Seuraa 
Viestejä9031

Kannattaisikohan minun ostaa käyttöoikeus Encyclopædia Britannican online-versioon? Se maksaisi $85/vuosi.

More Comprehensive than Any Other English-language Encyclopedia.
Over 120,000 articles, an updated world atlas, thousands of images and videos, an online dictionary and thesaurus, over 300,000 articles from respected magazines and journals, news headlines, a guide to the Web's best sites, —and much more.

http://www.britannica.com/

Wikipedia on tietysti ilmainen, mutta EB varmasti korkeatasoisempi.

EB:llä on 7 päivän kokeiluoikeus, mutta kun yritän sitä saada, pitäisi ilmeisesti antaa jo henkilötiedot ja luottokortinkin numero.

Onko teillä kokemusta EB:stä tai muista online-ensyklopedioista? Mikä olisi hintaansa nähden paras? Onko EB niin paljon Wikipediaa parempi että kannattaisi ostaa? Minkä alan artikkelit siinä ovat korkeatasoisimpia?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Ding Ding

Wikipedia on tietysti ilmainen, mutta EB varmasti korkeatasoisempi.En sanoisi niinkään. Riippuu toki vähän aihealueesta, mutta tiettävästi ainakin joillakin luonnontieteen alueilla wiki on vienyt voirton virheettömyydessä jossakin tutkimuskessa. Myös hakusanoissa taitaa alkaa wiki jo olla vahvemmilla.

Ding Ding

Onko teillä kokemusta EB:stä tai muista online-ensyklopedioista? Mikä olisi hintaansa nähden paras? Onko EB niin paljon Wikipediaa parempi että kannattaisi ostaa?

Tuskin, ellei satu olemaan tietokirjan suurkuluttaja, joka tarvii usein ja nopeasti (ei aikaa tai mahdollisuutta tarkistaa muutoshistoriaa ja/tai alkuperäis-/ muita lähteitä) hyvin suuresti luotettavaa tietoa, ja jolla ei ole erityisiä perusteita maksulliselle kirjalle. Jos lompakko on liian paksu, niin siitä vain sitten.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Ding Ding
Wikipedia on tietysti ilmainen, mutta EB varmasti korkeatasoisempi.

Nature vertasi Britannicaa ja Wikipedia keskenään tieteellisissä artikkeleissa. Britannica oli niukasti Wikipediaa virheettömämpi, mutta joissakin artikkeleissa Wikipedia oli virheettömämpi. Tulokset esiteltiin Nature-lehdessä vol. 438 no 7070 (15.12.2005).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat