Seuraa 
Viestejä45973

Trimmasin nenäkarvat vex, hengittäminen on huomattavasti helpompaa, röörit ikään kuin on auki. Mikä on nenäkarvojen tarkoitus? Suojaako ne taudinaiheuttajilta, lialta tjs? Vanhuksilla varsinkin karvat saattavat suorastaan pursuta sieraimista, johtuneeko sitten vanhenemisesta vai elimistön puolustusmekanismista? Kuitenkin räkä saattaa juuttua nenäkärvoihin hankaloittaen hengitystä, erityisesti flunssan aikaan.

Kommentit (7)

Nenäkarvat suojaavat nenää ja keuhkoja lialta ja roskilta, ja erottavat ilmasta suurimpia epäpuhtauksia.

Jos räkä tarttuu karvoihin, nenän voi niistää.

Heinätonttu
Nenäkarvat suojaavat nenää ja keuhkoja lialta ja roskilta, ja erottavat ilmasta suurimpia epäpuhtauksia.

Jos räkä tarttuu karvoihin, nenän voi niistää.
Tämä selvä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Javert
Trimmasin nenäkarvat vex, hengittäminen on huomattavasti helpompaa, röörit ikään kuin on auki. Mikä on nenäkarvojen tarkoitus?Hairs inside the nose prevent large particles from entering the lungs. Sneezing is usually caused by foreign particles irritating the nasal mucosa, but can more rarely be caused by sudden exposure to bright light (called the photic sneeze reflex) or touching the external auditory canal. Sneezing is a means of transmitting infections because it creates aerosols in which the droplets can harbour microbes.

http://en.wikipedia.org/wiki/Human_nose

Joskus nypin nenäkarvoja, kun ne ovat häiritsevän pitkät. Tämän toimenpiteen jälkeen olen ollut yleensä herkempi aivastelemaan.

Ei noista nenän sisälläpysyvistä nenäkarvoista haittaa ole, mutta mikä pentileen into niillä on tunkea nenästä ulos niin julmetulla innolla? Koko ajan saa olla harventamassa niitä innokkaimpia ulospyrkijöitä.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Älä leikkaa. Ne tulevat vielä muotiin. Kohta kaupoista alkaa löytyä nenäkarvalisäkkeitä. Myös naisille.

EDIT:

Naisille (ja mikseipä miehillekin) nenästä roikkuvia palmikkoja.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Juu ei ne nenukarvat ihan turhaan siellä ole. Toki ny voi siistiä jos tunkee ulos kunnolla eihän se ole kovin nätin näköistä mut em mä koko nenän sisustaa posliiniksi ajelisi. Tosin kaivan niin paljon nenääni etten tie kasvaako sie enää ees karva? Sileeltä tuntuu .
Ja onhan tuo keuhkoissakin niitä karvoja jotka toimii puhdistuhommissa tosin niitäkin kärhennän sitten tupakin avulla.. Onneksi kuulemma uusiutuvat sitte ku tupakinpolton lopettaa. Kumpa lopettaisinkin..

Allergisena olen olevani havainnaani sellaista, että jos on nenäkarvoja niin allergia oireet voi olla pahempia, kun ne allergia jutut kiinnittyy sinne nenäkarvoihin tai jotain?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat