Seuraa 
Viestejä45973

Haluaisin saada teidän ateistien ja muiden Saatananpalvojien tunteenomaisen ensireaktion tästä yhden euron kolikosta. Sen on julkaissut Vatikaani ja se on ihan käypä kolikko Suomenkin seksikaupoissa.

Jokainen varmaan ymmärtää että tämmöinen johtaa jo hyvin pian siihen, että meillä on myös islamilaisten "valtiomiesten" -käytännössä entisten terroristien- kuvia kolikoissa ja seteleissä EU:n alueella.

Miten Paavi mahtaa tulkita tämän kohdan Luuk 20:
22 Onko oikein, että me maksamme keisarille veroa, vai ei?"
23 Jeesus huomasi heidän juonensa ja sanoi:
24 "Näyttäkää minulle denaarin raha. Kenen kuva ja nimi siinä on?" "Keisarin", he vastasivat.
25 Silloin Jeesus sanoi heille: "Antakaa siis keisarille mikä keisarille kuuluu ja Jumalalle mikä Jumalalle kuuluu."

Sivut

Kommentit (28)

Lektu-Elli
Haluaisin saada teidän ateistien ja muiden Saatananpalvojien tunteenomaisen ensireaktion tästä yhden euron kolikosta. Sen on julkaissut Vatikaani ja se on ihan käypä kolikko Suomenkin seksikaupoissa.Itsensä antikristuksen kuvahan siinä on. Sopivaahan tuo sinänsä on, kun raha ei tuota mitään, ja kauppa on varkautta ja syntiä. Jos et usko, niin kysy vaikka Lutherilta.

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
ateistien ja muiden SaatananpalvojienTrolling is a art.

Lektu-Elli
Miten Paavi mahtaa tulkita tämän kohdan Luuk 20:
22 Onko oikein, että me maksamme keisarille veroa, vai ei?"
23 Jeesus huomasi heidän juonensa ja sanoi:
24 "Näyttäkää minulle denaarin raha. Kenen kuva ja nimi siinä on?" "Keisarin", he vastasivat.
25 Silloin Jeesus sanoi heille: "Antakaa siis keisarille mikä keisarille kuuluu ja Jumalalle mikä Jumalalle kuuluu."Varmaan ihan oikein. Eikös paavi ole vatikaanin valtionpäämies? Sinänsähän tuo on sangen rehellistä, mitäpä muuta paavi-instituutio onkaan kuin henkilönpalvontaa.

käypä kolikko Suomenkin seksikaupoissa.Onko näitä oikeasti liikenteessä? Noitahan pitää ilman muuta kerätä juuri tuohon ja muihinkin paheellisiin tarkoituksiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Heksu
Onko näitä oikeasti liikenteessä? Noitahan pitää ilman muuta kerätä juuri tuohon ja muihinkin paheellisiin tarkoituksiin.

*repskopskieris* Loistava ajatus! Valitettavasti vain Vatikaanin raha on niin suuressa keräilyarvossa, että lähes koko painos menee tuoreeltaan keräilijöille. Pitävätkin sen niin pienenä sarjana että varmasti ei riitä liikenteeseen.

"In one sense all Vatican euro coins are instant rarities. A complete set for any year has a face value of 3.88 euro, but sell as a set in the souvenir shop on the far side of St. Peter’s Square for 30 euro per set or about $45. In the secondary collector market some of these sets have been offered recently on the Internet for as much as 100 euros." http://www.numismaster.com/ta/numis/Art ... cleId=9217

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Harmi kun menivät lisäämään kolikon etupuolelle norjan ja muut euroopan maat. Olisi ollut toisella puolella mulkun sivuprofiilikin..

(niille jotka ei ole huomannut, niin katselkaapas vanhempien 1€ ja 2€ kolikoiden skandinaviaa)

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Pikku Gen
Valitettavasti vain Vatikaanin raha on niin suuressa keräilyarvossa, että lähes koko painos menee tuoreeltaan keräilijöille. Pitävätkin sen niin pienenä sarjana että varmasti ei riitä liikenteeseen.No voi hitsin pimpulat! Pitäisi sitten varmaan olla töissä pornokaupassa ja odottaa, että joku maksaa ostoksensa paavirahalla.

petsku
Don't you mean "an art"?


Ertsu
Seuraa 
Viestejä6950
googeli

Sopivaahan tuo sinänsä on, kun raha ei tuota mitään, ja kauppa on varkautta ja syntiä.

Vaikkei kauppa nyt ihan varkautta ole, niin epärehellistähän se aina on. Ei voi olla olemassa rehellistä kauppiasta eikä rehellinen ihminen voi rikastua, paitsi lottovoitolla.

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1731

Minkäs sitä ihminen ulkonäölleen voi, mutta on tuo ukko kyllä niin pirullisen näköinen tapaus...

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Ihmeellinen valinta vatikaanilta että laittavat henkilön kuvan kolikkoonsa. Vaihtoehtojahan olisi ollut vaikka kuinka paljon. Jos henkilö löytyy kolikosta niin miksei Jeesusta tai Pietaria tai vastaavaa...

Eihän tuo paavi ole muuta saanut aikaseksi kuin syönyt vauvoja ja juonut lepakoista verta.

Ertsu

Vaikkei kauppa nyt ihan varkautta ole, niin epärehellistähän se aina on. Ei voi olla olemassa rehellistä kauppiasta eikä rehellinen ihminen voi rikastua, paitsi lottovoitolla.Luther
Yhtä huonosti tulee kyllä käymään kaikille muillekin, jotka tekevät avoimesta ja vapaasta kauppapaikasta pelkän nylkypaikan ja rosvoushuoneen. Joka päivähän siellä petkutetaan köyhiä, pannaan heidän niskoilleen uusia rasitteita ja hinnankorotuksia. Jokainen harjoittaa kauppaa oman mielensä mukaan ja lisäksi vielä häikäilemättömän röyhkeästi, aivan kuin hänellä olisi täysi oikeus myydä tavaransa niin kovaan hintaan kuin haluaa. Kenelläkään ei muka ole lupa sotkeutua hänen asioihinsa. Heidänkin kohtaloaan haluamme jäädä syrjästä katsoen odottamaan. Antaa heidän rauhassa nylkeä, näpistellä ja ahnehtia, me luotamme Jumalaan, joka kyllä tarttuu asioihin ilman meitäkin. Kauan kahmitun ja vaivalla haalitun omaisuutesi Jumala siunaa niin, että vilja makasiinissäsi, olut kellarissasi ja karja navetassasi menee pilalle. Niinpä niin, jos kultarahankin petkutat tai kiskot, ruoste raiskaa ja syö koko omaisuutesi etkä koskaan pääse siitä iloitsemaan.Kukin saa tietenkin olla Lutherin näkemyksistä mitä mieltä haluaa.

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197
Barbaari
Ihmeellinen valinta vatikaanilta että laittavat henkilön kuvan kolikkoonsa.

Paavi taitaa olla kolikossa enemmän edustamassa kirkon valtaa kuin henkilönä.

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat