Seuraa 
Viestejä5161

Tuli mieleen tuossa kotikutoista silakkapihviä kaasarin vetäessä että kun nykyaikana lapset eivät juurikaan pihalta poistu kun tekniikkaa on kotosalla niin paljon.

Mites tilanne jos vanhemmat sattuvat nyt olemaan aavistuksen tärähtäneitä ja luulevat joka puolella olevan vaaroja kun pihalta poistutaan. Pihan portti on kuin vitriini ja lapset sisällä lasikaapissa. Lasin ulkopuolella pelkkiä pahoja ihmisä pahoineen ajatuksineen. jos nappula päästetään yksin ulos niin vanhemmista kumpikin tai vain toinen seuraa lapsen tekemisiä näköetäisyydeltä. Vaikka postiluukusta jos ei muuten.

Ei nyt niin hullu ajatus ole sillä uskon tällaisia tapauksia varmasti löytyy. Tosin hankalaa asettua samaan asemaan mutta hetken mietittyä pieni mikrosiru ihon alla gps ominaisuuksilla auttaisi paljon seuraamisessa. Sitä ei voi niin vain tiputtaa pois ja laittaa takaisin. Sillä selviää paikka mutta milläs sitten tietäisi mitä nappula duunaa?

Joskus on tullut aiemminkin tätä mietittyä monesta kulmasta. Eniten vain jäänyt kaivelemaan vanhempien toiminta ja heidän aiheuttamat vaikutukset lapsien identiteettiiin sitä kautta sitten tulevaisuuteen.

toisen polven pilkkuvirhe

Kommentit (4)

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

Joo olikohan tuo pumpulissa kasvatetut?

Tiirailin sitä tuossa mutta petyin suuresti kun siinä vain hipaistiin mahdollista seuranta tekniikkaa. Eikä yllättänyt sekään että kyse on dokumentti briteistä. Sieltä kun ei tule kuin kohtalaista sekä hyvää dokumentteja ja tämä jää kohtalaiseen.

"Loman suunnittelu" hieno tapa siirtää lapsen oppimista elemästä.

toisen polven pilkkuvirhe

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ihan törkeetä laittaa joku GPS-siru ihon alle muksuille. Tekisi mieli tintata moisia diktaattoreja.

Lasten tulee oppia kaikennäköisiä taitoja pienenä, kuten esimerkiksi valehtelemaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat