Seuraa 
Viestejä45973

Hallitus harhauttaa kansaa väittäessään että sotalaiva Pohjanmaa lähtee Somalian rannikolle nitistämään merirosvot.

Ei lähde.

Sen tehtävänä on rekrytoida sieltä Suomeen se ainoa kunnianhimoinen ja aloitekykyinen aines, eli merirosvot. On mahdollista että he ovat vieläpä alueen rehellisintä porukkaa; muilla ei vaan ole joko venettä, kunnianhimoa tai aloitekykyä.

Näin 6. Mustanaamiokin teki; Viidakkopartion ensimmäiset jäsenet olivat entisiä merirosvoja. Tämä oli vuonna 1664. Siitä on kerrottu tarkemmin mm. tässä:

Kommentit (2)

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Varmaan näin.

Joku paikkakunnan isompi yrittäjä taasen sanoi, kun kuuli Lasse Lehtisen mahdollisesta presidenttiehdokkuudesta, että hän muuttaa Ruotsiin jos Lehtinen valitaan.

Ja minä muutan Espaniaan.

Notta kyllä tänne Suomeen tilaa Lehtisen avulla varmaan saadaan Somalian merirosvoille. Eikös niistä jo 150 täällä olekkin. a 8000 e per sivu, pimeällä kyydillä. Vai joko joku kyömynenä polkee hintoja?

- Ubi bene, ibi patria -

Suomen rantaruotsalaisten sukujen eräs leipäpuu ja joskus hyväkin sellainen oli rosvota merenkulkijoita harhauttamalla laivat kiville. Tuntevat yhä siksi veljeyttä somaliystäviinsä siellä kaukana ja ettei kuilu olisi niin leveä heitä toimitetaan tänne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat