Seuraa 
Viestejä506

Sarasvuosta tulee mieleen hevonen, jolla on paha yläpurenta. Hän on kuin ylenkatseellinen, korskea, pöyhkeä ja kansaa väheksyvä luonnevikainen koni.

Jari pääsi taas kerran naimisiin. Se näkyy aiheuttavan hänelle (kuten joillekin muillekin luonnevikaisille hevosille) myös pahoja pullistumia egossa.

Sarasvuo haluaa nyt politiikkaan (pääministeriksi?). Poliitikkojen tehtävä on ensisijaisesti palvella ja auttaa kansaa, ihmisiä tasapuolisesti, koko maan hyväksi niin, ettei päädytä sisäisiin kahakoihin, toisiamme vihaamaan tai sisäisiin sotiin. Toiseksi palvellaan maan etua niin, että tullaan toimeen muiden maiden edustajien ja kansojen kanssa niin, etteivät kansalaiset joudu kärsimään huonosti tehdystä politiikasta. Kansa on poliitikkojen työnantaja.

Sarasvuon ansiot ovat jenkeistä kopioituja (älä varasta?) profetointimateriaaleja, joilla hän on sitten rikastuttanut itsensä. Myymällä ilmaa. Ansiokasta?

Hillomiehet sopivat pesteihin, joissa vinoutunut arvomaailma, kapeakatseisuus ja henkisen pääoman vähyys ovat kovinta valuuttaa rahan lisäksi.

Kun mammonaa on kahmittu tarpeeksi, tulee monille luonnevikaisille koneille tarve saada arvostusta, asemaa, kunniaa ...

Niitä ei vain pitäisi voida demokratiassa ostaa?

Kommentit (2)

Itseasiassa Sarasvuo voisi tuoda pienen tuulahduksen Suomen eduskuntaan, tällähetkellä eduskunta on täynnä aatteettomia elämäntapapoliitiikkoja... ovat töissä.. noh kun on jo 20 vuotta oltu. Työtä, johon kuuluu kansalaisten etujen ajaminen, vaikka ajatuksen pitäisi olla pelkästään kansalaisten, ja aatteiden läpiajaminen.

Sarasvuolla ainakin vielä (Eduskunta on kyllä hyvä kesyttämään kovimmatki jäbät) munaa ja ideologiaa,

Ja Pirta, itseasiassa hyvällä poliitikolla on muutamat aatteet jotka täsmää äänestäjiin, jolloin hän sitten pääsee eduskuntaan ajamaan äänestäjinsä asiaa.
Sinä juuri luettelit paskimman poliitikon mitä voi löytyä, kaikille äänensä antavalle kumartelevan koiran.

Anteeksi nyt vaan mutta saa nvaikutuksen kuin että moni on tietävinään mitä Sarasvuon päässä liikkuu. Mistä te sen tiedätte mitä hän ajattelee ja mitä hän haluaa tai mihin hän pyrkii. Älkää hyvät ihmiset laittako omia ajatuksianne toisten päähän

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat