Seuraa 
Viestejä8643

Otsikko on tuolta tiedeuutisista.

Aika kökkö uutinen, kun ei siinä ole selitetty mikä tulo on kysessä. Siis brutto vai netto. Jos tuo tarkoittaa nettoa, pitäisi Suomessa tienata bruttona 140.000 euroa tuohon tulotasoon. Lisäksi usassa keskeiset elintarvikkeet, polttoaineet ja palvelut maksavat 10%...40% meikäläisistä. Eli usalaisten 60.000 euroa on oikeasti meikäläisten 300.000 euroa. Nettotasoina. Entä bruttotasoina kauhean verotuksen ansiosta?

Ei kannata ihmetellä miksi tämä kansa on jonkin verran totista.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Kommentit (6)

Näinhän se on. Verot onneksi maksetaan asuinpaikan mukaan, ja EU:ssa on helppo kikkailla verosuunnittelulla monet yritysverot kokonaan pois ja kääntää ohessa mm. verovähennykset negatiivisiksi kun pelaa vähän tandemia maiden välillä.

Missähän kohtaa tein virheen, kun löysin itse opiskeluaikoina onnellisuuden jo 6000e vuosituloilla?
Egon ruokkimiseen, muille pätemiseen ja näennäisen statuksen nostattamiseen se ei kyllä riittänyt, mutta ajattelin asettaa onnellisuuden etusijalle.

Veronkierto on nykyään erittäin suosittua hommaa, mutta itse koen kyllä yhteiskunnan jouhevan toiminnan itselle krääsän keräämistä tärkeämpänä. Makuasioita ja silleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Teekkari
Seuraa 
Viestejä2347

Mahdan olla onneton, kun viime vuoden pankkiliikenteeni oli n. 4500 e. Jos ei mummon antamia kymppejä lasketa. Toisaalta tuo 75 ke kai tarkoittaa, että viimeistään tuossa pisteessä hehkutaan onnesta.

Everything you know, is about to change.

Jos köyhien ja rikkaiden välinen kuilu kasvaa jatkuvasti, eikö se pitkällä tähtäimellä merkitse sitä, että aina vaan harvempi omistaa yhä enemmän suhteessa niihin, jotka omistavat vähiten?

Lopputuloshan on tällöin 1 joka omistaa niin paljon enemmän suhteessa muihin, että muiden omistus menettää taloudellisen merkityksensä.

Käy kuten Saksassa aikoinaan rahaa säästäneille...

Armitage

Lopputuloshan on tällöin 1 joka omistaa niin paljon enemmän suhteessa muihin, että muiden omistus menettää taloudellisen merkityksensä.
Jos se yksi ei siinä vaiheessa enää halua oikeastaan olla (taloudellisesti)tekemisissä niiden muiden kanssa, niin muut voivat aivan rauhassa keskenään pitää "omaa talouttaan" tästä yhdestä umpirikkaasta irrallaan. Jos taas se umpirikas haluaa edelleen esim. yrittää ansaita lisää, niiden muiden rahoilla ja taloudellisilla toimilla on hänelle edelleen hyvinkin suuri merkitys.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat