Seuraa 
Viestejä45973

En voi mitenkään ymmärtää tätä Isreal-palestiina casea, olkoonkiin niin että niillä olisi jotain asiaa keskenään, sen he lausukoon meille ymmärrettävästi...Niin et mikä wattu siel nyt riivaa jo perkele satoja vuosia, eikö tuohon jo löydy mikään tai minkäänlaista sopua?

Meille täällä härmässä uutisoidaaan noiden rättipäiden kansaliikettä ja evvk päiväittäin????, miksi??? En usko jumalaan, olen tod ateisti, uskon jumalaiseen tunteeseen, kun dippaa ja polskii avannossa ja savusaunaan, mutta en muuhun..

Mitä ne meille kuuluu..,.????

Ei oo meidän murhe

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Juu, olen mioettinyt ihan samaa. Uutinen on jotain uutta, mutta päivän tärkein asia on pysyvästi aivovammainen ukkeli, joka on liikuttanut toista kättä ja jalkaa.

Ehkäpä sieltä saa halvalla kuvamateriaalia ja Ylellä on siellä oma kirjeenvaihtaja.

Samaan sarjaa Ylen pääuutislähetyksen laaja juttu siitä, miten tärkeää on valtion varoin säästää free-lehtikuvaajien vanhat negat.

Juttua siitä, että Suomi käyttää vähemmän BKT:staan sosiaali- ja terveydenhoitoon ei sen sijaan ole näkyny.

Hyvä Sophia L (mummo) minulle on yhden tekevää vaikka tekisivät keskenään mitä vaan, niinkuin entinen sotilasmestarini laivastossa sanoi: " annettaan sinne paukkuja tarpeeksi ja laitetaan verkkoaita ympärille, odotetaan kun pauke hiljenee ja tehdään siitä suuri parkkipaikka"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tiedän tuttavapiiristänikin kaksi henkilöä, jotka eivät yksinkertaisesti mahdu samaan huoneeseen.

Oma näkemys:
Elintilasta ja olemassaolista siellä israelissa soditaan. Sorrettu ja sortaja. Suurvaltapeli tai sen rippeet. Tappelu oikeasta ja väärästä, kumpikin osapuoli omasta mielestään oikeassa. Kosto ja verikosto, marttyyrius ja luvattu maa, lisäksi jokaisen kansankiihottajan henkilökohtainen tarve päteä. Ja tällä pitkät perinteet. Ja "kaikki" sen verran paukapäitä, että yhtään ei anneta periksi edes periaatteessa. Rajoitettu sananvapauskin, ehkä.

Sen kun ratkaisis, mutta tulee kestämään, koska tuon todellisuuden kanssa siellä on eletty jo pari sukupolvea ainakin.

Ratkaisu ei ole väkivalta, se lietsoo vain lisää väkivaltaa.

Hyvä kommentti.. Mutta eikö YK tai muut tahot voisi vaikuttaa ( kai mahdotonta) jakaisivat sen hiekka-kasansa? Ihan really..

Mutta se kummastuttaa että meitä täällä härmässä kiusataan YLEN ja Maikkarin taholta tuosta lähi-idästä jatkuvasti???? Kuuntelisin mielummin miten Venäjällä menee tai Norjassa tai Ruotsissa.. Enkö nyt tajua jotain?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat