Seuraa 
Viestejä45973

Kuinka moni näki ko "hullun" viimeksi stadikalla? En tiedä kuinka pimahtanut se on mutta vieläkin muistelen sitä sirkusta... Puuh, niin pro bändi vaikka 90% nauhalta/koneesta, mutta showna ihan vertaansa vailla.. Ja on siinä ukossa jotain yliluonnollista kun sen näkee livenä..

Siinä tän maailman yksi kummajainen, truly...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Veljmies sieltä soitteli, kun oli firma kustantanut sen reissun, sanoi että mukavaa on ja vielä mukavampaa olisi kun joku kävisi ampumassa yhden vinkuvan hinaajan sieltä lavalta piipittämästä.

Michael Jackson on eittämättä huippulahjakas ja ainutkertainen, mutten voi minäkään mitään sille, että aina meinaa palaa hihat, kun joutuu kuuntelemaan sitä pallitonta yninää.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

Olin katsomassa. Ei mikään erityinen tapaus ollut.
Olihan se notkee ukko liikkuun, mutta se jatkuva haarojen harominen alkoi olla lähinnä huvittavaa puuhaa ja musiikki, no jotkut tykkää jotkut ei.

Osa porukasta lähti kesken keikan pois. Kai siitäkin voi jotain johtopäätelmiä vetää.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mjoo totta, mutta kun ajattelee millaisessa todellisuudessa se elää.. Disneylandia kaikki, toinen todellisuus... vaaleanpunaista pumpulia ja rahaa miljoona tolkulla, kuka tahansa hurahtais ostamaan saaria Micronesiasta..

Himassa miljoona luokan studio ( äänipaja jollaisesta jokainen Suomi-amma-levypaja ois paskana..)

Hemuli on tehnyt historiaan jäänyttä soundia, ei siitä pääse...(yksin ja muiden kanssa) mutta on inspiroiva woima enivei..

Suomi keikan jälkeen se häipyi Ranskan linnaansa omalla koneella ja oli perillä todennäköisesti ennenkuin stadikalta oli kaikki poistuneet...(tuskin tiesi missä maassa oli)

Toi on jotain niin Disney-realityä, että jaksaa köyhää mietityttää...

En ole koskaan erityisemmin pitänyt tuosta herrasta, en laulu-äänestä enkä ulkonäöstä, enkä esiintymis tyylistä. Yksi syy on pedofiilia.

Nyt hänestä on tullut muslimi, on pyytänyt kuulema syntinsä anteeksi. On kuulema muuttanut Dubai. Siellä häntä ei kai voi samalla tavoin laittaa syytteisiin pedofiliasta. Miehet pääsee helposti Islamissa livahtamaan pakoon näitä lapsiin sekoamisia. Islamissahan on sallittua että mies avioituu tytön/lapsen kanssa. Tyttö saatta ehkä vasta olla 9 vuotias. Poika lapsiin sekoaminen on tehtävä salassa.
http://www.nyhetsportalen.se/v1440593.html

EDIT:
Hän on ostanut saaren Dubain rannikolta, mutta aikoo alkaa asustamaan Bahrain.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat