Seuraa 
Viestejä1918

Joskus harvoin näkee ostareilla hassun hauskoja henkilöitä verkkareissa ja muissa hieman kuluneissa vaatteissa ulkoiluttavan huonekasveja. Erityiseti tämä on havaittavissa hyvinkin selkeästi kuukausien vaihteissa, jolloin niitä ensin kuljetetaan pakettiautoilla ja revitään juuriltaan täysin vieraaseen ympäristöön mitä olen seurannut surulla. Eikös taloustiedekin allekirjoita väitteen että vakaa kasvuympäristö ja tasaiset olosuhteet ole lasten kasvun kannalta parhaita mahdollisia?

Nyt kun tässä on tullut vietettyä paljon aikaa tehtaissa valmistettujen ja plantaaseilla kypsytettyjen tupakkkarullattarien kanssa olisi varmastikin mukava laajentaa ystäväpiiriä kannabistaimen kanssa. Yhdessä harrastaa voisimme harrastaa mitä normaalempia mies-tyttöystävä suhteeseen kuuluvia harrastuksia, kuten uimista, leffassa sekä ulkona syömässä käyntiä. Oi sitä riemun kiljahdusta mitä Doc Manaldsi:in blondiva myyjätär saisi vastaukseksi kun tämä kysyisi ystävättäreltäni ruokailutottomuksista. Kanabistaimi vastaisi: "Marinoitua tofupihviä kiitos!" Naurunröhähdys olisi mieleenpainuva kun seuraavana jonossa oleva vieno posliinitar vastaisi puolestaan "Trokarinmehua ja rehellisen vasikanmunia!”

Asiasta asiaan elikäs, äänestyksen aiheena on kannabiksenkäyttö tottumukset ja taustalla vaikuttava uskonnollinen näkemys.

-

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat