Seuraa 
Viestejä74

Luulisi, että olisi nopeampaa käyttää olemassa olevia kuiluja ja puhkaista, tai kiertää sortunut osuus. Nyt sen sijaan porataan uusi 700 m kapea reikä.

Sivut

Kommentit (18)

0-0
Luulisi, että olisi nopeampaa käyttää olemassa olevia kuiluja ja puhkaista, tai kiertää sortunut osuus. Nyt sen sijaan porataan uusi 700 m kapea reikä.

Samaa hommaa yritettiin Kirk Douglasin elokuvassa "Tuhansien silmien edessä" (Ace in the Hole, 1951).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
0-0
Luulisi, että olisi nopeampaa käyttää olemassa olevia kuiluja ja puhkaista, tai kiertää sortunut osuus. Nyt sen sijaan porataan uusi 700 m kapea reikä.Olemassa oleva tukkiutunut reitti on mutkitteleva ja siellä on sortumisvaaraa. Hankalampaa työstää siis. Huoltokuilut puolestaan ovat liian kapeita ja pitäisi kuitenkin porata laajemmaksi.

Nupo
Seuraa 
Viestejä208

Psykologisessa mielessä tämä on aika mielenkiintoinen tapaus, muistuttaa pitkälti näitä mars-lennon "simulaatioita", joissa tungetaan ihmisiä samaan tilaan pidemmäksi aikaa (pl. radioviive ulkomaailman kanssa). Tietyssä mielessä jopa todellisempi tilanne kuin simulaatiot, koska tuolta ei todellakaan ole mitään mahdollisuutta päästä välittömästi pois. Toivottavasti eivät sentään ala toisiaan siellä eristyksissä tappamaan. Nythän sieltä on tullut uutisia masentumisista. Todella yllättävää noissa oloissa...

Mars-500-kokeilu: http://fi.wikipedia.org/wiki/Mars-500

Kolmasosa romahtaa apatiaan tai sekavuuteen ja kolmasosa kestää ja kolmasosa toimii edesauttaen selviämistä. Tottumus kaivosympäristöön auttaa sekä kontakti ulkomaailmaan. Kovaotteisen johtajan paikka myös, jottei tappeluiksi karkaa.

Sieltä kaivoksestahan on kai saatu kuva-aineistoa. Tämähän on mahtava tilaisuus oikealle tosi-TV:lle. Kerrankin on Pig Brother ilman käsikirjoitusta ja "tehtäviä". Silkkaa asiaa. Pannaan vielä CNN kysymään valokuitukaapelin kautta kaivosmiehiltä että "miltä nyt tuntuu?" Sitten sama omaisilta. Tästä ei draama parane.

Kuitenkin, tämä on totta, ei mitään realitya. Entistä enemmän ottaa pattiin nämä bilettäjät siellä PB-lavasteissa, missä on kuitenkin paniikkinappula jos tulee mamia ikävä.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Tämähän olisi tosiaan vallan mainio tilanne testata ihmisen psyykettä julkisesti. Koska niillä ihmisillä on liian hyvät oltavat siellä kusen ja paskan seassa, niin voitaisiin lisätä draamaa pudottelemalla välillä niiden sekaan jotain kyynelkaasua ja muuta jännää. Testattaisiin myös vähän estää heitä nukkumasta yli kolmea tuntia. Kaikki tämä tietysti kuvattaisiin koko maailman seurattavaksi kellon ympäri - poislukien mainoskatkot. Ihme ettei tätä tilannetta osata hyödyntää. Välillä voitaisiin myös lopettaa poraaminen, jos he eivät noudata tehtäviä, joihin voisi kuulua seksuaalinen nöytyyttäminen ja muu mukava viihde. Kaikki tämä tietysti reaaliaikaisena ja katsojen osallistumisena ohjelman kulkuun.

Huoltoputkeen voisi lähettää allekirjoitusta vailla olevia sopimuksia tarinan kertomisesta yksinoikeudella.

Sitten jokainen vaan tarkkailee toisia ja tekee muistiinpanoja. Parempi sekin kuin pelkkiä panoja.

pkinnune
Saako nuo hemmot kuilunpohjalla edelleen liksaa kaivosyhtiöltä,siis vuorokauden ympäri?.....

Pitäis louhia, jotta palkka juoksis. Laiskana taitavat vaan makoilla.

Aika kammottava tilanne todelallakin loukkuun jääneille, sen voin uskoa. Onneksi kuitenkin selvisivät hengissä, ja jos olen oikein ymmärtänyt uutislähteistä saamani informaation, mitään välitöntä hengenvaaraa ei näillä kaivosmiehillä ainakaan fyysisessä mielessä ole. Siksi tämä tapaus on kaikesta ikävyydesäänkin huolimatta kiinnostava tilaisuus nähdä, miten hyvin nykyihminen kestää eristäytyneisyyttä ja henkistä painetta.

En lyö vetoa muutenkaan ja vielä vähemmän tällaisesta asiasta, mutta esitän tässä ja nyt arvaukseni, että kuolemaan tai vakavaan loukkaantumiseen johtavia väkivaltaisuuksia loukkuun jääneiden kaivostyöläisten keskuudessa EI tule puhkeamaan. Kaikki saadaan ylös elossa ja tilanteeseen nähden hyvissä ruumiin ja sielun voimissa. Nykyihminen on päässyt ohi väkivaltaisesta paniikista hädän hetkellä, kun kaikilla kuitenkin on tieto siitä, että apua on tulossa.

Nyt vain odottelemaan miten käy ja toivomaan parasta...

Ikävä kyllä minun pitää rikkoa teidän ilmapallot, ja ilmoittaa etteivät nuo miehet selviä hengissä tuolta maan alta. Siinä käy niin että nuo sekoavat tuonne kuiluun ja tappavat toisensa psyykkeen romahtamisen seurauksena.
Ehkäpä vielä syövät toisensa.

Jo nyt heidän ilmoitetaan olevan masentuneita, ja siitä se sitten alkaa....

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Oonko mä ymmärtänyt oikein, ettei noilla miehillä ole nettiä siellä kuilussa?

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat