Pösöön. Toinen sentään on ranskalainen auto!

Tosin pikkupösöt, siis ne pienimmät, onhan ne ihan ok, kaikin puolin. Ajomukavuus jää vain oikeista Peugeoteista (ja Citikoista) kauas taakse. Voittanee Renaultin vastaavan kokoluokan vehkeet kuitenkin..

Muistaako kukaan sitä Fift Gearin pimun rääkkäämää Twingoa, johon se kaatoi tankkiin vodkaa ja jotain valmiskastiketta. Jutun juuri oli että mm sellaisella ajavat 1000 mile tai joktain ja lahjoittavat pois.

Jorma
Seuraa 
Viestejä2351
tiäremiäs
Ei tarvi näpertää mitään, kyllä se toimii siinä missä muutenkin. Ajattevuus vain huono.

Eipä niissä muissakaan pienimoottorisissa autoissa oo sen parempi.


Pikku rellu on hyvä ajettava ja kestävä auto. Jos ei ruoste raiskaa niin Tiäris ajelee sillä eläkkeelle saakka.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
OzziXX
Saw
Kuuluvatko Peugeotit siihen samaan yleisesti tunnettujen näpertelyautojen ryhmään? Onko pikkupösö ihan huono ostos?Ethän nyt sotke tiäremiehen Renua Pösöön. Toinen sentään on ranskalainen auto!
Asiasta kun en mitään tiedä, niin missä näitä pösöjä ja relluja tehdään?

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat