Seuraa 
Viestejä45973

a | = a (e)i isa kaava toiseen suuntaan luettuna asi i(e) a =| a)

http://www.suomalaiset.org (Kieligenetiikka -> Pienet kirjaimet a-[rakenteilla])

Sivut

Kommentit (119)

Barbaari
Jaa?

Suomi sanan emytologia lienee Suo-Maa.
Tänään sanoja jotka voi yhdistää suo -sanaan on valtava määrä, mutta on huomioitava, että harvalla Suomalaisella on 'jänkä' + kaikki sen synonyymit korvien välissä. Porojen lapaluut kuuluvat poroille, ja kalan suomut kaloille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kairamo
riimuja riimussa toisinpäin luettuna ɐssnɯııɹ ɐɾnɯııɹSuomen kielessä : riimuja
Ruotsin kielessä : runor joka lausutaan 'ryynur'

runor ('ryynur') : alkuperäisestä sanasta ruotsinkeilinen mutaatio

esimerkiksi
'runo' Ruotsin kielessä voi olla 'ryynu'

Matematiikassa tämä merkki π tarkoittaa 'seuraava (+) looginen vaihtoehto' ja sen vertikaalinen vastakohta päinvastoin, 'edellinen (-) looginen vaihtoehto'.

<π? (Cπ?) looginen vaihtoehto on A. Voidaan myös kirjoittaa (CxA) koska
π A
C I D
_V

π -merkin sijainti on X -kirjaimessa ylhäällä vasemmalla.

_A
C I D
πV

Vπ? : Seuraava looginen vaihtoehto on C/

A : Seuraava looginen vaihtoehto on C/

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197

Jotkut ovat runollisia, kun ei ajattele sanojen merkitystä vaan sitä, miltä ne kuulostaa.

Esimerkiksi:

"Lause : 'Tunsi, (t)ässä(t) siis esi-isät ia äit(iet) etäisii, isi(t) tosi isot, tunsi sinut.'

Tunsi : TunNE (via ZET = NET) TunNET TE-NnyT
(t)ässä(t) : tässä ässät (§) siis"

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

'Seuraavassa kuvassa jätän edellisen kaavan paikoilleen, ja käännän kaavaa +90 astetta, jolloin löydämme kaavan vasemmasta yläkulmasta tunnetun π -merkin joka on kääntynyt 45 astetta. Matematiikassa π tarkoittaa 'seuraava (+) looginen vaihtoehto' ja sen vastakohta 'edellinen (-) looginen vaihtoehto'. '

http://www.suomalaiset.org

Jos sanassa on jokin Vika, niin ota selvää ' IVIikäs siinä on' ja ole Viisas. Viinas ei ole apua.

Herra Hippi
Matti kehittelee taas sivupersoonia....

Älä ihmeessä lannistu, kyllä joku vielä joskus ymmärtää mistä puhut.
Vaihtoehtoisesti, sinä kuvittelet että kehittelen sivupersoonia. On vain 1 totuus.

"Matti kehittelee taas sivupersoonia" >< "Matti ei kehittele sivupersoonia" = O(ta selvää), O(nko väitös totta tai ei)

'Suomi -nimen alkuperästä on esitetty monta eri versiota. Joku saattaa kertoa sinulle, että 'nimi on peräisin kalan suomuista', toinen että 'se on jonkun eläimen lapaluusta', ja kolmas että 'koska Suomi on soinen maa, sen alkuperä on suo'. Suomen Kansan genettisessä perimässä ei ole kalan suomuja eikä poron lapaluita, eikä korvien välissä ole jänkää synonyymeineen. Vesieläimillä on oma perimä ja laki, kasvistolla on oma perimä ja laki, villieläimillä on oma perimä ja laki, ja ihmisillä on oma perimä laki. Niitä ei saa sekoittaa toisiinsa. '

Jos sinä menet metsään, niin sinä olet siellä kasviston ja eläinten lain mukaan. Esimerkiksi jos esität vastaan tulevalle karhulle Suomen perustuslakia; 'Katoppa tätä, minä saan olla täällä', niin se käyttäytyy oman lakinsa mukaisesti. Sama koskee jos kiskaset Raamatun esiin, ja alat hihkumaan 'paavalin kirjeitä pakanalliselle, alempiarvoiselle' karhulle.

Matematiikassa π ei ole O.

Sellaiset matemaattiset tehtävät, jotka eitetään horisontaalisesti vaikka ne pitäsi esittää veritkaalisesti, ovat visuaalisesti epäloogisia. Vertaa näitä toisiinsa

A
I
V = O

A I V = π

A
I
V = π

A I V = O

< I > = O

C I D = O

S I D = O

<
+
> = OS/ON

> 'te'
+
< 'ki' = O(t)Z/ON(e) (a |= a (e) i s a ) on OS(A)

kairamo
Seuraa 
Viestejä1517
Matti E Simonaho
Jos sinä menet metsään, niin sinä olet siellä kasviston ja eläinten lain mukaan. Esimerkiksi jos esität vastaan tulevalle karhulle Suomen perustuslakia; 'Katoppa tätä, minä saan olla täällä', niin se käyttäytyy oman lakinsa mukaisesti. Sama koskee jos kiskaset Raamatun esiin, ja alat hihkumaan 'paavalin kirjeitä pakanalliselle, alempiarvoiselle' karhulle.Sen sijaan jos luet karhulle Septuagintan Lakia niin karhu kiinnostuu. (Kivetkin kiinnostuvat kuriirin sanomasta).

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
(Axel Oxenstierna)

kairamo
Matti E Simonaho
Jos sinä menet metsään, niin sinä olet siellä kasviston ja eläinten lain mukaan. Esimerkiksi jos esität vastaan tulevalle karhulle Suomen perustuslakia; 'Katoppa tätä, minä saan olla täällä', niin se käyttäytyy oman lakinsa mukaisesti. Sama koskee jos kiskaset Raamatun esiin, ja alat hihkumaan 'paavalin kirjeitä pakanalliselle, alempiarvoiselle' karhulle.Sen sijaan jos luet karhulle Septuagintan Lakia niin karhu kiinnostuu. (Kivetkin kiinnostuvat kuriirin sanomasta).Niinhän se on, että kun on metsässä ja villieläin käy kimppuun, niin kärjistettynä täytyy elää villieläinten lain mukaisesti, mutta se ei tarkoita sitä että omaksuu metsässä villieläinten lait ja kun tulee metsästä ihmisten pariin, niin käyttäytyy villieläinten lain mukaan. Tai että jos villieläin tulee ihmisten pariin, niin se ei tarkoita sitä, että ihmisten on omaksuttava villieläinten lait ja alkaa riehumaan niinkuin se, vaan villieläin karkoitetaan takaisin metsään. Ei tuon ymmärtämiseen mikään Rooman polttaja tarvitse olla.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat