Seuraa 
Viestejä45973

Raha ei haise. Ei ole koskaan haissut eikä tule koskaan haisemaankaan. Progagandan tehtävänä on puhua "avoimuudesta" ja "vapaasta länsimaisesta demokratiasta".

New York Timesin mukaan venäläisviranomaiset ovat viime vuosina ottaneet käyttöön uuden taktiikan toisinajattelijoiden vainoamiseksi. Se perustuu ohjelmistoyhtiö Microsoftin ohjelmistojen piraattiversioiden etsintään järjestöjen ja toisinajattelijoiden tietokoneilta.

Lehden mukaan poliisi on tehnyt tusinoittain ohjelmistoratsioita hallinnon vastaisiin järjestöihin. Sen sijaan hallintoa myötäilevien järjestöjen tai uutistoimitusten koneita ei ole juuri tarkastettu.

Hälyttävää on, että poliisi saa apua myös Microsoftilta itseltään. Yhtiö on lähettänyt lakimiehiään puolustelemaan ratsioita ja kirjoittanut lausuntoja poliisin tueksi. Järjestöjen pyyntöihin yhtiöstä ei New York Timesin mukaan ole vastattu.

Microsoftin amerikkalaistyöntekijöiden mukaan valvontaa Venäjällä aiotaan jatkossa tehostaa. Yhtiö korosti NY Timesille, että sen piti Venäjän lain takia osallistua ratsioihin.
http://www.itviikko.fi/ihmiset-ja-ura/2 ... 01012637/7

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat