Seuraa 
Viestejä8971

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... 09/1182538

No, onkos tuo nyt kummempaa, polttavathan islamistit lähetyssaarnaajiakin tai kuten vähän aikaa sitten, Afganistanissa joukon länsimaisia lääkäreitä, joilta löytyi perheraamattu,

Hieman levotonta tuolla Floridan puolessa, jossa minunkin pitäisi olla ja ajella autolla (Chevy Camaro 2011 ) toista tuhatta kilometriä ensi viikon lauantaina. Nyt siis WTC911:n vuosipäivän rieha lauantaina, äsken oli Miamin lentokenttä suljettu pommiuhan takia ja muutama hurrikaanikin uhkaa ...

Sivut

Kommentit (259)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Heh, muslimit polttamassa milloin mitäkin, juutalaiset polttamassa Uutta Testamenttia, kristityt polttamassa Koraaneja. Uusvanha hassu harrastus. Saisikohan tuota monipuolistettua hindujen ja buddhalaisten teksteillä vai onkohan tämä vain noille kolmelle uskonnolle varattua kansanhupia "Polta toisen pyhä kirja" -päivän voisi laittaa kalenteriin jollekin tietylle kohdalle vuodessa ja kaikkina muina päivinä olisi polttamiset kielletty. Joku kuri ja järjestys sentään.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Minua tämä asia mättää sen vuoksi että olen kärkkäästi humoristien, pilakuvien piirtelijöiden ja muiden näsäviisaiden kaikkea mahdollista pilkkaavien arvoja tallaavien koomikoiden puolella. Mutta en lahkolaisten ja muiden tosikkojen.[size=50:2lv47e0z] En vaikka olisin itsekin tosikko. Tai ehkä juuri siksi?[/size:2lv47e0z]

Eli tahtoo sanoa että on se nyt jumalauta kumma että jos huumorin varjolla joku tekee jotain profeettapossuja ja mitä lie koiria niin kamalaa kamalaa, pyydetään anteeksi oikein maailmanlaajuisesti jne... ja sitten jos joku uskonnollinen ryhmittymä polkee jotain toista katsomusta lokaan niin sehän on vain ihan ok koska he uskovat toisin.

Miten yksi usko oikeuttaa toisen uskon pilkkaamisen? Miksei uskonnottomuus oikeuta uskonnon pilkkaamista? Mikä ihmeen oikeus joillain pilipaliränttätänttähihhuleilla on kerjätä verta nenästään ja provosoida, jos ei niillä ihmisillä ole jotka haluavat osoittaa että kaikki katsomukset yhtälailla ovat vain pelkkää uskomusta, ovat korvien välistä lähtöisin ja sinne saisivat kyllä myös jäädäkin?

Yksi polttaa, ja ne 9,999 pastoria, jotka eivät ikinä tekisi moista saavat kärsiä sen rangaistuksen joka kuitenkin kuuluisi tuolle yhdelle vain.

Nato-komentaja varoittaa Koraani-rovion seurauksista

Afganistanissa ja Indonesiassa on jo osoitettu mieltä liikkeen aikomuksia vastaan. Myös Iran on varoittanut "hallitsemattomista" seurauksista, jos Koraanit syttyvät viikonloppuna.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... 09/1182910
Kun Koraanit syttyvät USA:ssa, niin syttyvät vuorostaan USA:n liput ja Raamatut em. muslimivaltioissa, ehkä muuallakin. Ja kohta suunnitellaan taas terrori-iskuja USA:han...

HumppaKauhu
Yksi polttaa, ja ne 9,999 pastoria, jotka eivät ikinä tekisi moista saavat kärsiä sen rangaistuksen joka kuitenkin kuuluisi tuolle yhdelle vain.Ei varmaan ees tarvii tehdä mitää et tulee rangaistuksia, ei kai kukaan joudu kanssasi tekemisiin?

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Javert
Nato-komentaja varoittaa Koraani-rovion seurauksista

Afganistanissa ja Indonesiassa on jo osoitettu mieltä liikkeen aikomuksia vastaan. Myös Iran on varoittanut "hallitsemattomista" seurauksista, jos Koraanit syttyvät viikonloppuna.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... 09/1182910
Kun Koraanit syttyvät USA:ssa, niin syttyvät vuorostaan USA:n liput ja Raamatut em. muslimivaltioissa, ehkä muuallakin. Ja kohta suunnitellaan taas terrori-iskuja USA:han...Eiköhän nuo tee niitä täysin voimin koko ajan ilman koraanin polttamistakin?

Tässä on syvästi periaatteellinen kysymys,onko meidän pelättävä oman uskontomme esiintuomista tai mielipiteitämme toisesta vain siksi,että nämä käyvät väkivaltaisiksi? Se on vähän samaa kuin että jenkeissä poliisi ei uskalla pidättää mustaa miestä pelossa että mustat polttavat puoli Los Angelesia.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Onhan se ihan tieteellisesti todistettu, että uskovaiset ovat keskimääräisesti tyhmempiä kuin ei-uskovaiset. Ero on jopa huomattava. Joten sitä sakkiahan uskovaiset islaminuskoisetkin ovat. Tyhmää porukkaa. Heidän uskontonsa on vielä monelta osin ahdasmielisempää ja aktiivisempaa kuin kristinusko, joten voisi oikeasti kuvitella, että uskovaisten islaminuskoisten ja uskovaisten kristittyjen väliltä löytyisi älykkyydessä jotain aste-eroja muslimien tappioksi. Mutuiluni perustuu tähän: tapakristityt muistavat uskontonsa kun joku kuolee tai menee naimisiin tai kastetaan. Muslimit rukoilevat joka päivä useampaan kertaan otsa maassa ja sävyttävät melkein kaiken elämäänsä liittyvän jollain uskonnollisella roskalla. Voisi siis kuvitella, että ovat uskovaisempaa porukkaa kokonaisuudessaan kuin kristityt.

Kyllä koraaneja saa polttaa. Raamattuja saa polttaa myös. Koraanien polttamisesta voi silti olla enemmän seuraamuksia kuin raamattujen polttamisesta.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Aweb
Kyllä koraaneja saa polttaa. Raamattuja saa polttaa myös. Koraanien polttamisesta voi silti olla enemmän seuraamuksia kuin raamattujen polttamisesta.Taha on kertonut, että Koraani sisältää lopullisen totuuden kaikista mahdollisista asioista (tarvittaessa haditheilla lisättynä). Tunnetusti totuus ei pala tulessakaan, joten en usko polttoprojektin onnistuvan.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Olen lukenut sekä Koraanin että Raamatun suomeksi. Näistä Koraani oli selvästi enemmän mun makuun. Taitaa olla yksi parhaimmista jatko-osista mitä koskaan on kirjoitettu. Ymmärtäähän sen, että jotain tahoja tämä ottaa päähän. Joka tapauksessa, maailmasta saa huomattavasti syvällisemmän näkemyksen tutkimalla aktiivisesti Herran sanomaa.

Uutta kieltä opetellessa on mukava saada eteen tuttu pyhä kirja kirjoitettuna tällä kielellä. Kummastakin em kirjasta löytyy runsaasti simplified-käännöksiä. Oletteko lukeneet Die Offenbarung des Johanneksen?

Triviaa: Koraanin englanniksossessa todetaan "Indeed" ~1500 kertaa.

Indeed.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat